Gubimo 12 razlike, nema ni minut do kraja...nermin_TM je napisao/la:jesmo to pousili opet![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Gubimo 12 razlike, nema ni minut do kraja...nermin_TM je napisao/la:jesmo to pousili opet![]()
![]()
![]()
bajnoIsnar je napisao/la:Gubimo 12 razlike, nema ni minut do kraja...nermin_TM je napisao/la:jesmo to pousili opet![]()
![]()
![]()
Jbg mozda djeluje na njega to sto nije glavni u timu,ima tu Kojadinovic itd.Majkemi razvaljivao u Slobodi,divio sam se igramam,razigravao igrace,sut imao uvijek dobar,al eto kod vas koci,Milosevic vidim slab vam,morate svoju skolu malo ukljucit,koji ce ginut na terenu,a ne neki placenici sa strane.Isnar je napisao/la:Ne znam dragi Hari, al ove sezone je katastrofa... pratim Bosnu cijelu NLB ligu i vjeruj mi da nije odigrao ni jedne pristojne utakmice... vjerovao sam u njega, ali sam definitivno izgubio strpljenje...harry_90 je napisao/la:Vidim zalite se na Jovanovica,da slabo igra,u Slobodi prosle godine razvaljivao,ne znam sta mu je .
žešće seljaštvoIsnar je napisao/la:Evo kraj, 81-71... ovdje samo mozes dobit batina, koji krkanluk Boze dragi, sreca niko nije fasovo... igra u prvom poluvremenu solidna, ali u drugom nula bodova, ako se ne uloze neke pare na ljeto ovo nista nece valjati... Igokea ce igrati NB Ligu, a Bosna ce igrati ligu brda i zaseoka... nisam sklon da kritikujem ekipu za koju navijam, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru...
Jel to bio negdje prijenos ?Isnar je napisao/la:Evo kraj, 81-71... ovdje samo mozes dobit batina, koji krkanluk Boze dragi, sreca niko nije fasovo... igra u prvom poluvremenu solidna, ali u drugom nula bodova, ako se ne uloze neke pare na ljeto ovo nista nece valjati... Igokea ce igrati NLB Ligu, a Bosna ce igrati ligu brda i zaseoka... nisam sklon da kritikujem ekipu za koju navijam, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru...
EDIT: Zanio sam se malo, svi slijedece sezone igraju ligu brda i zaseoka...
Na PTPC... bezveze, jos mi je samo trebalo da slusam nasladjivanje onog kvazikomentatora...harry_90 je napisao/la:Jel to bio negdje prijenos ?Isnar je napisao/la:Evo kraj, 81-71... ovdje samo mozes dobit batina, koji krkanluk Boze dragi, sreca niko nije fasovo... igra u prvom poluvremenu solidna, ali u drugom nula bodova, ako se ne uloze neke pare na ljeto ovo nista nece valjati... Igokea ce igrati NLB Ligu, a Bosna ce igrati ligu brda i zaseoka... nisam sklon da kritikujem ekipu za koju navijam, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru...
Ma i ovaj pasalic godinama igra il je u timu bosne ( makar i sjedio na klupi) a pravi kao play pocetnicke greske u dodavanju, nevjerovatno.Hajde da takve greske prave krilni igraci il centri ali play , halo ba ljudi pa gdje to ima.Pasalic uradi nekad jednu il dvije dobre stvari i poteza a onda 5-6 zabrlja i to na takvim pocetnickim greskama da bi ga izbacio zauvjek iz tima.Onaj Bajic ja neznam sta je ono , on izgleda nezna loptu baciti dvijema rukama nego stalno na neki horuk ide , bas cudan igrac blago receno.Kojadinovic isto greske u dodavanju, jovanovic forsira tricu a ne mooze pogoditi , jedino sehovica nemam sta da krtikujem , mislim neznam sta bi danas kod njega kritikovao kod svih ostali igraca svasta mogu naci za kritike.armin je napisao/la:Pasalic 3 zaredom izgubi!
Ma pusti ba brdjane sta znaju,sreca izvukli ste zive glave,sta moze selo poput aleksandrovca,joj al me najvise u onoj ekipi Igokee nervira bocka,ja kad ga vidim nemogu ni gledat tekmu,sreca pa nema prenosa jos uvjekIsnar je napisao/la:Na PTPC... bezveze, jos mi je samo trebalo da slusam nasladjivanje onog kvazikomentatora...harry_90 je napisao/la:Jel to bio negdje prijenos ?Isnar je napisao/la:Evo kraj, 81-71... ovdje samo mozes dobit batina, koji krkanluk Boze dragi, sreca niko nije fasovo... igra u prvom poluvremenu solidna, ali u drugom nula bodova, ako se ne uloze neke pare na ljeto ovo nista nece valjati... Igokea ce igrati NLB Ligu, a Bosna ce igrati ligu brda i zaseoka... nisam sklon da kritikujem ekipu za koju navijam, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru...
Pa ako dobijemo igokeu kuci i slobodu u gostima bicemo drugi nakon lige 6.Samo pitanje da siroki negdje ne kiksa npr u aleksandrovcu al vjerujem da ce siroki sve dobit do kraja.Oni i jedini lice na neki normalan tim u ovoj nasoj zemlji , dok svi ostali nebi mogli igrati ni republickoj nekadasnjoj ligi sto je bila u bivosj jugi.Ona Kombinat Krajina iz Bihaca iz 1986 godine bi rasturilaq ovu Igokeu pa cak i nekadasnja Rade Licina iz Banjalakuke ( koja kladim se da vise i ne postoji al prije 20 i nest godina i taj tim je bolji od sadasnje igokee)CP3 je napisao/la:Kakva nasa skola ?? Nasa skola je Pasalic pa nista od njega ,a trenira sa prvim timom 6 god...
Kao da se mi nismo uigrali ,a ne oni ...
Kod nas je sve naopako ,,a da je kakve srece da izborimo drugo mjesto u ligi ..
Sehovic je najbolji igrac Bosne bez konkurencije, Rakocevic moze odigrati dobro, tu treba dodati i Ivanovica kad se oporavi... ostalo - PRTINA...dudlas74 je napisao/la:Ma i ovaj pasalic godinama igra il je u timu bosne ( makar i sjedio na klupi) a pravi kao play pocetnicke greske u dodavanju, nevjerovatno.Hajde da takve greske prave krilni igraci il centri ali play , halo ba ljudi pa gdje to ima.Pasalic uradi nekad jednu il dvije dobre stvari i poteza a onda 5-6 zabrlja i to na takvim pocetnickim greskama da bi ga izbacio zauvjek iz tima.Onaj Bajic ja neznam sta je ono , on izgleda nezna loptu baciti dvijema rukama nego stalno na neki horuk ide , bas cudan igrac blago receno.Kojadinovic isto greske u dodavanju, jovanovic forsira tricu a ne mooze pogoditi , jedino sehovica nemam sta da krtikujem , mislim neznam sta bi danas kod njega kritikovao kod svih ostali igraca svasta mogu naci za kritike.armin je napisao/la:Pasalic 3 zaredom izgubi!
Slažem se!Isnar je napisao/la:Sehovic je najbolji igrac Bosne bez konkurencije, Rakocevic moze odigrati dobro, tu treba dodati i Ivanovica kad se oporavi... ostalo - PRTINA...dudlas74 je napisao/la:Ma i ovaj pasalic godinama igra il je u timu bosne ( makar i sjedio na klupi) a pravi kao play pocetnicke greske u dodavanju, nevjerovatno.Hajde da takve greske prave krilni igraci il centri ali play , halo ba ljudi pa gdje to ima.Pasalic uradi nekad jednu il dvije dobre stvari i poteza a onda 5-6 zabrlja i to na takvim pocetnickim greskama da bi ga izbacio zauvjek iz tima.Onaj Bajic ja neznam sta je ono , on izgleda nezna loptu baciti dvijema rukama nego stalno na neki horuk ide , bas cudan igrac blago receno.Kojadinovic isto greske u dodavanju, jovanovic forsira tricu a ne mooze pogoditi , jedino sehovica nemam sta da krtikujem , mislim neznam sta bi danas kod njega kritikovao kod svih ostali igraca svasta mogu naci za kritike.armin je napisao/la:Pasalic 3 zaredom izgubi!
Ma pusti ba brdjane sta znaju,sreca izvukli ste zive glave,sta moze selo poput aleksandrovca,joj al me najvise u onoj ekipi Igokee nervira bocka,ja kad ga vidim nemogu ni gledat tekmu,sreca pa nema prenosa jos uvjekharry_90 je napisao/la:Na PTPC... bezveze, jos mi je samo trebalo da slusam nasladjivanje onog kvazikomentatora...Isnar je napisao/la:Jel to bio negdje prijenos ?harry_90 je napisao/la:[
zeljko kelecevic je napisao/la:bocka jest seljacina i glupan,al vasa je igra puno gluplja od bocke.jadni vi nasto ste spali da vam srbi nose igru.ma vi ste kanta za nabijanje.zao mi samo parezanina sto radi s takvim ljudima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.