AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Šta li su idioti do sad čekali, izgleda ne daje ni njima Berlu više lovu pa im došlo iz dupeta u glavu. Klub se raspada već duže vrijeme a oni se ne oglašavaju. Bilo je par nekih protesta kada su blokirali izlaz sa stadiona ali su ih levati uspjeli kupiti lafinom. Valjda nešto bude od toga i uspiju im protesti. Treba istrajati u tome koliko god da treba.
Forza Milan!
Sad ce puknut pet sest maloljetnica i rijesen belaj 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
De nek neko nakaci kakvu su im zahtjevi, objavu njihovu il' sta vec... na engl, nemojte na italijanskom 

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
S jedne fb stranice:Batva je napisao/la:De nek neko nakaci kakvu su im zahtjevi, objavu njihovu il' sta vec... na engl, nemojte na italijanskom
Zvanicno saopstenje Curve Sud!
CURVA SUD IZDALA SAOPŠTENJE I NAJAVILA BOJKOT:"NE DOLAZITE NA STADION, NEKA OSTANU SAMI, KAO MI!""Koliko puta smo se žrtvovali za A.C. Milan. Koliko puta smo štedJeli da bismo kupili dres, da bismo mogli da odemo na stadion, da obnovimo preplatne karte. Nedostaje jedna stvar, nešto što mi kao navijači Milana i ljubitelji ovih boja želimo – jasnoću. Imamo niz pitanja koja želimo da postavimo predsjedniku Silvio Berlusconiju. Zašto godinama navlačite šal preko naših očiju, obećavate brz povratak slavne prošlosti, a onda napustite projekat poslije nekoliko mjeseci? Voljeli bismo da to razumijemo, kako bi izbegli da budemo prevareni ubuduće. Koliko su tačne glasine o prodaji kluba, ili dijela akcija? Ako je namjera prodati dio kluba i zadržati ovakvo stanje, onda je bolje da prodate cijeli klub i dozvolite nekom drugom da preuzme kontrolu. Koliko želje još uvijek imate da nas vratite u svjetski vrh? Ako ne osjećate više želju da to uradite, zašto produžavate agoniju i polako nas vučete na dno?
"I dalje smo zahvalni za ono što ste uradili za ovih 29 godina, ali smo dotakli dno i osjećamo da pokušavamo da se vratimo gore. Ne zaboravljamo šta ste uradili za nas, preuzeli nas na sudu i vratili na vrh svijeta za samo nekoliko godina. Nažalost, suviše dugo smo u inertnom stanju, osjećamo se napuštenim i prepušteni našoj sudbini. Došlo je vrijeme da stvar preuzmemo u svoje ruke, a od sjutra će početi serija inicijativa kako bi se razjasnile i shvatile stvari".
"Pozivamo SVE da napuste stadion na utakmici Milan – Cagliari sjutra veče, ali se nećemo zaustaviti tu! Pozivamo vas da prestanete da kupujete klupske proizvode! Moraju ostati potpuno sami - kao što se i mi tako osjećamo, često proteklih godina. Pozivamo one koji su već kupili karte i dogovorili putovanja na gostovanja da ostanu, ako je moguće, van stadiona. Ako je ovo nemoguće (shvatamo neugodnost, jer smo uvijek prvi putovali kako bismo gledali svoju veliku ljubav), molimo vas da bar ne pokazujete transparente, zastave i suzdržite se od navijanja. Danas, više nego ikad rossoneri moraju da pokažu jedinstvo i osiguraju da zagovornoci ove situacije preuzmu svoje odgovornosti. Ovo je posljednji apel tribine, kluba Milana i svih rossonera predsjedniku, osobi koja može da razjasni i riješi situaciju, ili ćemo postati svjesni da ne postoji drugi način osim snažnog otpora", zaključeno je u saopštenju Milanovih Ultrasa.
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
i da piva bude marka 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
[youtube][/youtube]
ZNAO SAM!!!!!!!
ZNAO SAM!!!!!!!

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hahaha
I da pobijedis sve utakmice do kraja, dzaba ti, baksuze jedan. Cekao da si nam se cijeli svijet smije, a da mi ne biramo vise rijeci kada te prozivamo, da se digne i Curva Sud i da svi mediji bruje o tvojoj pacerskoj igri i neznanju, pa ces na kraju sezone poceti igrati lijep fudbal. Pisaj ga sad, radije ti idi iz kluba pa kako god zavrsili na kraju sezone. Mi smo je vec halalili, jer nismo ni zasluzili da igramo Evropske utakmice. Jos ne."I don't want to pass on the blame, I am the coach and I am the first to be responsible," he said. "The only regret is that until January we saw a good Milan side.
"Then, we weren't able to able to give continuity to our project because of the injuries. We are now welcoming back players from injuries and we have to start playing good football again.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Da se mekuša vrati na 1,20milanist je napisao/la:i da piva bude marka

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ma ne vjerujem ni da ce nesto promijeniti, kasno su se digli k'o sto bi narod rekao, a i vala tesko da imaju neku moc da urade nesto bitno.JFH9 je napisao/la:Da se mekuša vrati na 1,20milanist je napisao/la:i da piva bude markaNapokon da i ova vaša kurava sud
nešto poduzme, neku noć sam gledao onu utakmicu protiv Fiorentine, kad sam vidio šta prokackaše nisam mogo vjerovati svojim očima.
![]()
Vas bi jedino spasilo neko veće ulaganje i rješavanje ovih polovnjaka. Kako je van Ginkel igrao ove sezone, znam da je imo problema sa povredama i da nije igrao puno, ali me zanima kakav je bio kad je igro?
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ma nema za nas promjena ako nas neko ne kupi tj neki postotak dionica,ili makar da vidimo da dolazi kvalitetan trener na ljeto. Sezona je izgubljena svakako tako da će Pipo ostati garant do kraja iste.
Sad su se zadali pisati oko nekog povratka Zlatana sto je po meni nemoguca misija da pristane lik sa 14 na 5 mil po sezoni,i ako bi navndno isao ugovor do kraja karijere
Sad su se zadali pisati oko nekog povratka Zlatana sto je po meni nemoguca misija da pristane lik sa 14 na 5 mil po sezoni,i ako bi navndno isao ugovor do kraja karijere

Ma to su gluposti oko Ibre, skrecu pricu sa bitnih stvari. Sto se tice Ginkela zadnju utakmicu je po meni odigrao solidno, a prije toga i nije skupio zavidnu minutazu tako da je nezahvalno dati bilo kakvu ocjenu
Il Club più titolato al mondo!
Ja sam vise ocekivao od Ginkela,ali nije me nešto posebno oduševio u tekmama u kojim je igrao,nista specijalno. zao mi samo sto mali Suso ne moze dobiti priliku da ga vidimo kako treba.
Ovo nije moj klon, ali definitivno imamo dosta zajedničkogLabatm87 je napisao/la:Ma nema za nas promjena ako nas neko ne kupi tj neki postotak dionica,ili makar da vidimo da dolazi kvalitetan trener na ljeto. Sezona je izgubljena svakako tako da će Pipo ostati garant do kraja iste.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa mozda bi bio dobar da je igrao u kontinuitetu, a ne ovako isjeckano, sto zbog povreda sto zbog toga sto Poli/Essien i kompanija imaju prednost.
Imao je onu tesku povredu koljena, ma onda kod nas izvrnuo zglob, pa ga Muntari polomio na treningu
nije mali ni imao srece. Opet kad vidim pri kakvim okolnostima je igrao, bio je vise nego korektan svaki put, ne moze mu se nista zamjerit.
Ma nasi 98% dovode Illaramendija na ljeto. Haj nije lose, uparis ga sa Montolivom, stavis formaciju 4231 ili jos bolje 442 i to je to.
Volio bih i ja da se proba Suso na amf, al' Pippo se ocigledno guzi sa Hondom pa odatle one simpatije. Nesto poput Allegri-Matri, to je jace od tebe.
Imao je onu tesku povredu koljena, ma onda kod nas izvrnuo zglob, pa ga Muntari polomio na treningu

Ma nasi 98% dovode Illaramendija na ljeto. Haj nije lose, uparis ga sa Montolivom, stavis formaciju 4231 ili jos bolje 442 i to je to.
Volio bih i ja da se proba Suso na amf, al' Pippo se ocigledno guzi sa Hondom pa odatle one simpatije. Nesto poput Allegri-Matri, to je jace od tebe.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jos samo da odvoji tekst od zareza i pomislio bih da je ovo tvoj alter ego 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
hahah zanimljivo xDFaraonTM je napisao/la:Ovo nije moj klon, ali definitivno imamo dosta zajedničkogLabatm87 je napisao/la:Ma nema za nas promjena ako nas neko ne kupi tj neki postotak dionica,ili makar da vidimo da dolazi kvalitetan trener na ljeto. Sezona je izgubljena svakako tako da će Pipo ostati garant do kraja iste.
Ma ne zna ni onaj Pipo vise sta radi,samo nesto kombinuje mjenja,eksperimentise,ide svima na zivce

I da počne stavljati kvakicerope11 je napisao/la:jos samo da odvoji tekst od zareza i pomislio bih da je ovo tvoj alter ego

Nema veze, nek' je on nama došao u ovakvoj muci se poznaju junaci

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
hahaha tako pisem kad stavljam tekst na Milanovoj stranici na fejsu,kontam ovdje nema potreberope11 je napisao/la:jos samo da odvoji tekst od zareza i pomislio bih da je ovo tvoj alter ego

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.