ma nek izdrze jos 25 minutaTheManiacs je napisao/la:Ma borac u 95 minuti daje goLiMvOtElJoZe je napisao/la:67 minuta Borac Slavija 0:0
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Borac- Slavija 1:1
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Na forumu Borca pise da je 1:1
Za Slaviju dao Spalevic golcinu a neznam koje dao za Borac go.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ajmo Spalevic zabij' jos jedan za 1:2..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
U dobu kad ljudi hodaju po Marsu, mi nismo u stanju saznati rezultat jedne utakmice ni na koji nacin... e jesmo suma majko mila... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
ooooo hocemo taj goo..

Isnar je napisao/la:U dobu kad ljudi hodaju po Marsu, mi nismo u stanju saznati rezultat jedne utakmice ni na koji nacin... e jesmo suma majko mila...
73' Borac Banjaluka 0 - 0 Slavija Sarajevo
livescore.com
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
1:1 je..1921 je napisao/la:Isnar je napisao/la:U dobu kad ljudi hodaju po Marsu, mi nismo u stanju saznati rezultat jedne utakmice ni na koji nacin... e jesmo suma majko mila...
livescore.com

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
kad bi borac popusio bodove u ovom kolu to bi mi bio najsladji pad na kladionici ikad 

-
- Kontakt:
19:00 78 Borac Banja Luka 0 - 0 Slavija1921 je napisao/la:Isnar je napisao/la:U dobu kad ljudi hodaju po Marsu, mi nismo u stanju saznati rezultat jedne utakmice ni na koji nacin... e jesmo suma majko mila...
livescore.com
Bog zna šta se tamo dešava...
napucavaju lopte s gola na gol pa koja uđe piše se gol

napucavaju lopte s gola na gol pa koja uđe piše se gol

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eno covjek je dosao sa utakmice, moderator, i kaze da je na poluvremenu 1:1 (Spalevic dao gol)...
Vidite da smo sumetina da ni livescore.com ne moze da sazna rezultat..
Nadam se da ce ostati ovako do kraja, ako vec ne pobjedi Slavija sto bi bilo izvanredno..

Vidite da smo sumetina da ni livescore.com ne moze da sazna rezultat..

Nadam se da ce ostati ovako do kraja, ako vec ne pobjedi Slavija sto bi bilo izvanredno..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bice da te informacije ne piju vode... na Borcevoj temi se prica o rezultatu 1-1... joooooj koje njesra majko mila...1921 je napisao/la:Isnar je napisao/la:U dobu kad ljudi hodaju po Marsu, mi nismo u stanju saznati rezultat jedne utakmice ni na koji nacin... e jesmo suma majko mila...
livescore.com

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Kolko sam uspio vidjeti na temi borca, razultat je 1-1 bio na poluvremenu, onda ovaj moderator sto inace pise ovdje a i toma kaze da je ptiso na poluvremenu da nije njega bilo ne bi niko nita znao tako za nekih pola sata ce se valjda znati koji je ruzltat na kraju 

Mes Que Un Club
Evo i na rezultati .com 84min rez 0:0... ko ce mu vise znati u pm...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Imate na Premieru 1:1
Trenutno su ispravili rezultat na 1:1 (livescore.com).
Amar je danas opet pogodio sa izmjenama kao protiv Travnika. Ovaj put je Beslija bio igrac odluke
Amar je danas opet pogodio sa izmjenama kao protiv Travnika. Ovaj put je Beslija bio igrac odluke

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A pise da je na poluvremenu 0:0, tako da su i oni hafizni, procitali ovdje..Arogantni je napisao/la:Imate na Premieru 1:1

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne znam što pratite ikako Borac kad se zna da ce ga nekako zabiti u 90-toj minutni...necemo se sad praviti naivni kad svi znamo vrlo dobro kako to funkcioniše u BL.
Mi imamo svoj tim i svoju furku...slijedece kolo nam dolazi Borac u goste i tad treba pricati o njemu...tad je šansa da se odlijepimo od njih.
Mi imamo svoj tim i svoju furku...slijedece kolo nam dolazi Borac u goste i tad treba pricati o njemu...tad je šansa da se odlijepimo od njih.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 10 apr 2010, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja