RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 20 mar 2015, 11:57

Nisam znao da igramo i subotu i nedjelju. Nek' mi neko pojasni koju utakmicu smo u subotu prodali.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 11:58

domorocki je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALE ALEEEE

NEDJELJA, 15:30H!

slika
Džaba idete,i sutrašnju tekmu su prodali ;)
Iznosiš teške optužbe bez dokaza. :x

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 mar 2015, 11:59

zizu1991 je napisao/la:Nisam znao da igramo i subotu i nedjelju. Nek' mi neko pojasni koju utakmicu smo u subotu prodali.
Utakmica sa Sarajevom je sutra (Subota).

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 mar 2015, 12:01

Kako sam ja kont'o da je nedjelja. :crazy:
Negdje jučer pročit'o :wtf:

Moja greška. :oops:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 mar 2015, 12:03

zizu1991 je napisao/la:Kako sam ja kont'o da je nedjelja. :crazy:
Negdje jučer pročit'o :wtf:

Moja greška. :oops:
slika

shaman7
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la shaman7 » 20 mar 2015, 12:05

RamizBegovic je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Jeste ovo ponovo farbali tribine? Izgleda dobro (:
ofarbat cemo vas u subotu :)
:lol: :lol: :lol:

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 20 mar 2015, 12:06

prodace Sarajvu isto ko i Želji što smo prošle godine :urnebes:
Trpaj te Rođeni prkosni i ponosni.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 mar 2015, 12:10

Vidim druže, vidim..vjerovatno sam negdje na fb pročitao pogrešno jer sam preletio očima. :crazy:
Novi dan, nova nafaka, na pobjedu!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 mar 2015, 12:22

domorocki je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALE ALEEEE

NEDJELJA, 15:30H!

slika
Džaba idete,i sutrašnju tekmu su prodali ;)
Njiiiiiiihhhaaaaa Njiiiiihhhhaaaaaa :urnebes: :urnebes:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 mar 2015, 12:33

Dasa sutra trener ;) provokatori marš s pdf-a usta vam se poserem
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 12:46

Cernica je napisao/la:Dasa sutra trener ;) provokatori marš s pdf-a usta vam se poserem
ja ne vjerujem u namještaljke sve dok svojim ušima ne čujem ili svojim očima ne vidim.

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 20 mar 2015, 12:48

Ne vjerujem da je utakmica protiv Zrinjskog prodana iako je prvi gol Zrinjskog poprilično sumnjiv. Pa ono bi bilo ko od nas obranio.
Igra je katastrofalna u zadnje vrijeme,ne vjerujem da prodaju utakmice,jednostavno su loši.

Ekipa izgleda solidno na terenu dok neko drugi ima inicijativu,ako nekim slučajem Sarajevo zabije prvi gol (kao Zrinjski) onda će se trebat napadat a to nisu u stanju tako da od dobrog rezultata nema ništa.
Jedina šansa za izvuć dobar rezultat su kontre i nadat se da će zabit gol prije nego Sarajevo.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 12:55

virtuoz je napisao/la:Ne vjerujem da je utakmica protiv Zrinjskog prodana iako je prvi gol Zrinjskog poprilično sumnjiv. Pa ono bi bilo ko od nas obranio.
Igra je katastrofalna u zadnje vrijeme,ne vjerujem da prodaju utakmice,jednostavno su loši.

Ekipa izgleda solidno na terenu dok neko drugi ima inicijativu,ako nekim slučajem Sarajevo zabije prvi gol (kao Zrinjski) onda će se trebat napadat a to nisu u stanju tako da od dobrog rezultata nema ništa.
Jedina šansa za izvuć dobar rezultat su kontre i nadat se da će zabit gol prije nego Sarajevo.
Brato kao što rekoh ono što je u domenu špekulacija ne vjerujem. Jednostavno loša selekcija igrača nas je skupo koštala i tu je sva istina. Ponovit ću po 100-ti put: OPTIMISTA SAM I VJERUJEM DA ĆE U NAREDNIM DANIMA SE POČETI DEŠAVATI PROMJENE U KLUBU. ;)

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 20 mar 2015, 13:15

Niko vam nece doci i uloziti svoje pare pa cak ni da bude trener neko od ovi veci imena ili bivsi igraca.
Sve dok je ova uprava tu i dok u njoj sijede ljudi sumnjivog morala.
Dok se taj lokalni klosarluk neizbaci bice ovako povuci potegni uvijek najava evrope i zaeb zesci.
Samo ako ovako stanje ostane a sve su prilike da hoce bice zaebano 2016 kad bude 6 klubova napustalo PL.
Vidim skupstine neke se najavljuju kao i prije ali ja nevidim da se nesto vece mijenja.
Problem je u ljudima i to onim sto su cijeli zivot tu u i pored kluba.
Ako si bio igrac ili neka druga faca nemora znacit da si dovoljno dobar i da radis u klubu.
Cist primjer Dine Selimovica. Da je i Velezu slicnog tipa prica bi bila drugacija.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 mar 2015, 13:24

Cernica je napisao/la:Dasa sutra trener ;) provokatori marš s pdf-a usta vam se poserem
Steta sto ce Dasa biti trener, radije bi ga gledao u ulozi golmana. Nazalost, Bobic i Andrija zajedno mu nisu ni do koljena!!!......grob te yebo covjek je i dan danas (42. godine) ko cigra!!!
Ako cu objektivno gledati na sutrasnju tekmu onda se nemam cemu nadati. Svejedno moje srce je crveno i koliko god puta da me iznevjere ja cu uvjek biti optimista kada je moj Velez u pitanju. Sarajevo ce igrati otvoreno i to nam ostavlja prostora za kontre. Tu je nasa snaga. Odbrana moze i mora puno bolje. Golmani jos jedna naka greska i bacit cemo vas sa Carinskog na Ustipak!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 13:31

TNT je napisao/la:Niko vam nece doci i uloziti svoje pare pa cak ni da bude trener neko od ovi veci imena ili bivsi igraca.
Dok se taj lokalni klosarluk neizbaci bice ovako povuci potegni uvijek najava evrope i zaeb zesci.
Samo ako ovako stanje ostane a sve su prilike da hoce bice zaebano 2016 kad bude 6 klubova napustalo PL.
Vidim skupstine neke se najavljuju kao i prije ali ja nevidim da se nesto vece mijenja.
Ako si bio igrac ili neka druga faca nemora znacit da si dovoljno dobar i da radis u klubu.
Cist primjer Dine Selimovica. Da je i Velezu slicnog tipa prica bi bila drugacija.
A vidi kontradiktornosti. Prije ove uprave predsjednik kluba je bio ako se ne varam Ševkija Vila, zar ne? U to vrijeme se oko kluba vrtio i sam Nikšić sa svojim ljudima. Kada je Vila otišao, Nikšić je postao kandidat za potpredsjednika Veleža, ali nije mogao prihvatiti funkciju u klubu, zato što je tada izabran za premijera Federacije BiH, jer bi to bio sukob interesa od strane CIK-a. Tada je u upravu ušao Čevra kao predsjednik kluba, a Tanović je opet bio direktor kluba. Jedino se tada njima priključio i Mrkva kao sportski direktor. Međutim nakon izvjesnog vremena Tanović je bio da ostavku na mjesto direktora, zbog zahtjeva Red Army-ja. Međutim, gle čuda, javlja se sam NIKŠIĆ koji prijeti da će ON sa svim svojim ljudima i sponzorima napustiti VELEŽ, što bi u tom trenutku bilo ravno gašenju kluba, jer realno ko bi upravljao klubom. Nekako su se stvari smirile pa je Tanović vraćen a Nikšić je nastavio i dalje pomagati klubu. kao što nam je poznato ova uprava je u klubu evo 4 godine, i kao što sam napisao imaju i dobrih ali i brate loših poteza, što nas opravdano ljuti. :x

Ne treba odmah rušiti teško napravljen sistem, nego je potrebno ili promijeniti neke ljude, ili pojačati upravu s novim ljudima, druge nema. I još nešto investitor neće u klub koji nema organizaciju, a priznajmo VELEŽ se ojačao dosta organizacijski i velike su šanse da i mi dobijemo investitora.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 20 mar 2015, 13:43

AlemC85 je napisao/la:
TNT je napisao/la:Niko vam nece doci i uloziti svoje pare pa cak ni da bude trener neko od ovi veci imena ili bivsi igraca.
A vidi kontradiktornosti. Prije ove uprave predsjednik kluba je bio ako se ne varam Ševkija Vila, zar ne? U to vrijeme se oko kluba vrtio i sam Nikšić sa svojim ljudima. Kada je Vila otišao, Nikšić je postao kandidat za potpredsjednika Veleža, ali nije mogao prihvatiti funkciju u klubu, zato što je tada izabran za premijera Federacije BiH, jer bi to bio sukob interesa od strane CIK-a. Tada je u upravu ušao Čevra kao predsjednik kluba, a Tanović je opet bio direktor kluba. Jedino se tada njima priključio i Mrkva kao sportski direktor. Međutim nakon izvjesnog vremena Tanović je bio da ostavku na mjesto direktora, zbog zahtjeva Red Army-ja. Međutim, gle čuda, javlja se sam NIKŠIĆ koji prijeti da će ON sa svim svojim ljudima i sponzorima napustiti VELEŽ, što bi u tom trenutku bilo ravno gašenju kluba, jer realno ko bi upravljao klubom. Nekako su se stvari smirile pa je Tanović vraćen a Nikšić je nastavio i dalje pomagati klubu. kao što nam je poznato ova uprava je u klubu evo 4 godine, i kao što sam napisao imaju i dobrih ali i brate loših poteza, što nas opravdano ljuti. :x

Ne treba odmah rušiti teško napravljen sistem, nego je potrebno ili promijeniti neke ljude, ili pojačati upravu s novim ljudima, druge nema. I još nešto investitor neće u klub koji nema organizaciju, a priznajmo VELEŽ se ojačao dosta organizacijski i velike su šanse da i mi dobijemo investitora.
Ja nevidim da se moze desiti drugi Husic i doci ko on u Slobodu trositi svoju lovu u klub iz kojeg ga mogu izbaciti svake minute. Znaci treba promjeniti dosta stvari da bi bio privlacan investitoru koji se nece bojati za svoje pare.
Izglasati novi statut i krenuti istim stopama sto Sarajevo radi, ali vecina nasi klubova i uprava nezeli to.
Niko od trenutni uprava nije siguran u sebe i svoj posao i nezele se odreci lahke love koju primaju od kluba za malo ili nimalo rada.
Moze neko pogurati malo s vremena na vrijeme ali pravi ulog i organizaciju ko u sarajlija neznam da cemo uskoro vidjeti. Ne samo u Velezu vec i u vecini ostali klubova.
Nema pravi ljudi za veliki poslova.

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 20 mar 2015, 13:56

RA 1981 mislim da bi sutra trebali docekati našu legendu i velikog covjeka gospodina KODRU makar sa jednim transparentom" TI SI IDOL DJETINSTVA MOGA" iako ce biti na kontra strani on je naša LEGENDA i treba ga sa aplauzom docekati. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 20 mar 2015, 14:22

RamizBegovic je napisao/la:RA 1981 mislim da bi sutra trebali docekati našu legendu i velikog covjeka gospodina KODRU makar sa jednim transparentom" TI SI IDOL DJETINSTVA MOGA" iako ce biti na kontra strani on je naša LEGENDA i treba ga sa aplauzom docekati. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Subota 15:30 :clap: :clap: FORZZA ROĐENI :clap: :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 mar 2015, 15:02

@TNT ma kakav Husić. To je ulaganje bez sistema, jer im lik prvo mora vratiti ogromne dugove, a tek tada može normalno funkcionisati. Kod nas ljudi misle da je lahko vratiti dugove. Jest al' malo sutra. Mi za razliku od drugih timova nemamo nekih velikih problema kao prije 10-ak godina. Jednostavno još nismo sazrijeli za vrh tabele. :(

Ako nema para u Mostaru, brate kapitalizam je, nema više velikih sistema kao nekada. Ko im brani da traže pare i sponzore preko grane, a plus gdje su bivši asovi čija riječ vrijedi puno? Pa nećemo ja, ti i drugi rođeni raditi njihov posao? :twisted: Ako ne znaju ili neće ima Redovna skupština na ljeto, pa fino svi koji su nezadovoljni radom uprave, neka kažu šta misle i neka predlože rješenja :!:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.