KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Isnar
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Isnar » 10 apr 2010, 21:50

nermin_TM je napisao/la:jesmo to pousili opet :?: :?: :?: :?:
Gubimo 12 razlike, nema ni minut do kraja... :evil:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 10 apr 2010, 21:51

Pasalic 3 zaredom izgubi! :evil:

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 10 apr 2010, 21:53

Isnar je napisao/la:
nermin_TM je napisao/la:jesmo to pousili opet :?: :?: :?: :?:
Gubimo 12 razlike, nema ni minut do kraja... :evil:
bajno :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 21:54

Isnar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Vidim zalite se na Jovanovica,da slabo igra,u Slobodi prosle godine razvaljivao,ne znam sta mu je .
Ne znam dragi Hari, al ove sezone je katastrofa... pratim Bosnu cijelu NLB ligu i vjeruj mi da nije odigrao ni jedne pristojne utakmice... vjerovao sam u njega, ali sam definitivno izgubio strpljenje...
Jbg mozda djeluje na njega to sto nije glavni u timu,ima tu Kojadinovic itd.Majkemi razvaljivao u Slobodi,divio sam se igramam,razigravao igrace,sut imao uvijek dobar,al eto kod vas koci,Milosevic vidim slab vam,morate svoju skolu malo ukljucit,koji ce ginut na terenu,a ne neki placenici sa strane.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 10 apr 2010, 21:57

Evo kraj, 81-71... ovdje samo mozes dobit batina, koji krkanluk Boze dragi, sreca niko nije fasovo... igra u prvom poluvremenu solidna, ali u drugom nula bodova, ako se ne uloze neke pare na ljeto ovo nista nece valjati... Igokea ce igrati NLB Ligu, a Bosna ce igrati ligu brda i zaseoka... nisam sklon da kritikujem ekipu za koju navijam, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru... :!:

EDIT: Zanio sam se malo, svi slijedece sezone igraju ligu brda i zaseoka... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 apr 2010, 21:58

Isnar je napisao/la:Evo kraj, 81-71... ovdje samo mozes dobit batina, koji krkanluk Boze dragi, sreca niko nije fasovo... igra u prvom poluvremenu solidna, ali u drugom nula bodova, ako se ne uloze neke pare na ljeto ovo nista nece valjati... Igokea ce igrati NB Ligu, a Bosna ce igrati ligu brda i zaseoka... nisam sklon da kritikujem ekipu za koju navijam, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru... :!:
žešće seljaštvo :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 10 apr 2010, 21:59

I meni je to nevjerovartno da taj jovanovic proslu sezonu rasturao najbolji igrac lige bio i to ubjedljivo.Mislim nema se sta ljutiti na igrace igokee , bosna igra katastrofalno al brate da je ova ekipa igokee bila zrela za poraz na svom terenu , to stvarno jeste.I uzece njih siroki sigurno u aleksandrovcu a mozda cak i sloboda jer stvarno su nista.Natrpali su 3-4 amerikanca pluis onaj dzimpil seljacki brdjanin Bocika , koji bi samo provocirao.Taj kao a je u ekipi tu samo a izaziva neke incidente , kako je samo jovanovica laktom u ledja udario i jos leti da se raspravlja i psuje, fuj koja je to bagra.Al sve te seljacke cake na jednu stranu al b osna je kao tim ocajna , pa Pasalic ukrade loptu i krene na kontru 3 bosnina protiv 2 igokee i Pasalic grjesi u takvoj situacji u dodavanju i to ne jednom u toku utakmice pa i kojadinovic sve neke bezveze dodavanja i izgubljenje lopte, dabogsacuva.katastrofa.Prv o poluvrjeme i nije bilo lose al drugo i pogotovo zadnja cetvrtina katastrofa al koliko god i bila zasluzena pobjeda igokee onaj papak Bocika je zasluzio vala da dobije batine da se vse od njih nikad neoporavi , ogavnijeg i odvratnijeg igraca ja dosad nevidjeh u zivotu.

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 10 apr 2010, 21:59

Kakva nasa skola ?? Nasa skola je Pasalic pa nista od njega ,a trenira sa prvim timom 6 god...
Kao da se mi nismo uigrali ,a ne oni ...
Kod nas je sve naopako ,,a da je kakve srece da izborimo drugo mjesto u ligi ..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 22:00

Isnar je napisao/la:Evo kraj, 81-71... ovdje samo mozes dobit batina, koji krkanluk Boze dragi, sreca niko nije fasovo... igra u prvom poluvremenu solidna, ali u drugom nula bodova, ako se ne uloze neke pare na ljeto ovo nista nece valjati... Igokea ce igrati NLB Ligu, a Bosna ce igrati ligu brda i zaseoka... nisam sklon da kritikujem ekipu za koju navijam, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru... :!:

EDIT: Zanio sam se malo, svi slijedece sezone igraju ligu brda i zaseoka... :mrgreen:
Jel to bio negdje prijenos ?

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 10 apr 2010, 22:02

harry_90 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Evo kraj, 81-71... ovdje samo mozes dobit batina, koji krkanluk Boze dragi, sreca niko nije fasovo... igra u prvom poluvremenu solidna, ali u drugom nula bodova, ako se ne uloze neke pare na ljeto ovo nista nece valjati... Igokea ce igrati NLB Ligu, a Bosna ce igrati ligu brda i zaseoka... nisam sklon da kritikujem ekipu za koju navijam, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru... :!:

Na PTPC... bezveze, jos mi je samo trebalo da slusam nasladjivanje onog kvazikomentatora... :evil:

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 10 apr 2010, 22:05

**** -nikada losija postava nije igrala ,,,sve ih rastjerati do poslednjeg

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 10 apr 2010, 22:05

armin je napisao/la:Pasalic 3 zaredom izgubi! :evil:
Ma i ovaj pasalic godinama igra il je u timu bosne ( makar i sjedio na klupi) a pravi kao play pocetnicke greske u dodavanju, nevjerovatno.Hajde da takve greske prave krilni igraci il centri ali play , halo ba ljudi pa gdje to ima.Pasalic uradi nekad jednu il dvije dobre stvari i poteza a onda 5-6 zabrlja i to na takvim pocetnickim greskama da bi ga izbacio zauvjek iz tima.Onaj Bajic ja neznam sta je ono , on izgleda nezna loptu baciti dvijema rukama nego stalno na neki horuk ide , bas cudan igrac blago receno.Kojadinovic isto greske u dodavanju, jovanovic forsira tricu a ne mooze pogoditi , jedino sehovica nemam sta da krtikujem , mislim neznam sta bi danas kod njega kritikovao kod svih ostali igraca svasta mogu naci za kritike.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 22:08

Isnar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Na PTPC... bezveze, jos mi je samo trebalo da slusam nasladjivanje onog kvazikomentatora... :evil:
Ma pusti ba brdjane sta znaju,sreca izvukli ste zive glave,sta moze selo poput aleksandrovca,joj al me najvise u onoj ekipi Igokee nervira bocka,ja kad ga vidim nemogu ni gledat tekmu,sreca pa nema prenosa jos uvjek :D

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 10 apr 2010, 22:09

CP3 je napisao/la:Kakva nasa skola ?? Nasa skola je Pasalic pa nista od njega ,a trenira sa prvim timom 6 god...
Kao da se mi nismo uigrali ,a ne oni ...
Kod nas je sve naopako ,,a da je kakve srece da izborimo drugo mjesto u ligi ..
Pa ako dobijemo igokeu kuci i slobodu u gostima bicemo drugi nakon lige 6.Samo pitanje da siroki negdje ne kiksa npr u aleksandrovcu al vjerujem da ce siroki sve dobit do kraja.Oni i jedini lice na neki normalan tim u ovoj nasoj zemlji , dok svi ostali nebi mogli igrati ni republickoj nekadasnjoj ligi sto je bila u bivosj jugi.Ona Kombinat Krajina iz Bihaca iz 1986 godine bi rasturilaq ovu Igokeu pa cak i nekadasnja Rade Licina iz Banjalakuke ( koja kladim se da vise i ne postoji al prije 20 i nest godina i taj tim je bolji od sadasnje igokee)

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 10 apr 2010, 22:10

dudlas74 je napisao/la:
Ma i ovaj pasalic godinama igra il je u timu bosne ( makar i sjedio na klupi) a pravi kao play pocetnicke greske u dodavanju, nevjerovatno.Hajde da takve greske prave krilni igraci il centri ali play , halo ba ljudi pa gdje to ima.Pasalic uradi nekad jednu il dvije dobre stvari i poteza a onda 5-6 zabrlja i to na takvim pocetnickim greskama da bi ga izbacio zauvjek iz tima.Onaj Bajic ja neznam sta je ono , on izgleda nezna loptu baciti dvijema rukama nego stalno na neki horuk ide , bas cudan igrac blago receno.Kojadinovic isto greske u dodavanju, jovanovic forsira tricu a ne mooze pogoditi , jedino sehovica nemam sta da krtikujem , mislim neznam sta bi danas kod njega kritikovao kod svih ostali igraca svasta mogu naci za kritike.
Sehovic je najbolji igrac Bosne bez konkurencije, Rakocevic moze odigrati dobro, tu treba dodati i Ivanovica kad se oporavi... ostalo - PRTINA... :!:

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 10 apr 2010, 22:11

Isnar je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:
Sehovic je najbolji igrac Bosne bez konkurencije, Rakocevic moze odigrati dobro, tu treba dodati i Ivanovica kad se oporavi... ostalo - PRTINA... :!:
Slažem se! :evil:

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 10 apr 2010, 22:13

harry_90 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:[

Ma pusti ba brdjane sta znaju,sreca izvukli ste zive glave,sta moze selo poput aleksandrovca,joj al me najvise u onoj ekipi Igokee nervira bocka,ja kad ga vidim nemogu ni gledat tekmu,sreca pa nema prenosa jos uvjek :D[/quote]

Ma joj onoliko sarajevo puno budala, pa ja bi nasao neku budalu platio mu 100 maraka samo da izmlati onog Bociku da ubuduce zna kako se i gdje treba ponasati , seljacina jedna.

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 10 apr 2010, 22:25

bocka jest seljacina i glupan,al vasa je igra puno gluplja od bocke.jadni vi nasto ste spali da vam srbi nose igru.ma vi ste kanta za nabijanje.zao mi samo parezanina sto radi s takvim ljudima.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 apr 2010, 22:27

zeljko kelecevic je napisao/la:bocka jest seljacina i glupan,al vasa je igra puno gluplja od bocke.jadni vi nasto ste spali da vam srbi nose igru.ma vi ste kanta za nabijanje.zao mi samo parezanina sto radi s takvim ljudima.
:lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 22:31

A vidi mi o Bocki,Bockina slika na ss.ba,prozva smo ga.Dobra mu frizura,koji gel koristi :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.