Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
I onda smiju nesto govoriti za navijace Feyenoorda.... kakve seljacine, svoje igrace napadaju
-
Evil Genius II
@eki - zasto ih dijelis na ove ili one kada su oba tabora losi za imidz svog kluba.
jutros su sacekali sabatinija (sportskog direktora) ispred kapije trening centra i vodili jedan zestok dijalog gdje se izmedju ostalog spomenuo i pjanic. 'dali ste mu novi ugovor, a sada je hodajuci les na terenu' vele rimljani
kada uprava, trener i na kraju sami igraci najave borbu za svaki trofej takmicenja u kojima se nalaze onda imas svako pravo biti nezadovoljan kada ti to sve propadne u samo par sedmica. i ne samo to, situacija je takva da im prijeti i losiji plasman nego je bio prosle sezone. nije da podrzavam ovo sto rade, naprotiv, ali razumijem u potpunosti i nisam ni sekunde iznenadjen.DonCorleone je napisao/la:Bune se kao da posjeduju kvalitet za nesto vise, a nemaju tri igraca da valjaju kako Bog zapovijeda. Ocekivanja su im malo reci naivna i nerealna.
jutros su sacekali sabatinija (sportskog direktora) ispred kapije trening centra i vodili jedan zestok dijalog gdje se izmedju ostalog spomenuo i pjanic. 'dali ste mu novi ugovor, a sada je hodajuci les na terenu' vele rimljani
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja sam druze znao u svakom momentu, pa cak i u onim trenucima kada su igrali nesto bolji nogomet, da su oni realno dva nivoa ispod Juvea (pogotovo na duze staze), a internacionalno nesto izvuci, za to trebaju mukotrpne dugogodisnje pripreme i pametno dovodjenje igraca, sve ono sto Roma ne ispunjava, nego se iz godine u godine vuku, nista vise od toga.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Evil Genius II
to je vec tema neke druge emisije
samo kazem da nije nikakvo iznenadjenje sto navijaci tj 'navijaci' rade to sto rade i da si je uprava zajedno sa trenerom i igracima kriva zbog datih obecanja.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da je odlazak na kraju sezone sve realniji. Imao je velika ocekivanja u Romi, da osvoji makar jednu titulu, sto mu se nece ispuniti, ova situacija je jos sve vise pogorsala.
Odlazak u drugi klub je za njega samog, a i za Romu najbolje.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Pa kolika mu je cijena sad s novim ugovorom da pređe u Liverpool ?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Po toj logici, je Pjanic dogovorio transfer u Liverpool ima dvije godine.Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da je Pjanic vec zavrsio svoj transfer (Liverpool) zato vise ne izvodi ni jedan prekid,Garcija sve prebacio na Ljajica...Sve to negiranje Rome,Pjanica vezano za Liverpool,dolazak Rodgersa u Rim itd....
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DonCorleone
- Kontakt:
Zasto za Romu? Ne moze on sam osvojiti titulu, jedino individualnu nagradu.Goalgetter je napisao/la:Mislim da je odlazak na kraju sezone sve realniji. Imao je velika ocekivanja u Romi, da osvoji makar jednu titulu, sto mu se nece ispuniti, ova situacija je jos sve vise pogorsala.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Halo kolko oni prime za tih 90 minuta e za te pare ima da gine i Pjanic i ostali.
- Goalgetter
- Kontakt:
Njegove partije u zadnjih 6 mjeseci su daleko od onoga na sta smo mi navikli od njega u dresu Rome. Puno je i do samog tima i lose situacije u njemu, ali je i Pjanic podbacio. Dodatno na to, neobjasnjivo mi je da igrac koji ima ovakav top u nozi, ne izvodi skoro nijedan prekid vise. Ja razumijem kad Totti uzima slobodnjak (ima i pravo), ali Ljaljic i ostali, pa yebiga. Sve vise meni ova harmonija Pjanic-Roma postaje sve blijedja, niti je za njega ova situacija u redu, a ni za Romu. Odlazak i nova sredina bi mu dala opet novi motiv i zelju za dokazivanjem, kao i ona prva sezona kad je dosao u Romu, te bi opet mogli ocekivati eksploziju od njega.DonCorleone je napisao/la:Zasto za Romu? Ne moze on sam osvojiti titulu, jedino individualnu nagradu.Goalgetter je napisao/la:Mislim da je odlazak na kraju sezone sve realniji. Imao je velika ocekivanja u Romi, da osvoji makar jednu titulu, sto mu se nece ispuniti, ova situacija je jos sve vise pogorsala.
Najbolje bi bilo za Romu iz razloga sto ce kasirati veliku sumu novca za njega, jer su skoro produzili ugovor, i mogu financirati vec sljedece transfere.
Doduse na kraju krajeva, ja se za njega ne brinem, on propasti nece, niti me ovoliko sikira pretjerano ova situacija. Neka on pocne briljirati u dresu reprezentacije, a za klub ce se rijesiti situacija kad-tad, ili ostao u Romi, ili otisao ove sezone.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Rodgers nije dolazio u Rim djaba sigurno i nije dolazio prosle godine nego ove,tako da kad se sve sabere sve se cini da ce Pjanic otici na ljeto u to sam ubjedjen 100% a mislim da je Liverpool mozda i glavni kandidat....DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Po toj logici, je Pjanic dogovorio transfer u Liverpool ima dvije godine.Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da je Pjanic vec zavrsio svoj transfer (Liverpool) zato vise ne izvodi ni jedan prekid,Garcija sve prebacio na Ljajica...Sve to negiranje Rome,Pjanica vezano za Liverpool,dolazak Rodgersa u Rim itd....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma Pjanic mora otici na ljeto i mislim da mu Roma nece praviti vece probleme, to je neka normalna cijena od 15-20 miliona eura i
Roma
**** li ga mrtvi L'pool, koji ce qrac tamo, idi prije u Wolfsburg, sam im se ponudi za cijenu koju oni mogu platiti i kupice te.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ne vjerujem da će ga pustiti za tako malo para. Samo pogledaj koliko su iznosili transferi Benatie, Marquinhosa, Lamele. Pjanića su doveli za 13 miliona i mislim da nema šanse da ga puste za manje od 25 mil.mirzatele je napisao/la:Ma Pjanic mora otici na ljeto i mislim da mu Roma nece praviti vece probleme, to je neka normalna cijena od 15-20 miliona eura iRoma
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Doslo je vrijeme je za odlazak Mireta iz Rome, sto jest jest
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Haj ti u liverpool kralju.. **** neke wolfsburge stas tamo da umjesto juventusovog guza gledas bajernov... Ynwa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
E vala ce se i u Liverpoolu nagledati guzova.Fudo je napisao/la:Haj ti u liverpool kralju.. **** neke wolfsburge stas tamo da umjesto juventusovog guza gledas bajernov... Ynwa
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Da, upravu si, al' vjerovatno ce dosta toga zavisiti i od toga da li ce izboriti ligu prvaka a mislim da su im male sanse s obzirom na formu.Virtu4l je napisao/la:Ne vjerujem da će ga pustiti za tako malo para. Samo pogledaj koliko su iznosili transferi Benatie, Marquinhosa, Lamele. Pjanića su doveli za 13 miliona i mislim da nema šanse da ga puste za manje od 25 mil.mirzatele je napisao/la:Ma Pjanic mora otici na ljeto i mislim da mu Roma nece praviti vece probleme, to je neka normalna cijena od 15-20 miliona eura iRoma
mozda ali ne istog guza svaku godinuPivopija je napisao/la:E vala ce se i u Liverpoolu nagledati guzova.Fudo je napisao/la:Haj ti u liverpool kralju.. **** neke wolfsburge stas tamo da umjesto juventusovog guza gledas bajernov... Ynwa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ali ce vise guzova svake sezone, evo ove sezone ce ispred Liverpoola biti barem 4 ekipe. U italiji je gledao samo guzove stare dame.Fudo je napisao/la:mozda ali ne istog guza svaku godinuPivopija je napisao/la:E vala ce se i u Liverpoolu nagledati guzova.Fudo je napisao/la:Haj ti u liverpool kralju.. **** neke wolfsburge stas tamo da umjesto juventusovog guza gledas bajernov... Ynwa
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sta je sa Miretom,hoce li igrti veceras ili je fakat vec dosao u BiH? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !