Ne dirajte nam Mišu , eto vam kljovaš! Da ne zaboravim , čestitam na pobjedi protiv kurcoglavihzrinjevac365 je napisao/la:Znam Kruno je u gradu a Miše ima ugovor u Vitezu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ne dirajte nam Mišu , eto vam kljovaš! Da ne zaboravim , čestitam na pobjedi protiv kurcoglavihzrinjevac365 je napisao/la:Znam Kruno je u gradu a Miše ima ugovor u Vitezu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jes jes,..izgubili smo tu utakmicuZrinjskiMostar je napisao/la:Jeli ono kad je Denis Zovko promašio zadnji penal??
Sjećam se odlično tog polufinala.Obje utakmice sudio Novo PanićZrinjskiMostar je napisao/la:Jeli ono kad je Denis Zovko promašio zadnji penal??
Denis je fulio za prolaz u finale kupa tj. peti penal... ono je najgore opucani penal pod BB ikad!...ZrinjskiMostar je napisao/la:Jeli ono kad je Denis Zovko promašio zadnji penal??
Ma kakav stream, dadnu li nam isječak sa golovima biće dobro.bosanskidijamant je napisao/la:momci.. oce bit prijenosa kakvog? stream mislim
Ja sam negdje procitao da je teren los,al eto kako nama tako i njima,kada smo mogli na onoj "grbi" i rugobi od terana u Vrapcicima pobjediti bez natopljenog dresa onda sutra barem se namuciti malo vise i minimalno pobjediti,Radnik je bolji od Veleza i igraju trenutno bolji nogomet,namucili Siroki i Slaviju olako dobili u gostima,sve je to u rangu kona i takve amatere jednostavno moramo pobjedjivati bez obzira bila im forma bolja ili losija,sutra nema kapetana koji je u dobrom raspolozenju,upitan je i Mumin,desno nece biti nazalost Zlatica!espresso je napisao/la:Zna li se kakav je teren u Bijeljini? Nadam se da nije neka razvalina cc
Igra se u Ugljevikuespresso je napisao/la:Zna li se kakav je teren u Bijeljini? Nadam se da nije neka razvalina cc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.