Domaće

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Domaće
Propala joj kompanija, eto nam šanseBosniacum Lilium je napisao/la:Joj rio sad si me razocarao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma hajd' gledajuci ovako nije losa, ali mala nije dobra u vugla nikakorio_Ferdy88 je napisao/la:Propala joj kompanija, eto nam šanseBosniacum Lilium je napisao/la:Joj rio sad si me razocarao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakve sam sreće, možda bih kod takvih imao više šanse nego kod ovih "normalnih"Bosniacum Lilium je napisao/la: ma hajd' gledajuci ovako nije losa, ali mala nije dobra u vugla nikako
Ja nemam srece. Previse sam cudan i za te sto se kao loze na cudake. Nemam sad nikakvog pa valjda nisam vise toliko simpaticanrio_Ferdy88 je napisao/la:Kakve sam sreće, možda bih kod takvih imao više šanse nego kod ovih "normalnih"Bosniacum Lilium je napisao/la: ma hajd' gledajuci ovako nije losa, ali mala nije dobra u vugla nikako
Gdje nju nadjeprasovic89 je napisao/la:
Kakva je ovo kurava stare mi, a statusi su joj najaci hahahaakisarajevo92 je napisao/la:Gdje nju nadjeprasovic89 je napisao/la:..
![]()
Jes' ocam.grobar1099 je napisao/la:Kakva je ovo kurava stare mi, a statusi su joj najaci hahahaakisarajevo92 je napisao/la:Gdje nju nadjeprasovic89 je napisao/la:..
![]()
ista reakcija i kod mene svaki putakisarajevo92 je napisao/la:Gdje nju nadjeprasovic89 je napisao/la:..
![]()
Dzena Garibija iz Sarajevacala je napisao/la:A ko je doticna, odakle itd?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.