Cijela istocna Evropa... Bugari itd....Willy je napisao/la:Moje subjektivno mišljenje je da su Rusi neprevaziđeni.bojdo je napisao/la:Ja vise Polaljake i Rumune ne igram, ti namjeste cijelo kolo, bolje reci cijeli ligu... ALi opet Zabari su neprevazidjeni sto se toga tice...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sta je momci kakvi su to smrknuti postovi,je li to i vas devastirala kladionica danas?Ja kada sam video rezultate nisam mogao verovati.Izasao iz kuce rano malo sa devojkom pa na tekmui nisam pratio rezultate kad na poluvremenu tekme na net kad drama,Hull izgubio,Schalke takodje,Hoff nije dao gol.
Sada sam uplatio neki tiketic da imam sta pratiti.
Viborg-Larvik 1
Zebbalos-Chela 1
Montreal-Toronto 1
Real-Barca oba daju
Fluminense da gol
Toluca da gol
Guadalajara da gol
Cienciano da gol
Holyfield-Botha 1

Viborg-Larvik 1
Zebbalos-Chela 1
Montreal-Toronto 1
Real-Barca oba daju
Fluminense da gol
Toluca da gol
Guadalajara da gol
Cienciano da gol
Holyfield-Botha 1
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
real barselona oba daju go kvota 1,38 LOOOOL mater im hohstaplersku.... 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Gde to kod nas 1.55-1.60.Citizen-X je napisao/la:real barselona oba daju go kvota 1,38 LOOOOL mater im hohstaplersku....
ja danas kada sa m vidio kvotu na real-barsa gg3+, doslo od muke u inat da odigram 0-2!!!
Evo vam za sutra jedan tiket od mene:
Liverpul-Fulam 1 (fulam se ispucao u uefa ligi, a u svojoj ligi ni gore ni dole)
Totenhem-Portsmut 1-1
Ksanti-Atromitos 1 (ako sada ne dobiju ne gine im 2. liga)
Kajzer-Union B. 1 (ljudi jednostavno gaze kuci)
Austrija -Sturm 1
Cirih-Bazel 3+
Juve-Kaljari 1
Livorno-Udineze 2 (mislim da je red da Udine dobiju nekoga i u gostima)
Bilbao-Almeria 1
Marsej-Nica 1
Alanija-CSKA 2
Jagodina-Partizan 2

Liverpul-Fulam 1 (fulam se ispucao u uefa ligi, a u svojoj ligi ni gore ni dole)
Totenhem-Portsmut 1-1
Austrija -Sturm 1
Cirih-Bazel 3+
Juve-Kaljari 1
Bilbao-Almeria 1
Marsej-Nica 1
Alanija-CSKA 2
Jagodina-Partizan 2
- Citizen-X
- Kontakt:
Hahahahaha ja Bordoa - pala mi je pjesma od Dine Dvornika "nista kontra Splita" - "....na moju jednu posla sam ga u tri.,..."
Hahhahaha
Hahhahaha
...inace ti nemoj citati, ako ti se ne cita, jer ovo pripada ovdje , ovo je prije svega jedna sugestija u vezi kladionice, a to stoji u nazivu teme...Willy je napisao/la:Imate temu Chat pa tamo možete raspredati takve priče, ako ćete pisati o parovima za kladionicu pišite, inače nas nemojte smarati.
ja cekam jos 2 gola da padnu na real - barca 

- Citizen-X
- Kontakt:
Inace si vrlo novi na ovoj temi da bi nekom nesto kenjao. Hajd postiraj postove tipove pa da dobijemo love mjesto sto se javite i registrujete samo da prosipate kenjazu.Azdaha je napisao/la:...inace ti nemoj citati, ako ti se ne cita, jer ovo pripada ovdje , ovo je prije svega jedna sugestija u vezi kladionice, a to stoji u nazivu teme...Willy je napisao/la:Imate temu Chat pa tamo možete raspredati takve priče, ako ćete pisati o parovima za kladionicu pišite, inače nas nemojte smarati.
Livorno-Udinese X, moje skromno misljenjebojdo je napisao/la:ja danas kada sa m vidio kvotu na real-barsa gg3+, doslo od muke u inat da odigram 0-2!!!![]()
Totenhem-Portsmut 1-1
Austrija -Sturm 1
Cirih-Bazel 3+
Juve-Kaljari 1
Bilbao-Almeria 1
Marsej-Nica 1
Alanija-CSKA 2
Jagodina-Partizan 2

...ne nisam novi, ja sam stari (novi), u pocetku ove teme sam bio dosta aktiavn, ali igrom slucaja za zatajio neko vrijemeCitizen-X je napisao/la:Inace si vrlo novi na ovoj temi da bi nekom nesto kenjao. Hajd postiraj postove tipove pa da dobijemo love mjesto sto se javite i registrujete samo da prosipate kenjazu.Azdaha je napisao/la:...inace ti nemoj citati, ako ti se ne cita, jer ovo pripada ovdje , ovo je prije svega jedna sugestija u vezi kladionice, a to stoji u nazivu teme...Willy je napisao/la:Imate temu Chat pa tamo možete raspredati takve priče, ako ćete pisati o parovima za kladionicu pišite, inače nas nemojte smarati.

U Meridianu 1.40.Devil je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:real barselona oba daju go kvota 1,38 LOOOOL mater im hohstaplersku....
Gde to kod nas 1.55-1.60.
- Citizen-X
- Kontakt:
a mirise na debeli PS2 kako ih barsa masira ko djecuWilly je napisao/la:U Meridianu 1.40.Devil je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:real barselona oba daju go kvota 1,38 LOOOOL mater im hohstaplersku....
Gde to kod nas 1.55-1.60.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A ne bi ga ovi rahiticari dali da igraju do sutra 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
sutra
Roma-Atalanta h1
(vecerasnji "kiks" Intera je i vise nego dobar motiv za Romu koja dobro igra kuci, daju dosta gplova kuci i zato hendikep)
Palermo-Chievo 1/1
(Palermo ako zeli evropu moraju dobijati domace utakmice, a pogotovo Chieva koji i nece biti nesto pred imperativom za ovo utakmicu, razlog 1/1 , na samo 1 niska kvota)
A.Bilbao-Almeria 1
(Bilbao pred jednom od bitnijih utakmica sto se tice borbe za evropu jer kiksom protiv jedne Almerie u trenutku kad im Getafe i Deportivo vise za vratom, a Villareal ih danasnjom pobjedom presao na tabeli, a realno su jaca ekipa tako da ovo ne bi trebalo doci u pitanje)
Deportivo-Santander 1
(bez nekog posebnog obrazlozenja, poslije niza losih partija vrijeme je da Deportivo nekog "razbije")
Ovo su neka 4 para sa kojim cu se ja sutra pokusati naci na kladionici, i treba jos pokusati
Mallorca-Valencia 2
Nancy-Auxerre 2
i sto se mene tice volio bih kad bi svi ovako davali neke svoje parove uz neko razumno obrazlozenje, bilo bi dosta interesantnije diskutovati ,od onog stavljanja parova i ko je na koliko uplatio
Roma-Atalanta h1
(vecerasnji "kiks" Intera je i vise nego dobar motiv za Romu koja dobro igra kuci, daju dosta gplova kuci i zato hendikep)
Palermo-Chievo 1/1
(Palermo ako zeli evropu moraju dobijati domace utakmice, a pogotovo Chieva koji i nece biti nesto pred imperativom za ovo utakmicu, razlog 1/1 , na samo 1 niska kvota)
A.Bilbao-Almeria 1
(Bilbao pred jednom od bitnijih utakmica sto se tice borbe za evropu jer kiksom protiv jedne Almerie u trenutku kad im Getafe i Deportivo vise za vratom, a Villareal ih danasnjom pobjedom presao na tabeli, a realno su jaca ekipa tako da ovo ne bi trebalo doci u pitanje)
Deportivo-Santander 1
(bez nekog posebnog obrazlozenja, poslije niza losih partija vrijeme je da Deportivo nekog "razbije")
Ovo su neka 4 para sa kojim cu se ja sutra pokusati naci na kladionici, i treba jos pokusati
Mallorca-Valencia 2
Nancy-Auxerre 2
i sto se mene tice volio bih kad bi svi ovako davali neke svoje parove uz neko razumno obrazlozenje, bilo bi dosta interesantnije diskutovati ,od onog stavljanja parova i ko je na koliko uplatio

- Citizen-X
- Kontakt:
Sreca odigrah cistu dvicu na Barselonu. Sto je sigurno sigurno je. Ko je zvijer zvijer je....
Barem malo da sam "u zivotu". Inace me ne bi bilo na forumu 100 godina
Evo sta sam danas pogodio al slaba mi fajda kad su izradili svi redom:
http://www.****.cz/cz/sazeni/tiket/ ... YfPGJhw%3D
Barem malo da sam "u zivotu". Inace me ne bi bilo na forumu 100 godina

Evo sta sam danas pogodio al slaba mi fajda kad su izradili svi redom:
http://www.****.cz/cz/sazeni/tiket/ ... YfPGJhw%3D
- neko_iz_mase
- Kontakt:
neko_iz_mase je napisao/la:Ne da se usranom do potoka nikakoJa nadjem rahiticni Herkules da se vadim na njemu
![]()
Imam jos ova 2 sedmicna, ako ne prodju ima da bojkotujem kladionicu![]()
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
Jos me samo ovo moze izvuci. Ako padnem,nema registracije,nema kladionice i jos svasta nesto. Jednostavno proglasavam stečaj

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
i ja dobio danas tacnije na popravnom posto je schalke zajebo stvar , barcelona kvota poklonjena
igro
querrey - odesnik 1
villareal - sp.gijon 1
fiorentina - inter x2
real.m - barcelona 2/2 5.10 kvota
uplata 4km dobitak 59,41

EDIT : citizen svaka cast za celtic
igro
querrey - odesnik 1
villareal - sp.gijon 1
fiorentina - inter x2
real.m - barcelona 2/2 5.10 kvota
uplata 4km dobitak 59,41

EDIT : citizen svaka cast za celtic
Stavio si dva ista tiketa,ili si oba tako igrao.neko_iz_mase je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:Ne da se usranom do potoka nikakoJa nadjem rahiticni Herkules da se vadim na njemu
![]()
Jos me samo ovo moze izvuci. Ako padnem,nema registracije,nema kladionice i jos svasta nesto. Jednostavno proglasavam stečaj
p.s Jeste li videli onoga na temi PL BIH sto je postavio tiket samo pao na Zelji 1x 350 i nesta Km.
- Citizen-X
- Kontakt:
Pa nek je pao blesan - Zeljo prvi na tabeli i on odigra 1X. Pa jbote....Devil je napisao/la:Stavio si dva ista tiketa,ili si oba tako igrao.neko_iz_mase je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:Ne da se usranom do potoka nikakoJa nadjem rahiticni Herkules da se vadim na njemu
![]()
p.s Jeste li videli onoga na temi PL BIH sto je postavio tiket samo pao na Zelji 1x 350 i nesta Km.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.