FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
Čestitke za upravu,krenuli su i oni jace i brže da izvrsavaju neke obaveze i zacrtane ciljeve..
Po meni traziti sto vise ovih "malih sponzora",koristiti pozitivnu pricu ovaj zadnji period(statut,i dobri rezultati..).A na nama je da dodjemo u nedelju i damo podrsku kakvu zasluzuju..Ja mislim da cemo se mnogi iznenaditi dobrom posjetom,ide pauza 2 hefte necemo gledati Željkana(neki i 3 ako propuste starMo),zato SVI NA TEKMU DOĐITE!!!
Ako bude zdrava atmosfera naredna 2 mjeseca mi možemo i svasta u prvenstvu napraviti bez pritiska..samo lagano ici i mnoge mozemo iznenaditi,onako iz sjene da vrebamo neku šansu..
Ja vec nmg vise docekati nedelju..
Hvala @super na informaciji..
Po meni traziti sto vise ovih "malih sponzora",koristiti pozitivnu pricu ovaj zadnji period(statut,i dobri rezultati..).A na nama je da dodjemo u nedelju i damo podrsku kakvu zasluzuju..Ja mislim da cemo se mnogi iznenaditi dobrom posjetom,ide pauza 2 hefte necemo gledati Željkana(neki i 3 ako propuste starMo),zato SVI NA TEKMU DOĐITE!!!
Ako bude zdrava atmosfera naredna 2 mjeseca mi možemo i svasta u prvenstvu napraviti bez pritiska..samo lagano ici i mnoge mozemo iznenaditi,onako iz sjene da vrebamo neku šansu..
Ja vec nmg vise docekati nedelju..
Hvala @super na informaciji..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- ficobahtic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znači nastavlja se sjajna saradnja sa timovima iz RS-apintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
vidjet cemo da li ima istine u nedjelju..

KAd rezultati tvog kluba neidu po planu odma prica zeljo najesta, liga namejstena,kupljeno,liga neregularna znas mangupe siti smo tih prica glupih. Sto malo ne vidis sta neki vasi i pojedini mostarci pisu o vasoj narednoj utakmici i sto tako ne3sto na svojoj temi ne napises al ti si obicni provokator i sve probleme svoje vidis u drugom a ne u vama samima. E bas zbog takvih jos vise volim svoj klub.ZijadLopez je napisao/la:Znači nastavlja se sjajna saradnja sa timovima iz RS-apintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
vidjet cemo da li ima istine u nedjelju.., zanima me samo jel se zeljo ubraja u 4 tima što srbi žele u prvoj sezoni skraćene lige 2016/17 ?
Ma Slavija je počela svoju čuvenu rasprodaju bodova, kao i svake godine. To ne treba da nas zanima, a ponajmanje ove priče o kartonima, jer svaki igrač u PL zna igrati bunker i odbranu, tako da je nebitno ko će istrčati na teren.
Treba nam pobjeda, ovu i svaku narednu utakmicu, i pomalo ćemo prisluškivati rezultate sa ostalih terena, vjerujem da će neko ispred nas kiksati. Zrinjski najvjerovatnije, možda i Široki, a maleni će uzeti tri bobe, na ovaj ili onaj način, jer ovaj požar se mora početi gasiti, a protivnik im je idealan za sve opcije.
Treba nam pobjeda, ovu i svaku narednu utakmicu, i pomalo ćemo prisluškivati rezultate sa ostalih terena, vjerujem da će neko ispred nas kiksati. Zrinjski najvjerovatnije, možda i Široki, a maleni će uzeti tri bobe, na ovaj ili onaj način, jer ovaj požar se mora početi gasiti, a protivnik im je idealan za sve opcije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Kakva drkotina od insana... hmmm...ZijadLopez je napisao/la:Znači nastavlja se sjajna saradnja sa timovima iz RS-apintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
vidjet cemo da li ima istine u nedjelju.., zanima me samo jel se zeljo ubraja u 4 tima što srbi žele u prvoj sezoni skraćene lige 2016/17 ?

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
polako, da ne letimo. igračima veleža je već u srijedu bila vruća situacija sa navijačima, a njima valja ostati u mostaru i nakon što cirkus ode.
- corleone87
- Kontakt:
Ocekujem jedan bungee jumping za ovog padobranca..ZijadLopez je napisao/la:Znači nastavlja se sjajna saradnja sa timovima iz RS-apintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
evo za ove što su od šećera - kiša tek u ponedjeljak 

Padobranca ili stjuardesu.corleone87 je napisao/la:
Ocekujem jedan bungee jumping za ovog padobranca..

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ma kralju kakav nas crni kombinovani sastav....uplati 2+ i povedi klinca na tekmu ili kakvu trebicu ako si mladji lik i uzivaj...tanki smo skroz po mom misljenju da Slavija nikad nije imala losiju ekipu....Samo nebi volio da ga brat Kokotinjo zabije a sve ostalo je manje vise nebitno...pintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
3-1 krajnji rezultatlovcen16 je napisao/la:Ma kralju kakav nas crni kombinovani sastav....uplati 2+ i povedi klinca na tekmu ili kakvu trebicu ako si mladji lik i uzivaj...tanki smo skroz po mom misljenju da Slavija nikad nije imala losiju ekipu....Samo nebi volio da ga brat Kokotinjo zabije a sve ostalo je manje vise nebitno...pintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hajmo sutra iskoristiti kiks kitara i sjesti na drugu poziciju ..
SVI NA GRBAVICU!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SVI NA GRBAVICU!!!!
19TM87
Pobjeda nam garantuje napredak za jedno mjesto, mada i Radniku gori pod nogama, trebali bi ginuti protiv Zrinjskog. Vrlo lako možemo biti drugi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sutra je pobjeda od velikog znacaja. Nadam se da se nece neki pritisak stvoriti. Idemo Manijaci u sto vecem broju, volim te Zeljo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
ajmo raja sutra svi u Dolinu, po nova 3 boda

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
mislim da pojedinci dođu veležu izvinjenje.
još kad bi radnik sutra nešto uradio...a mislim da vođen krstajićem i sa novim sastavom itekako može.
još kad bi radnik sutra nešto uradio...a mislim da vođen krstajićem i sa novim sastavom itekako može.
Podrzati momke od prve do zadnje minute do nova tri bodaVirtu4l je napisao/la:Pobjeda nam garantuje napredak za jedno mjesto, mada i Radniku gori pod nogama, trebali bi ginuti protiv Zrinjskog. Vrlo lako možemo biti drugi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Sutra svi na grbavicu podrzat plave momke

Danasnjim porazom Olimpik je definitivno ispao iz utrke za Europu preko lige. E hajmo sad ostalim pomrsiti racune pri vrhu tabele. Svi na Grbavicu, od prve do devedesete minute mora biti podrska. Momci ginu na terenu, bore se, zahvalimo im se. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, ristagrad i 35 gostiju.