RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Eto sad ispade da sam ja to samo cuo. Nema veze drugovi i hvala na lijepim rijecima. Zna Oto dosta toga ali ocito ne odgovara nekim da se javno iznese ono sto pijedini ljudi ( nazovimo ih tako) rade i kako zavrsavaju neke stvari. Drugovi svako dobro Vam zelim. I da napomenen da cu i dalje pratiti Rodjene. VELEZ se voli za ostale se navija. Sportski pozdrav.
Brato ako ostale informacije dobijas kao sto si tu onda ti vjerujemootofonribentrop je napisao/la:Eto sad ispade da sam ja to samo cuo. Nema veze drugovi i hvala na lijepim rijecima. Zna Oto dosta toga ali ocito ne odgovara nekim da se javno iznese ono sto pijedini ljudi ( nazovimo ih tako) rade i kako zavrsavaju neke stvari. Drugovi svako dobro Vam zelim. I da napomenen da cu i dalje pratiti Rodjene. VELEZ se voli za ostale se navija. Sportski pozdrav.

From father to son
Neko napisa da je predat zahtjev da se Feja vrati i da se svima oduzme 80% od plate ..Eh tad bi bilo dno dna,jer prihvatit otkaz 24 sata prije i ponovo vratit istog (moje licno misljenje najveci krivac za neuspjeh RODJENI)..Ali kod nas sve moze i nista me nebi cudilo ,pa cak poslije tekme sa pitarima da ih nagrade sa povecanom platom od 90%..ja samo znam da cu vazda volit svoje RODJENE pa taman igrali i u kupus ligi.
RODJENI DO GROBA
pozdrav od dobojlije
RODJENI DO GROBA
pozdrav od dobojlije
i to za litru rakijeCernica je napisao/la:Brato kakav Dida i pizde materine jesi li ti normalan da javno iznosiš ono što si čuo. I ja sam čuo da je Merlin Monroe pušila qurac dedi Emanu 1953-ce ispod lučkog mosta pa sta trebam vjerovat u to. Daj bolaotofonribentrop je napisao/la:Sta ima peta kolona. Ja iznosim samo ono sto sam cuo od vlasnika hotela gdje su rodjeni spavali. Ako je zlo sto sam prenio ono sto je Dida rekao onda se stvarno izvinjavam. O nacionalizmu i pjevanju koje kakvih pjesama od federalnih kolega necu ni da komentarisem, jer to nije nista novo. Raja vjerujte nemam nikavu losu namjeru dogrijavati ulje na vatru, ali ovo sto je javno receno na tribinama se mora ispitati i provjeriti. To je moje misljanje.

Drug moj,dosta si toga upravu i dobro si rekao,ali si mi stvarno ostao u sjecanju jer vec dugo spominjes Feju kao loseg trenera,a evo veceras kazes da je on najveci krivac za lose igre rodjenih.Ne zelim nikoga braniti,cak sam se odmah slozio sa Fejinom ostavkom,ali hajde nam molim te u par recenica argumentuj svoje tvrdnje.Mislim da riba smrdi od glave i da je Feja dobio tim koji mu je serviran limitaran nedostatkom novca za jaca pojacanja.Dakle da se razumijemo nisam za Fejin povratak,ali daj nam malo pojasni1bmw1 je napisao/la:Neko napisa da je predat zahtjev da se Feja vrati i da se svima oduzme 80% od plate ..Eh tad bi bilo dno dna,jer prihvatit otkaz 24 sata prije i ponovo vratit istog (moje licno misljenje najveci krivac za neuspjeh RODJENI)..Ali kod nas sve moze i nista me nebi cudilo ,pa cak poslije tekme sa pitarima da ih nagrade sa povecanom platom od 90%..ja samo znam da cu vazda volit svoje RODJENE pa taman igrali i u kupus ligi.
RODJENI DO GROBA
pozdrav od dobojlije
Ti si nas brat crveni i veliki pozdrav
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ja nisam za vracanje Feje, a kako mi prijatelj reče vidio ga je sa koferom i da se vec pokupio. Mene i dalje brine to da se niko nije u medije dao o utakmici, osim Feje gospodina koji je u dvije recenice objasnio utakmicu i objavio ostavku. Sto se tice prodaje, mojne mi tih prica. Dobio sam i ja informaciju od druga da je cura od Blagojevica odigrala tacan rezultat 0:2 , na sto sam mu uputio cestitku rijecima : sisaj racku. Necu da vjerujem u to, kao ni u Fidu supljaka blagajskog. Ja vjerujem tebi da je on to rekao, jer se culo od njega jos nekih njasra. I dalje u dnevnom boravku vidim Zvonica, pa taj kad primi loptu ugase se tri skole fudbala u svijetu
Pitanje je koga dovesti umjesto njega?Sve isti treneri se vrte po PL tako da je izbor nikakav.pravnik1981 je napisao/la:Danas je Red Army predao zahtjeve Velezu. Vracanje Feje, nema ostavki i svima 80 % od plate...preneseno sa fb stranice
Sad kad već neće niko od naših bivših igrača

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ne slazem se sa zahtjevom RA
Ovo je prilika za resetovanje tima,strucnog staba i uprave.Toliko smo zakrzljali da se dalje bez korjenitih promjena ne moze.Treba napraviti cistku temeljitu,treba na odgovornost pozvati odgovorne,jucerasnje sranye ne bih oprostio babi svom
Ovo je prilika za resetovanje tima,strucnog staba i uprave.Toliko smo zakrzljali da se dalje bez korjenitih promjena ne moze.Treba napraviti cistku temeljitu,treba na odgovornost pozvati odgovorne,jucerasnje sranye ne bih oprostio babi svom
Od kandidata uzeg izbora za selektora do preuzimanja Veleza u ovoj situaciji, iskreno sam misljenja da ne bi sto ne znaci da ne bih volio.emil02in je napisao/la:Pitanje je koga dovesti umjesto njega?Sve isti treneri se vrte po PL tako da je izbor nikakav.pravnik1981 je napisao/la:Danas je Red Army predao zahtjeve Velezu. Vracanje Feje, nema ostavki i svima 80 % od plate...preneseno sa fb stranice
Sad kad već neće niko od naših bivših igračane znam još ne razmišljam kako treba ali stojim iza onog što sam napisao:RA ili neko ko već može da stupi u kontakt sa Barbarezom,jer nam je najvažnije sačuvati posjetu na tribini sezona je i onako gotova za nas!
emil02in je napisao/la:Pitanje je koga dovesti umjesto njega?Sve isti treneri se vrte po PL tako da je izbor nikakav.pravnik1981 je napisao/la:Danas je Red Army predao zahtjeve Velezu. Vracanje Feje, nema ostavki i svima 80 % od plate...preneseno sa fb stranice
Sad kad već neće niko od naših bivših igračane znam još ne razmišljam kako treba ali stojim iza onog što sam napisao:RA ili neko ko već može da stupi u kontakt sa Barbarezom,jer nam je najvažnije sačuvati posjetu na tribini sezona je i onako gotova za nas!
- hercegovac236
- Kontakt:
Previše je mutnoga u i oko Veleža da bi se neko pri zdravoj pameti prihvatio tog posla, a da nije ofarban istim bojama. A takvi nam opet i ne trebaju.
Sjetimo se Anela, a dao je više Veležu od mnogih što ih ovdje zovemo "legende". A i nije da nije imao nikakvog trenerskog iskustva. Dođe iz Hrvatske iz Rijeke ili Šibenika kao mlad perspektivan trener, a i mostarsko je dijete. Džaba.
Po meni Tana i Mrkva su prvi koji su trebali otpepati.
Sjetimo se Anela, a dao je više Veležu od mnogih što ih ovdje zovemo "legende". A i nije da nije imao nikakvog trenerskog iskustva. Dođe iz Hrvatske iz Rijeke ili Šibenika kao mlad perspektivan trener, a i mostarsko je dijete. Džaba.
Po meni Tana i Mrkva su prvi koji su trebali otpepati.
Razmisljate li vi glavom, da vas Barabarez preuzme iz neke ljubavi prema vama, jer je mostarac, patriota, ovo - ono, sah, kralj, legenda ?shaman7 je napisao/la:emil02in je napisao/la:Pitanje je koga dovesti umjesto njega?Sve isti treneri se vrte po PL tako da je izbor nikakav.pravnik1981 je napisao/la:Danas je Red Army predao zahtjeve Velezu. Vracanje Feje, nema ostavki i svima 80 % od plate...preneseno sa fb stranice
Da mu pocenta stanica bude liga BiH i Velez, da se uci na vama kojima treba pomoc, neko da vas izvadi iz rezltatske krize, da vam poslozi tim kako treba ? On da bude kompetentan za to ?
Daj uozbiljite se rođeni, nije ni Kodro također mostarac u Sarajevu radi klikera i neke ljubavi. A ovaj pogotov nista ne poduzima po pitanju trenerskog angazmana, a i da poduzme nesto na tom planu mislim da mu na kraju pameti nije liga BiH i Velez !
Sretno vam u nastavku sezone.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ma da mu se da plata koju on kaze covjek se nece vratiti budimo realni nakon onakvog debakla. Samo me interesuje sta su radili protekla 3 mjeseca. LJudi jedva hodaju, nema muske igre, nije bilo starta za zuti karton ma jednostavno nemogu da vjerujem.
I posto me kritukuju clanovi o mojim izjavama ne zelim da negativno uticem na bilo koga, ali smatram da je potrebno znati ko i sta radi u klubu i kako se radi, jer je to ipak NAS KLUB I NIJE PRIVATNO VLASNISTVO. Takodjer smatram da nije primjereno da se npr dans upada u prostorije kluba i na jedan brutalan i neprimjeren nacin postavljaju zahtijevi od strane odredjenih lica.
Nemam namjeru vise pisati o situaciji REKLA KAZALA da se ovako izrazim, nego cu samo govoriti o utakmicama i pokazanom na terenu.
I posto me kritukuju clanovi o mojim izjavama ne zelim da negativno uticem na bilo koga, ali smatram da je potrebno znati ko i sta radi u klubu i kako se radi, jer je to ipak NAS KLUB I NIJE PRIVATNO VLASNISTVO. Takodjer smatram da nije primjereno da se npr dans upada u prostorije kluba i na jedan brutalan i neprimjeren nacin postavljaju zahtijevi od strane odredjenih lica.
Nemam namjeru vise pisati o situaciji REKLA KAZALA da se ovako izrazim, nego cu samo govoriti o utakmicama i pokazanom na terenu.
Nas jedino mogu izvaditi iz g.ovana skupština kluba, koja se mora desiti pod hitno i strani investitor, ostalo ne postoji, znači ne postoji. Ako se na ljeto ne desi preokret nećemo preživjeti skraćenje lige u sezoni 2015/2016, jer će se mnogi klubovi služiti prljavim rabotama. Ja se bojim reprize sezone 2002/03.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 20 mar 2015, 00:26, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Svi mediji su prenijeli ulijetanje navijaca Veleza u teren,NIKO nije prenio vijet sta se pjevalo na poluvremenu i kakve ste pjesme pjevali vama na obraz odnosno djon.hskzmostar je napisao/la:Rodjenisa mislim stvarno ako je velicanje fasizma, vi ste nasa severina,velez u vrapicice i ostale navijacke provokacije onda smo svi kolektivo za zatvora ,pogotovo jer RA poziva na genocid i istrebljenje jedne citave grupe ljudi kada pjeva svoju pjesmu ubi ubi ultrasa,mislim da je to za Hagga!![]()
Kanite se fasizma i gluposti u 21. stoljecu,pjevali su nasi navijaci i pjesme o nasem klubu,imate na youtube snimak pa malo ohanite i odmorite uz pobjednicku pjesmu!
Do iduceg susreta!
#musvdg
A kako im treba skrenuti paznju na cinjenicu da su juce obrukali sve nas kojima je Velez vise od kluba.Hocemo li mozda kulturnim prepiskama i molbama nekome objasnjavati sta je Velez i njegovo ime,tradicija,broj navijaca sirom svijeta itd.Maljem u glavu bagru treba tuciotofonribentrop je napisao/la:Ma da mu se da plata koju on kaze covjek se nece vratiti budimo realni nakon onakvog debakla. Samo me interesuje sta su radili protekla 3 mjeseca. LJudi jedva hodaju, nema muske igre, nije bilo starta za zuti karton ma jednostavno nemogu da vjerujem.
-
- Kontakt:
Ljudi svaka cast Feji kao osobi ali on je izgubio autoritet i postovanje i zbog toga ga igraci nisu toliko ni bendali.
Nema volje,želje kod igraca a imaju sve,vjeruj te mi da imaju. Plata im je redovna sve premije koje su im obecane su ispoštovane od strane upave.Neznam šta bi bogami vi pojedinci da se milijarde rode preko noci i da osvane nov stadion sa svjeskim sponzorima trbine natkrivene,reflektori i sve ostalo. Ovo sto se do sada napravilo je veliko ako ništa nemamo duga prema državi sve se uredno placa . Pare napadaju sa neba i neidu u nicije djepove kao sto pojedini pisu.Prije nego što nekog okrivite potražite neki konkretan dokaz a ne oni ovi vako nako.Šta ste vi pojedini uradili?Šta ste uradili za klub?Gdje ste na trbinama dodju pojedini na jednu utakmicu i onda nešto pametuju.Da ste imalo pametni svi bi u subotu bili na stadionu zajedno sa mnom i još u vecem broju.Dali ste svjesni da se klubu pomaže i preko kupovine ulaznica zašto onda je prosjek sezone ispod 800gledaoca.Zašto nebude 4.000 zašto?Nepricajte mi da ste razocarani i odma leđa okrecete,svi smo pogodjeni ovim ispadanjem iz kupa,ali upamtite moje rijeci :SVAKI PUT KAD PADNEMO TREBAMO SAMO JOŠ JACI USTATI!
Za mene sezona još nije završena kasnimo 11 bodova za 3.mjestom koji vodi u Europu teorecke šanse postoje , nisam optimista da sa ovom igrom možemo nešto napraviti ali Svi nam dolaze od Širokog,Sarajeva,Zrinjskog,Želje,Borca.
Hajmo ih pokušati sve dobiti ako ništa pokažimo zadnji trzaj naših atoma da Velež nije igracka nego klub koji je u fazi razvijanja i iza kojega stoji najveca armija ,CRVENA ARMIJA.
Probudimo se iz sna i probudimo Mostarski-Hercegovacki inat,inat poput onoga kada smo ispali i tad smo u kljucnim utakmicama gubili.Ako se nesjecate Kiseljaka i 2.500 ljudi i mi izgubimo i neudjemo u premijer ligu,pa Kakanj 3.000 ljudi i ponovo ništa ali nismo odustajali nismo.ZAto sve Vas koji volite Velež pozivam u subotu na utakmicu a oni koji nisu zadovoljni nek i oni dodju na utakmicu nek zvižde i psuju ako nebude zalaganja ali moramo biti tu.
Preko foruma nema riješavanja nikakvih problema.Red-Army koji traži da se Feja vrati,pa ljudi moji napravite trasparente dođite okacite citav stadion i pokažite da vam je stalo na taj nacin.
izvititi cete me ali za Red-Army iza gola moram nešto reci,jedan trasparent jedan trasparent smješno.Nekada nije bilo milimetra ograde da bi se moglo nešto okaciti,toliko je bilo trasparenata i zastava radilo se na necemu.Gledam u raju iza gola nema 10 šalova...
neznam bogami ali trebamo svi od 1. do zadnjeg ustati i doci na stadijon pa šta bude bude.Ako ništa hajmo im zamrsiti racune u vrhu ,niko preko nas nece do titule i europe.ONO ŠTO VOLIŠ OSTAVITI NEMOŽEŠ NIKADA.
Nema volje,želje kod igraca a imaju sve,vjeruj te mi da imaju. Plata im je redovna sve premije koje su im obecane su ispoštovane od strane upave.Neznam šta bi bogami vi pojedinci da se milijarde rode preko noci i da osvane nov stadion sa svjeskim sponzorima trbine natkrivene,reflektori i sve ostalo. Ovo sto se do sada napravilo je veliko ako ništa nemamo duga prema državi sve se uredno placa . Pare napadaju sa neba i neidu u nicije djepove kao sto pojedini pisu.Prije nego što nekog okrivite potražite neki konkretan dokaz a ne oni ovi vako nako.Šta ste vi pojedini uradili?Šta ste uradili za klub?Gdje ste na trbinama dodju pojedini na jednu utakmicu i onda nešto pametuju.Da ste imalo pametni svi bi u subotu bili na stadionu zajedno sa mnom i još u vecem broju.Dali ste svjesni da se klubu pomaže i preko kupovine ulaznica zašto onda je prosjek sezone ispod 800gledaoca.Zašto nebude 4.000 zašto?Nepricajte mi da ste razocarani i odma leđa okrecete,svi smo pogodjeni ovim ispadanjem iz kupa,ali upamtite moje rijeci :SVAKI PUT KAD PADNEMO TREBAMO SAMO JOŠ JACI USTATI!
Za mene sezona još nije završena kasnimo 11 bodova za 3.mjestom koji vodi u Europu teorecke šanse postoje , nisam optimista da sa ovom igrom možemo nešto napraviti ali Svi nam dolaze od Širokog,Sarajeva,Zrinjskog,Želje,Borca.
Hajmo ih pokušati sve dobiti ako ništa pokažimo zadnji trzaj naših atoma da Velež nije igracka nego klub koji je u fazi razvijanja i iza kojega stoji najveca armija ,CRVENA ARMIJA.
Probudimo se iz sna i probudimo Mostarski-Hercegovacki inat,inat poput onoga kada smo ispali i tad smo u kljucnim utakmicama gubili.Ako se nesjecate Kiseljaka i 2.500 ljudi i mi izgubimo i neudjemo u premijer ligu,pa Kakanj 3.000 ljudi i ponovo ništa ali nismo odustajali nismo.ZAto sve Vas koji volite Velež pozivam u subotu na utakmicu a oni koji nisu zadovoljni nek i oni dodju na utakmicu nek zvižde i psuju ako nebude zalaganja ali moramo biti tu.
Preko foruma nema riješavanja nikakvih problema.Red-Army koji traži da se Feja vrati,pa ljudi moji napravite trasparente dođite okacite citav stadion i pokažite da vam je stalo na taj nacin.
izvititi cete me ali za Red-Army iza gola moram nešto reci,jedan trasparent jedan trasparent smješno.Nekada nije bilo milimetra ograde da bi se moglo nešto okaciti,toliko je bilo trasparenata i zastava radilo se na necemu.Gledam u raju iza gola nema 10 šalova...

-
- Kontakt:
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
ofarbat cemo vas u subotuMCMXLVI je napisao/la:Jeste ovo ponovo farbali tribine? Izgleda dobro (:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj nemojte nama pomrsiti racune Boga vam,ostalima mozete

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
treba odigrat pošteno za dres za grb pa ko bude bolji nek pobjedi.MortemHz je napisao/la:Haj nemojte nama pomrsiti racune Boga vam,ostalima mozete![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.