FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne,ovo sa NLB bankom nema veze sa generalnim sponzorstvom. Ovo je jedan od tridesetak sponzora sa kojima klub ima potpisane ugovore.
Generalni sponzor je dogovoren,priprema se ugovor i to je to za sad. Hajmo svi sacekati malo,ne trcati pred rudu. I ti super. Klub ce vrlo brzo izaci sa kompletnom informacijom.
Hajmo se vratiti prici o narednoj utakmici. Rade se kvalitetne pripreme na svim poljima. Ono sto zelim jos jednom potencirati jeste cinjenica da nismo toliko dobri da bilo koga dobijemo s pola snage. Posebno ne Slaviju,koju nismo dobili u tri posljednje prvenstvene utakmice. Nikako nas ne smije uljuljkati njihov visok poraz u predhodnoj utakmici. Po svemu sudeci,to je bila vrlo specificna utakmica. Sudija s te utakmice je suspendovan,svirao je nepostojeci penal za Radnik i neopravdano iskljucio golmana Slavije,i sve to u uvodnom dijelu utakmice.
Ponavljam ono sto sam vec pisao,Slavija je u vecem dijelu utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru bila bolja.
Ako neko misli da ce ovo biti lagana pobjeda,vara se. Siguran sam da je strucni stab dobro analizirao naseg narednog protivnika i da ima plan kako dobiti ovu utakmicu.
Trebamo se svi potruditi da nas bude sto vise na Grbavici. Ali zaista se potruditi. Uticati na ljude da dodju na Grbavicu.
Navijati do kraja.Bez nervoze,bez pritiska...
Generalni sponzor je dogovoren,priprema se ugovor i to je to za sad. Hajmo svi sacekati malo,ne trcati pred rudu. I ti super. Klub ce vrlo brzo izaci sa kompletnom informacijom.
Hajmo se vratiti prici o narednoj utakmici. Rade se kvalitetne pripreme na svim poljima. Ono sto zelim jos jednom potencirati jeste cinjenica da nismo toliko dobri da bilo koga dobijemo s pola snage. Posebno ne Slaviju,koju nismo dobili u tri posljednje prvenstvene utakmice. Nikako nas ne smije uljuljkati njihov visok poraz u predhodnoj utakmici. Po svemu sudeci,to je bila vrlo specificna utakmica. Sudija s te utakmice je suspendovan,svirao je nepostojeci penal za Radnik i neopravdano iskljucio golmana Slavije,i sve to u uvodnom dijelu utakmice.
Ponavljam ono sto sam vec pisao,Slavija je u vecem dijelu utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru bila bolja.
Ako neko misli da ce ovo biti lagana pobjeda,vara se. Siguran sam da je strucni stab dobro analizirao naseg narednog protivnika i da ima plan kako dobiti ovu utakmicu.
Trebamo se svi potruditi da nas bude sto vise na Grbavici. Ali zaista se potruditi. Uticati na ljude da dodju na Grbavicu.
Navijati do kraja.Bez nervoze,bez pritiska...
Turkish Ziraat Bankbarbarez je napisao/la:Super rece velika strana banka,NLB nije velika strana banka. Znani nesto drugo je u pitanju.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
a šta je problem reći namještena, kad se vidi iz aviona? 

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@fkz1921 vidis da sutim i cekam zvanicnu objavu na nasoj stranici al iskreno mora se malo pustiti i obicnoj raji informacija jer vecina zivi 24 sata za klub....pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Sta je ovo opet fali igrac zbog kartona.Nadam se protiv Zrinjskog da nece bit izostataka jer ovaj je vec gubitak kad neigra.Bravo Oda kad ga dovede.Oda dozivotno u Zelji da ostane zna igraca procjenit.
-
- Kontakt:
Super, daj na p.m. sta je u pitanju, ziv bio!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Nemojte čovjeka sada gnjaviti (@Super), dao nam je informaciju, znači da se već počinju dešavati pozitivne stvari nakon izglasanog statuta. Okrenimo se utakmicama i podršci timu, ekonomiju prepustimo ekonomima
(što reče jedan troll nekad davno).
Ionako će kad tad izaći zvanične informacije. Strpljen spašen.

super je napisao/la:@fkz1921 vidis da sutim i cekam zvanicnu objavu na nasoj stranici al iskreno mora se malo pustiti i obicnoj raji informacija jer vecina zivi 24 sata za klub....pozzz
Ako se ceka neka strana banka za generalnog sponzora onda bi fakat mogla biti Turkish Ziraat,obzirom da ove godine ulaze agresivnije na BH trziste,otvaraju mnogo novih poslovnica i treba im neka dobra promocija.Al eto da sacekamo
valjda ce biti ubrzo

SLOBODA NAVIJAČIMA
Odlicno je sve ovo sto se desava oko naseg Kluba, a ukoliko SUPER napise da ce nesto biti, u to nema dvojbe. Covjek je skroz OK, i samo treba malo sacekati, ja vjerujem da nije suplja.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Ako je super nesto napisao sigurno nije nista lupio. sacekajmo jos 10 dana. nisam htio da ga pitam kad nesto bude objavice
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ako je Super nap....uh ustvari to je vec napisano[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
@Super je jedan od rjetkih na forumu za koje se ispostavilo da ne pise nebuloze kad su u pitanju insajderske stvari, vise je puta pisao o stvarima koje se trebaju desavati u buducnosti i mnoge su su se ostvarile i pokazale kao taćne, kao sto je sad pisao za ovu banku i ostvarilo se, sad ne znam da li je jos nesto spominjao.
Ja se nadam da je ovo samo jedan u nizu sponzora i partnera koji ce se prikljuciti klubu u skorije vrijeme i da cemo od ovog ljeta uz njihovu pomoc da budemo jos jaci i uspjesniji.
Ja se nadam da je ovo samo jedan u nizu sponzora i partnera koji ce se prikljuciti klubu u skorije vrijeme i da cemo od ovog ljeta uz njihovu pomoc da budemo jos jaci i uspjesniji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
elegant. kako sam i sam cuo ovo je samo jedan od pocetaka. ne znam puno detalja. prioritetni zadatak je bio gen sponzor pa onda se treba jos uraditi na strukturi ljudi u skupstini potom ide istok i tako redom...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Zar je bitno koja je banka ili kompanija ? Daj 200 000 KM i bmk ko si, sta si
Kad je popljuvati navijače, 16 hiljada postova o tome.
http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/os ... -a-pazaric" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/os ... -a-pazaric" onclick="window.open(this.href);return false;

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
pa lakše je.
husko misli da je tebi super muz. sta god on napise ti su tu sljedeci da kazes da je to istina. drago mi je zbog vas dvojice vas huskotm8782 je napisao/la:Ako je super nesto napisao sigurno nije nista lupio. sacekajmo jos 10 dana. nisam htio da ga pitam kad nesto bude objavice

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin, Lokomotifa i 47 gostiju.