FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 21 mar 2015, 12:11

Težak protivnik. Dobro je da ne igra Bogićević. Igrač za prevagu na terenu bit će Ahmetović. Žao mi je Morankića , mogli smo Mehmedagića pomjeriti naprijed. Nije dobro što je gl. sudija iz Bijeljine.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 mar 2015, 12:19

emirzlaTu je napisao/la:

Uskoro pocinje sa radom Sloboda TV... :tokralju: :tokralju: pilot projekat uradjen.

Aferim momci ,svaka čast. Reci mi ,je li Sloboda TV ili FK Sloboda TV ?
Ja volim FK Tuzla City

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 mar 2015, 12:26

Svi na Tusanj! Nema izgovora!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 mar 2015, 12:29

sloboda72 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:

Uskoro pocinje sa radom Sloboda TV... :tokralju: :tokralju: pilot projekat uradjen.

Aferim momci ,svaka čast. Reci mi ,je li Sloboda TV ili FK Sloboda TV ?
Zove se Sloboda TV...ako si mislio da ima veze sa onom OKK,nema.Ovo je samo za FK :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 13:07

sloboda72 je napisao/la:Težak protivnik. Dobro je da ne igra Bogićević. Igrač za prevagu na terenu bit će Ahmetović. Žao mi je Morankića , mogli smo Mehmedagića pomjeriti naprijed. Nije dobro što je gl. sudija iz Bijeljine.
neće Husref ništa mijenjat', Krpić počinje, Jasko povrijeđen, Mehmedagić svakako mora igrat' stopera

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 mar 2015, 13:19

Idemo jakooo, do tri boda moramo :salut:
nema izgovora svi na Tušanj :shh:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 mar 2015, 15:20

Zasto su nas Tuzlake i Tuzlu kao grad uvijek ignorisali svi, mislim citava BiH, uvijek su nas nekako ono sputavali, mislim uvijek sam imao taj osjecaj u pm, samo kad nekom trebamo onda smo dobri, kao u ratu dok se u Tuzlu sve sjatilo i sakrivalo bila je Tuzla velika i dobra, ozbiljno majke mi, imam neki suvenir u kuci sa mora, BH karta je i pise svaki i manji gradic na njoj, svi neki gradovi i mjesta su velikim slovom napisani i imaju kao neki simbol nacrtan kraj imena mjesta, samo Tuzla pise malim sitnim slovima i nikake simbolike kraj imena, dok kraj neke Velike Kladuse ili Kiseljaka stoje neki vodopadi i zgrade, mislim sta je problem, ide mi ovo vise na zivce majke mi, ovaj moj suvenir je samo jedan primjer, al tobsam inace osjeco na svakom koraku, ne mozes od seljaka disat jbm im mamu nezahvalnu...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 mar 2015, 17:18

Bravo komsije idemo pobjedit to :salut: :salut:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 mar 2015, 17:44

2:1 teška ali zaslužena pobjeda,iz tri kola 7 bodova..čestitke momcima :clap:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 mar 2015, 17:45

Dosao je red da ih pobijedimo ... bili smo bolji, tvrda utakmica imali smo pored dva gola jos jedno 2-3 sanse, olimpik jednom sutnuo na gol ... nas golman ocajan kriv je za gol a imao je jos par kikseva ... sve u svemu mozemo biti zadovoljni sa ova tri boda koja smo osvojili jako jako tesko :D :D
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 21 mar 2015, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 21 mar 2015, 17:46

Bravo momci :clap: :clap:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 21 mar 2015, 17:52

Prilika da budemo 8 na tebeli. Bravo momci !!!!!!!!!!!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 mar 2015, 18:04

Da li se neko moze sjetit kad je Sloboda odigrala iz 2 u 1???To je dokaz koliko smo napredovali u svakom pogledu,pogotovo mentalno...do zadnje minute su se momci borili za loptu :tokralju: :tokralju: .Olimpik je jedan period nametnuo svoju igru,ali nasim momcima svaka cast na htijenju i borbenosti da osvoje sva tri boda...kapa do poda.

Husrefe svaka cast :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 18:13

prije svega, hvala drago Allahu dž.š. na pobjedi :thumbup:

mislim da smo odigrali slabo, barem kad ovu tekmu uporedimo s tekmama protiv Travnika i Čelika! ofanziva je podbacila, Krpić nije imao niti jednu upotrebljivu loptu, Bekić loše odigrao, uprkos asistenciji, Zeba odigrao slabo za svoj nivo, Mujić po meni danas najbolji igrač :thumbup: u veznom redu dosta grešaka, dosta loših primanja lopte, posebno na prsa, nevjerovatno kako ne znaju primit' loptu na prsa :roll: trebaju učit' od Ahmetovića kako se lopta prima na prsa :bow: imali smo problema u organizaciji napada, skroz me ova današnja tekma podsjetila na Slobodu iz polusezone :mrgreen: .. i pored slabe igre, barem za moja očekivanja, mogli smo zabit' tri gola, valjda i to nešto znači :thumbup: Olimpic osim one šanse na početku meča, kad se njihovi spetljaše oko peterca, nije pokazao ama baš ništa :D pobjeda i zaslužena i nezaslužena, nijanse su to, al' bitno da je pobjeda!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 21 mar 2015, 18:15

Igru brisi, bodove pisi :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 21 mar 2015, 18:21

I Olimpic se pripremao za neke naše igrače i stvorili su onakvu igru Slobode. Neutralisali su koga su trebali i umal' su uspjeli u svom cilju .I Čelik je napravio ono što je napravio i nije bila baš lijepa igra, kao i ni ova. U svakom slučaju, čestitke . Kao što iznad neko napisa, igru briši, bodove piši.!!!
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 21 mar 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 mar 2015, 18:22

Pirića zavezat' za stativu u narednoj utakmici. Do kraja sezone moramo naći golmana, danas je bio očajan. :facepalm:
Lijep pogled na tabelu. :cool:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 mar 2015, 18:25

Olimpic je daleko ispred Travnika i Celika, zato smo mi i odigrali slabije. Nisu nam protivnici dali da igramo tecno, vrsili su presing na sredini, ali svaka cast nasim momcima. Svaka cast i Mehidicu, evo kad god je usao sa klupe napravio je prevagu na terenu, ima dug korak i odlicnu tehniku, probija po lijevoj strani i danas nas je izvukao njegov prodor.
Na kraju su najbitnija 3 boda i napredak na tabeli. Drago mi je da smo napokon pobijedili vukove, poprilicno zasluzeno. Kad smo dali izjednacujuci pogodak, odmah smo krenuli napadati kao da je sam kraj utakmice, mislim da je jos 5 minua bilo u 1. poluvremenu, poveli bismo 100%.

Oko 3000 ljudi na Tusnju, nije lose, ali sjever se mora poceti puniti malo vise. Ne znam je li u pitanju Colin koncert, vjerovat cu da je i to uticalo, ali ovi momci su zasluzili jos barem 1000 ljudi vise da ih bodri.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 mar 2015, 18:38

Chinaglia je napisao/la:prije svega, hvala drago Allahu dž.š. na pobjedi :thumbup:

mislim da smo odigrali slabo, barem kad ovu tekmu uporedimo s tekmama protiv Travnika i Čelika! ofanziva je podbacila, Krpić nije imao niti jednu upotrebljivu loptu, Bekić loše odigrao, uprkos asistenciji, Zeba odigrao slabo za svoj nivo, Mujić po meni danas najbolji igrač :thumbup: u veznom redu dosta grešaka, dosta loših primanja lopte, posebno na prsa, nevjerovatno kako ne znaju primit' loptu na prsa :roll: trebaju učit' od Ahmetovića kako se lopta prima na prsa :bow: imali smo problema u organizaciji napada, skroz me ova današnja tekma podsjetila na Slobodu iz polusezone :mrgreen: .. i pored slabe igre, barem za moja očekivanja, mogli smo zabit' tri gola, valjda i to nešto znači :thumbup: Olimpic osim one šanse na početku meča, kad se njihovi spetljaše oko peterca, nije pokazao ama baš ništa :D pobjeda i zaslužena i nezaslužena, nijanse su to, al' bitno da je pobjeda!
Eto ti isprica i za mene, otprilike tako sam i ja vidio...Samo sto sad izvukosmo pobjedu a u polusezoni remi je bio puna kapa....Nego sa sjevera se nije vidjelo, da li je bio penal ili ne? Nesto mi bi isforsirano znajuci da su izvjesni Slobodini igraci ulozili po par hiljada na pobjedu Slobode
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 21 mar 2015, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 mar 2015, 18:44

Piriceva pogreska donijela dodatnu nerovozu, poslije bezveznog primljenog gola bilo se tesko vratiti u utakmicu, dakle syebana koncepcija u startu. Sa druge strane imali smo nezgodnog, rasterecenog i uigranog Olimpika koji je dosao relaksirati se u Tuzli, protiv takvih ekipa je najteze igrati. O pojedincima ne bi volio pisati, Husref odlicno radi svoj posao. Jedan veliki trener bi rekao " I protivnik se nesto pita". Sve u svemu, idealan proljetni start Slobode.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.