@rodjeni zao mi je sto to u subotu nece biti onako kako sam zamisljao (yebaji ga)rodjenisa je napisao/la:Gdje mi je drug @obiteljskicovjek ?
U Subotu ces abd,biti rahat od guzve u Vrapcicima,barem sto se nas tice,jedino ako hz navale.Tako da mozes u miru koje pice popiti a vidim barem juce i janje se okrece,pa eto malo aksamlukapred tekmu.Najavljuju lijepo vrijeme tako da imate bas sve uslove za dobar provod u Mostaru.Lijep provod vam zelim,mislio sam i ja dole biti ,ali nakon naseg blamiranja od juce necu sigurno.Jos samo da uputim pozdrav ekipi hz sa Ilidze koji su juce bili dole i davali nam podrsku
U jednu ruku si i u pravu, on je uložio pare i može se zvati investitorom dok sa druge strane on je i vecinski vlasnik upravljackih prava, što znaci da je on vlasnik kluba, ništa se ne može desiti bez njegovog znanja, nikad više nece biti sazvana skupština u vašem klubu, Tan može rasprodati kompletan tim niko to nece moci sprijeciti, može odmah smijeniti trenera itd, a treba priznati također da je dobru stvar uradio sa ulaganjem u akademiju i saniranjem vaših dugovaMortemHz je napisao/la:Tan je investitor i pare koje je on odlucio uloziti su uglavnom otisle na akademiju i na saniranje dugova...svaki nas igrac je dosao kao slobodan igrac jer nemamo pare za to,jedino imamo da damo za bolje uslove nekim igracima zahvaljujuci dobrim igrama u europi,kartama i slicno,dobili smo preko milion eura u prosloj sezoni...da nas hoce kupiti nekoda odma' baci pare u kadar
,salu na stranu... sa investitorom nazalost nema jakog igrackog kadra...naravno za europu,za ligu smo dobri
Hvala oko,svaka cast,ja sam bruku puta bio u toj kafani ili ispred i nisam odmah skonto kad si se ti raspitivao.Juce gledam reklama leami i naum pade mi ti,kontam majkemi nacu covjeka i popiti pice s njim,al eto jbg mi smo juce dobili samarcinu od nasih nazovi igraca tako da sam se zarekao da ih dugo necu pogledati.Ali je puno bitnije da i kad nas a i na Kosevu ljudi mogu uzivati oko cjele utakmice(druzenja,zayebancije i sl )sto prakticno vise nemozes vidjeti u BIH,a to ce pokazati i tekma u Subotu.U svakom slucaju i tebi i svim navijacima FKS zelim sretan put i lijep provod dole a svakako ste veliki favoriti ali se iskreno nadam da cemo i radi nas i radi vas odigrati postenu utakmicu pa nek bude sta treba da bude.obiteljskicovjek je napisao/la:@rodjeni zao mi je sto to u subotu nece biti onako kako sam zamisljao (yebaji ga)rodjenisa je napisao/la:Gdje mi je drug @obiteljskicovjek ?
U Subotu ces abd,biti rahat od guzve u Vrapcicima,barem sto se nas tice,jedino ako hz navale.Tako da mozes u miru koje pice popiti a vidim barem juce i janje se okrece,pa eto malo aksamlukapred tekmu.Najavljuju lijepo vrijeme tako da imate bas sve uslove za dobar provod u Mostaru.Lijep provod vam zelim,mislio sam i ja dole biti ,ali nakon naseg blamiranja od juce necu sigurno.Jos samo da uputim pozdrav ekipi hz sa Ilidze koji su juce bili dole i davali nam podrsku
Ne idem na gostovanja ali u subotu aBd ko bude dole ima priliku prisustvovati mom prvom
poslijeratnomNisam slicajno izabrao bas ovu utakmicu, ipak je to najvise puta odigran derbi susret u BiH.
Lijepe uspomene i klub kojeg najvise postujem i volim poslije Sarajeva.
Nadam se svim srcem da ce mo se u buducnosti sretati u direktnoj borbi za titulu, naravno
POD BIJELIM BRIJEGOM
To majstore!rodjenisa je napisao/la:Hvala oko,svaka cast,ja sam bruku puta bio u toj kafani ili ispred i nisam odmah skonto kad si se ti raspitivao.Juce gledam reklama leami i naum pade mi ti,kontam majkemi nacu covjeka i popiti pice s njim,al eto jbg mi smo juce dobili samarcinu od nasih nazovi igraca tako da sam se zarekao da ih dugo necu pogledati.Ali je puno bitnije da i kad nas a i na Kosevu ljudi mogu uzivati oko cjele utakmice(druzenja,zayebancije i sl )sto prakticno vise nemozes vidjeti u BIH,a to ce pokazati i tekma u Subotu.U svakom slucaju i tebi i svim navijacima FKS zelim sretan put i lijep provod dole a svakako ste veliki favoriti ali se iskreno nadam da cemo i radi nas i radi vas odigrati postenu utakmicu pa nek bude sta treba da bude.obiteljskicovjek je napisao/la:@rodjeni zao mi je sto to u subotu nece biti onako kako sam zamisljao (yebaji ga)rodjenisa je napisao/la:Gdje mi je drug @obiteljskicovjek ?
Ne idem na gostovanja ali u subotu aBd ko bude dole ima priliku prisustvovati mom prvom
poslijeratnomNisam slicajno izabrao bas ovu utakmicu, ipak je to najvise puta odigran derbi susret u BiH.
Lijepe uspomene i klub kojeg najvise postujem i volim poslije Sarajeva.
Nadam se svim srcem da ce mo se u buducnosti sretati u direktnoj borbi za titulu, naravno
POD BIJELIM BRIJEGOM
U jednu ruku? nisam ja u jednu ruku upravu nego ti ne volis cinjenice ocitoŽeljooooo je napisao/la:U jednu ruku si i u pravu, on je uložio pare i može se zvati investitorom dok sa druge strane on je i vecinski vlasnik upravljackih prava, što znaci da je on vlasnik kluba, ništa se ne može desiti bez njegovog znanja, nikad više nece biti sazvana skupština u vašem klubu, Tan može rasprodati kompletan tim niko to nece moci sprijeciti, može odmah smijeniti trenera itd, a treba priznati također da je dobru stvar uradio sa ulaganjem u akademiju i saniranjem vaših dugovaMortemHz je napisao/la:Tan je investitor i pare koje je on odlucio uloziti su uglavnom otisle na akademiju i na saniranje dugova...svaki nas igrac je dosao kao slobodan igrac jer nemamo pare za to,jedino imamo da damo za bolje uslove nekim igracima zahvaljujuci dobrim igrama u europi,kartama i slicno,dobili smo preko milion eura u prosloj sezoni...da nas hoce kupiti nekoda odma' baci pare u kadar
,salu na stranu... sa investitorom nazalost nema jakog igrackog kadra...naravno za europu,za ligu smo dobri
Posteno..samo da znas da ima Husref svoje mjesto i uvijek ce ga imati..a ne mozes sve staviti u isti kos..neki jesu pravili dramu a 13 kola prije kraja a mi na -2 plus cekamo sve jace ekipe kuci..nista strasnosamoposmatram je napisao/la:Ja nigdje nisam sportski ponizavao Sarajevo, samo dajem svoje misljenje u vezi desavanja u vasem klubu van terena. Ocekujete previse, i onda kad nedobijete ono sto zelite,nema te granica u ispadima. Niste jedini, ali jeste medju najgorim. Sa tim ce te se morati suociti, da bi se mogli nositi sa uspjehom. Husref Musemic je prvak vas, a nema nikakvo znacenje u klubu. Mislim da tá cinjenica govori sama za sebe.
Dušmani Zagore, dušmani... ljubomorni, iskompleksirani i pakosni dušmani !Zagor je napisao/la:Ne mogu te priče kad neko počne valjati gluposti nazivajući Dinu i Kusturicu lažovima i sl. Ljudi su toliko uradili u zadnjih 2 - 3 godine da i najveći optimista nije mogao očekivati. Dugovi su skoro svi isplaćeni, i to one koje su stvarale bivše uprave. Samo daj Bože da Dino i Kusta ostanu na čelu kluba duuugo vremena.
cekaj majke vam, vidim ovdje po forumu je glavna ta prica u zadnje vrijeme da tan nije vlasnik, samo me zanima na osnovu cega???MortemHz je napisao/la: U jednu ruku? nisam ja u jednu ruku upravu nego ti ne volis cinjenice ocitovecinski vlasnik upravljackih para je tebi isto sto i vlasnik kluba?
![]()
![]()
how yes no jarane ubit ce te mrznja tolika...kad skontas malo bolje sta si rekao vrati se ovdje ako zelis...da je tako znas li ti gdje bi mi vec bili
,vlasnik je potpuna druga stvar i ja bih volio da je tako ali nazalost nismo Milan ili Chelsea npr... Pa i ne moze bas rasprodati citav tim...on moze traziti koliko je ulozio ako pozeli da ode iz kluba kao investitor a to bi vjerovatno znacilo prodaju Cimirota,Radovca i sl. da se namiri to sto je on ulozio..nista on drugo ne moze drug,nije ti to bilo jasno nakon onoga da ce on otici kad Sarajevo bude stabilno bez njegovih godisnjih investicija ali da se nastavi relacija Akademija-Cardiff za manje pare i sl. i da talenti idu u Englesku nego recimo u Njemacku ili slicno..mi cemo vise dobiti para od TA,jesu li nam i oni vlasnici?
, Tan je vlasnik Sarajeva koliko i Brajlovic zelje
Pasa, prezvakana tema i svima je jasno o cemu se radi.Bihac96 je napisao/la:Izvinite sto idem u off,ali morao sam ovo stavit.Mozda neko od vodecih ljudi iz vase skupine ovo procita.
http://abc.ba/novost/28855/sila-nebeska ... ravo-jeste
Naravno da je Tan vlasnik kluba. I naravno da u ovom trenutku kao neko ko ima većinu u glavnom tijelu kluba skupštini može uraditi šta želi. I hvala Bogu na tome, hvala Bogu što nam je sada "skupština = Vincent Tan" a ne nekakvi što su prije bili... da ih ne navodim sad ko su i šta su, o njima je već isprićano i previše. Kad se samo sjetim koliko su se odgađale sjednice prije te iste skupštine zbog nedostatka kvoruma i slićno...JoseMourinho je napisao/la:cekaj majke vam, vidim ovdje po forumu je glavna ta prica u zadnje vrijeme da tan nije vlasnik, samo me zanima na osnovu cega???MortemHz je napisao/la: U jednu ruku? nisam ja u jednu ruku upravu nego ti ne volis cinjenice ocitovecinski vlasnik upravljackih para je tebi isto sto i vlasnik kluba?
![]()
![]()
how yes no jarane ubit ce te mrznja tolika...kad skontas malo bolje sta si rekao vrati se ovdje ako zelis...da je tako znas li ti gdje bi mi vec bili
,vlasnik je potpuna druga stvar i ja bih volio da je tako ali nazalost nismo Milan ili Chelsea npr... Pa i ne moze bas rasprodati citav tim...on moze traziti koliko je ulozio ako pozeli da ode iz kluba kao investitor a to bi vjerovatno znacilo prodaju Cimirota,Radovca i sl. da se namiri to sto je on ulozio..nista on drugo ne moze drug,nije ti to bilo jasno nakon onoga da ce on otici kad Sarajevo bude stabilno bez njegovih godisnjih investicija ali da se nastavi relacija Akademija-Cardiff za manje pare i sl. i da talenti idu u Englesku nego recimo u Njemacku ili slicno..mi cemo vise dobiti para od TA,jesu li nam i oni vlasnici?
, Tan je vlasnik Sarajeva koliko i Brajlovic zelje
koliko ja znam on ima 95% ili 100% tih upravljackih prava tj. mjesta u skupstini, znaci on je skupstina, a skupstina = upravljanje kluba, jel tako? on faktički ima ista prava kao vlasnici ekipa, samo et mozemo ga zvat umjesto vlasnik skupština? i to je tako jer još nije donesen zakon o sportu, a kada bi se vi pretvorili u d.d. onda bi et dobio naziv vlasnik, al u praksiti isto dodje
da li on moze dati otkaze kada bi htjeo edisu, dini, mehi? mislim da svi znate odgovor na ovo pitanje, znaci on se pitaisto tako moze reci prodajte bubam cimirota za 1€ cardifu i vaši bi morali prihvatit ponudu, ili 10M € da isto to kaže u cardifu da daju za cimirota, znaci on se pita kao glavni
druga stvar je koliko ja imam infa (ovo podjebavanje jbg mora biti rasprodat ce vas i sl.) da on uopste toliko ne vodi brigu o vama tj. da nije ukljucen u rad sarajeva, mislim direktno, nego je postavio svoje ljude što je normalno jer covjek nije lud da o svakom poslu (a nema gdje ga nema) vodi briguja koliko znam od raje normalne pitara mojih, tu su njegovi ljudi koji et "nadgledaju" vašu upravu, ali ostavljena je vaša uprava (edis, dino i sl.) da vodi brigu o klubu svakodnevno kao zaposlenici koji su dobili povjerenje tana jer i sami poznaju situaciju u bih i sve, što je i nomalno
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Paromlinac i 17 gostiju.