FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Ma pobjeda nece doci u pitanje, 3:0.
Ukolko je utakmica?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ukolko je utakmica?
15hSiouxLukavac je napisao/la:Ma pobjeda nece doci u pitanje, 3:0.
Ukolko je utakmica?
citam,malo istrazujem ovog misu krsticevica vec sada bivseg trenera zrinjskog.lik ih odveo u polufinale najmasovnijeg bh.takmicenja zvanog kup,bjezi im siroki par bodova,posjeta boli glava,velez jedu za dorucak i rucak godinama unazad i otkaz!!!!!!!!!!!!!ultrasi mostar lagano ga otjerali,niko im a nije smio reci.preuzeli plus mostar onako junacki ga drze zarobljenog.aferimmm sokadiji kako lagano drobe ovo malo bosnja sto je ostalo.kontam kako se mi lagano odricemo svojih momaka,a kako lagano tudjine primamo.sto je najgore ukopase nas doslje.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sta bi sa tebe agalo fini,dobriagalo je napisao/la:citam,malo istrazujem ovog misu krsticevica vec sada bivseg trenera zrinjskog.lik ih odveo u polufinale najmasovnijeg bh.takmicenja zvanog kup,bjezi im siroki par bodova,posjeta boli glava,velez jedu za dorucak i rucak godinama unazad i otkaz!!!!!!!!!!!!!ultrasi mostar lagano ga otjerali,niko im a nije smio reci.preuzeli plus mostar onako junacki ga drze zarobljenog.aferimmm sokadiji kako lagano drobe ovo malo bosnja sto je ostalo.kontam kako se mi lagano odricemo svojih momaka,a kako lagano tudjine primamo.sto je najgore ukopase nas doslje.

kaknju,demiliranje federalne lige a sad kmeka oko neke sokadije,zrinjskog,nekakvog Krsticevica....sta je rec

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
vi meni ko insanu govorite za sve igrace koje smo doveli,ali ja ila po svom i eto sada sta napisati nego da odu ti isti sto su dosli,a sezonu nek privedu kraju oni sto su i igrali jesenas.sto se tice siouxa 90 u kaknju vise nego ultrasa na otoci,lesinara na kosevu itd itd.
-
- Kontakt:
Znaci sutrasnjom pobjedom na -3 smo od Gorazda i Branitelja, tamam samo polako, a Branitelj treba shvatiti ozbiljno, na dva teska gostovanja uzeli su po bod, nama dolaze narednu domacu utakmicu, a bice tesko i u Srebreniku naredno kolo, Gradina sa danasnjim bodom dobila je na samopouzdanju, bice tesko pravo...
-
- Kontakt:
Pardon iza Mladosti -3 ne Branitelja, i ovo vec u srijedu se igra naredno kolo, glavni sudac nam je Kenan iz Orasja, Kazlagic je na derbiju u Jajcu gdje gostuje Gorazde 

Komšije sretno sutra bez opuštanja i podcijenjivanja makar 1-0 

Hvala i vama cestitke na pobjedi nad gigantom iz Gabele.Forlan je napisao/la:Komšije sretno sutra bez opuštanja i podcijenjivanja makar 1-0
-
- Kontakt:
Nije kao juče ali opet fino vrijeme danas, očekujem finu posjetu i naravno pobjedu plavo-bijelih.
-
- Kontakt:
Hajmo danas po 3 boda i djelidbu treceg mjesta s komsijama, a u srijedu ocekujem da smo egal sa vodecim jer Gradinu mozemo pobjedit, naprijed Radnicki...
znal iko rezultat
Vodi Radnicki 1-0dino888 je napisao/la:znal iko rezultat
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Basrak dao majstorski gol, za sad Radnicki gazi i pravo cudo je sto nije veca prednost, dvije stative I dvije precke domacih i Basrak je masio prazan gol na kraju poluvremena,,, gosti se brane, imali jednu sto posto sansu odmah na pocetku, negdje 2-3 minuta bila
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
- Kontakt:
Radnicki - Podgrmec: 2-0 ( Basrak, Husic)
Naredna stanica 25 Mart Srebrenik, vanredno 18 kolo...
Naredna stanica 25 Mart Srebrenik, vanredno 18 kolo...
sad s utakmice navijanje fantazija,igra fantazija.amin
-
- Kontakt:
I više nego zadovoljan, odavno nisam gledao bolju utakmicu na Jošiku. Mnogo kombinovanja, pasova i dobrih poteza koji su se rijetko ranije viđali. Bilo je i dosta izglednih prilika, trebali smo ubjedljivije slaviti ali nema veze.
Milan Basrak me oduševio, pored fenomenalnog pogotka odigrao je odlično, trčao, otkrivao se, borio.. pravi napadač.
Selamović isto odigrao dobro, prebrz, protivnički igrači ga nisu mogli stići nikako, baš kao i Džanića.
Što se tiče Hasanovića i Husića, vidi se da znaju igrati i dosta su kombinovali u sredini što je ranije falilo. Prvi je bio agilniji, dok je drugi imao dosta dobrih centaršuteva. Jaha solidno odigrao, momak daje i više od svojih mogućnosti. Što se tiče zandje linije, Šuba i Čejvanović nisu imali puno posla, Šuba je odigrao odlično dok je drugi malo ispadao i izgledalo je kao da mu je mrsko igrati ali sve u svemu prolazna ocjena. Bekovi, Dženo i Jaganjac solidni. Dženo sve bolji i bolji, dosta je prolazio i manje griješio. Jaganjac nije loše.
Imamo odličnu ekipu, nadam se dobrom rezultatu u Srebreniku.
Milan Basrak me oduševio, pored fenomenalnog pogotka odigrao je odlično, trčao, otkrivao se, borio.. pravi napadač.
Selamović isto odigrao dobro, prebrz, protivnički igrači ga nisu mogli stići nikako, baš kao i Džanića.
Što se tiče Hasanovića i Husića, vidi se da znaju igrati i dosta su kombinovali u sredini što je ranije falilo. Prvi je bio agilniji, dok je drugi imao dosta dobrih centaršuteva. Jaha solidno odigrao, momak daje i više od svojih mogućnosti. Što se tiče zandje linije, Šuba i Čejvanović nisu imali puno posla, Šuba je odigrao odlično dok je drugi malo ispadao i izgledalo je kao da mu je mrsko igrati ali sve u svemu prolazna ocjena. Bekovi, Dženo i Jaganjac solidni. Dženo sve bolji i bolji, dosta je prolazio i manje griješio. Jaganjac nije loše.
Imamo odličnu ekipu, nadam se dobrom rezultatu u Srebreniku.
Dobra igra,vjerovatno zbog jacine protivnika ali kako god pobjeda nije bila upitna, malo me zabrinjava realizacija, ali ajde. Najvise mi je zao sto ova danasnja igra zasluzuje puno bolji teren jer igra od noge do noge se ne moze igrati na onom terenu, Mico danas jedan od najboljih ,vjerovatno bi bio najbolji da je barem jednom pogodio, Milan lijep gol zabio, dobro odigrao, Jaganjac puno bolji naprijed nego pozadi, a Shubi godine cine svoje ,Husic je po meni kritican igrac, zabio gol, Jaha je majstor ali ne moze cijelu tekmu igrati pod gasom,,,Hasanovic solidan, njemu najvise ne godi ovakav teren,,,Dzana se borio, uglavnom pobjeda zasluzena.
-
- Kontakt:
Gdje si zoom prijatelju, zeljno iscekujem sazetak utakmice i majstoriju Basraka.
Prva stvar kad se probudim. Znaci, oko 12-13 h. 
Umoran sam i ova me bolest toliko handri pa ne mogu dugo stajati ili sjediti.
Nakon El Classic-a cu napisati neko svoje vidjenje utakmice, pa onda pregledati nasu utakmicu rahat
a ujutro ide sazetak 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Umoran sam i ova me bolest toliko handri pa ne mogu dugo stajati ili sjediti.
Nakon El Classic-a cu napisati neko svoje vidjenje utakmice, pa onda pregledati nasu utakmicu rahat

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.