Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
je.beš aAndrej je napisao/la:tuttosport je veoma pouzdan
Kovačić u Barcelonu, 40 miliona, ručak s Braidom ?SiamoNoi je napisao/la:Kojim pricama?
Upravo tako, ali .. vrijedi li 40 miliona ?Puma je napisao/la:Koliko sam mogao vidjeti, u pitanju je 40 miliona eura. S obzirom da oni ne mogu dovoditi igrace, valjda bi presao u ljeto 2016. Momak ce biti najbolji igrac na svojoj poziciji i nema potrebe da se zadrzava u ovakvom okruzenju jer su njegovi dometi mnogo veci, a tim kakav je Barcelona je idealan za njega kao igraca. Ja se iskreno nadam da ce se ovo ostvariti, to ili Real.
Forza Mateo.
Daj nemoj biti smijesan 40mil. Sta je on uradio da bi vrijedio te pare?SiamoNoi je napisao/la:Nikako jer ga se forsira na krivoj poziciji.Vrijedi svih 40 ako ce ga se znati pravilno iskoristiti.Taj dan njegove prodaje ce biti nesto najzalosnije ikad.Stvarno je ovo zalostan klub.
Izbori
Već od prije nekih 4-5 utakmica kada je postalo jasno da nećemo izboriti ni EL je Mancio trebao početi forsirati mlade igrače (npr. da Puskas igra umjesto Palacia). Sezona je već sje*ana i hajmo barem od nekog od ovih mladića napraviti čovjeka pa da naredne sezone imamo još nekog asa a ovako nit imamo rezultata nit radimo s mladima. Jedino Ikac napreduje kod Mancija, a ostale je sve unazadio a pogotovo me boli ovo što radi Kovi. Čuj da u ovom Interu da Kova nema mjesta u prvih 11, pa tog čovjeka treba je*at da se razmnoži kad je tako inteligentan. Bio najbolji kod svih trenera, a ove sezone pogotovo, a kod njega sad odjednom ne valjda.Tritolone je napisao/la:Ja bi im oprostia sve posrtaje samo da vode racuna o mladim igracima i daju im pravu sansu, mi preko noci se necemo vratit nazad u elitu i jedini nacin je da promoviramo mlade igrace koji bi mogli donit neku lovu u buducnosti.
Oprosti,ali vecu glupost odavno nisam procitao.Pozicioniranje i kretnja bez lopte su uz realizaciju daleko najjace Icardijeve strane i to je bar ocito.Grima je napisao/la:Kretnja bez lopte, pozicioniranje očajno. Igru glavom uopste nema, anemicna igra kopira balotelija. Ja bi prihvatio 25mil za njega i uzeo igrača tipa džeke, mandže, j.martineza koji su kompletni napadači..
Potpis.SiamoNoi je napisao/la:Oprosti,ali vecu glupost odavno nisam procitao.Pozicioniranje i kretnja bez lopte su uz realizaciju daleko najjace Icardijeve strane i to je bar ocito.
Da ne pricam koliko su Dzeko i Mandzukic daleko od kompletnih napadaca...
Ovako nešto bih više volio vidjet nego hljeba se najestJericho je napisao/la:ovako bi izgledala moja postava do kraja sezone
_____________Handanovic____________
Danilo_____Nokia____Medel_____Santon
____Hernanes__Kovacic(c)__Brozovic___
______________Shaqiri_______________
_________Icardi_____Palacio__________
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.