FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Batva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Batva » 18 mar 2015, 17:37

fukaratz je napisao/la:I ja svašta zamišljam pa okrenem malo na utakmicu Velež Zrinjski i vidim da je velezu sponzor NLB tuzlanska banka! Ne znam dao je smiješno ili zalosno
I jos kad vidim onako jadan fudbal u gradskom "derbiju", odvalim se smijati i pomislim sta ce biti kada stanemo na noge, kad vec sada igramo prelijepo za nase uslove.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 mar 2015, 17:39

Boli nas qrac za druge,idemo u subotu napunit Tusanj ,podrzati igrace,predsjednika i malo napuniti kasu a do sljedece sezone ima jos vremena .

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 mar 2015, 17:57

Zodiac je napisao/la:Boli nas qrac za druge,idemo u subotu napunit Tusanj ,podrzati igrace,predsjednika i malo napuniti kasu a do sljedece sezone ima jos vremena .
:clap: :clap: :clap: :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 mar 2015, 19:56

SaltCityAttack je napisao/la:Pa dajte sliku koju su usvojili od naseg druga Mramora :)
Ja se s*ebo da valja, znači ne vjerujem... :crazy: :crazy: :lol: :kafa:
slika

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 mar 2015, 20:37

fukaratz je napisao/la:I ja svašta zamišljam pa okrenem malo na utakmicu Velež Zrinjski i vidim da je velezu sponzor NLB tuzlanska banka! Ne znam dao je smiješno ili zalosno
Prijatelju ta banka odavno nije tuzlanska.To je NLB, Nova LJubljanska banka, ona je kupila Tuzlansku i Tuzlanska više ne postoji.Osim na reklamama.
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 mar 2015, 22:55

merak je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:malo jaka slika :cool:

sanjam ovo ponovo, nezaboravno :bow:

slika
Ja ne znam za vas al ja kad ne mogu da spavam navecer ja razmisljam o zavrsenim stadionom i punim tribinama, Slobodi bez dugova koja se bori za titule i grupne faze medjunarodnih takmicenja... stosta se sanja druze moj :lol:
x2 :urnebes: :lol: :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 mar 2015, 23:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ima lijepih stvari, i bice i ovih dana sitnica i ugodnih iznenadjenja jos...

medjutim, problem reprograma ostaje, jos uvijek nista nije potpisano..postoji snazan otpor pojedinih struja koji imaju jak uticaj na Jasmina oko davanja para i potrebnih garancija FK Slobodi..lobira se snazno da te pare prebaci u OKK i da se kupi pozivnica za ABA ligu.

jos kad se na taj problem oko reprograma doda da uskoro pristizu i tuzbe Davuda i Arkade +/- milion maraka, pred nama je jos sudbonosnih mjeseci..ako se iz ovog izvucemo i izvukli smo se i bice to evropska Sloboda sigurno, ali kako..

jedino sto mozemo je da mi, obicni navijaci , pruzimo sto vecu podrsku ljudima koji rade u klubu, i da nas sto vise dodje svaki put na stadion...nevjerovatno puno se trude, posebno "omrazeni" nam direktor vugdalic
[youtube][/youtube]
Ovo obraćanje Predsjednika Husića je obuhvatilo sve u vezi FK Sloboda Tuzla.
Reprogram od 12. minute.
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 mar 2015, 01:19

Sloboda druže ni tuzlansko pivo vise nije naše pa nas opet sponzorisu!
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2015, 15:34

ultrasstyle, ima l' kakvih novosti za ono što si spominjao, da je nešto poslano upravi

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 19 mar 2015, 16:51

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, koja je održana u Trening centru "Zmajevo gnijezdo" u Zenici, usvojeno je skraćenje Premijer lige BiH sa 16 na 12 klubova.

IO NSBiH usvojio skraćenje Premijer lige BiH na 12 klubova
Kako je za portal Klix.ba potvrđeno iz NSBiH, IO je danas usvojio prijedlog skraćenja Premijer lige BiH na 12 klubova. Prva sezona u kojoj će se igrati po novom sistemu takmičenja je 2016/2017.

Iz NSBiH je naglašeno da će se naknadno definisati određeni mehanizmi zaštite regularnosti takmičenja. O ovom prijedlogu je potrebno da se izjasne skupštine entitetskih saveza prije konačnog odlučivanja na Skupštini NSBiH 16. aprila.
samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 mar 2015, 17:11

Ima li prwnos tekme protiv Olimpica ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 19 mar 2015, 18:41

SaltCityAttack je napisao/la:Ima li prwnos tekme protiv Olimpica ?
Nema evo dole svi prenosi do kraja prvenstva
Elegant je napisao/la:Raspored:
BHT – Derbi kola

16. kolo: Zrinjski – Slavija
17. kolo: Čelik – Sloboda
18. kolo: Vitez – Široki Brijeg
19. kolo: Travnik – Velež
20. kolo: Zvijezda – Široki Brijeg
21. kolo: Olimpic – Velež
22. kolo: Velež – Široki Brijeg
23. kolo: Željezničar – Sloboda
24. kolo: Velež – Zrinjski
25. kolo: Željezničar – Borac
26. kolo: Zvijezda – Sloboda
27. kolo: Široki Brijeg – Olimpic
28. kolo: Drina – Široki Brijeg
29. kolo: Vitez – Sarajevo
30. kolo: Široki Brijeg – Zrinjski

Moja TV

16. kolo: Zvijezda – Sarajevo
17. kolo: Široki Brijeg – Željezničar
18. kolo: Velež – Sarajevo
19. kolo: Zrinjski – Željezničar
20. kolo: Drina – Sarajevo
21. kolo: Travnik – Sarajevo
22. kolo: Vitez – Željezničar
23. kolo: Olimpic – Sarajevo
24. kolo: Zvijezda – Željezničar
25. kolo: Slavija – Sarajevo
26. kolo: Velež – Željezničar
27. kolo: Radnik – Sarajevo
28. kolo: Sarajevo – Željezničar
29. kolo: /
30. kolo: Čelik – Željezničar

Arena Sport

16. kolo: Željezničar – Olimpic
17. kolo: Sarajevo – Borac
18. kolo: Željezničar – Slavija
19. kolo: Čelik – Borac
20. kolo: Borac – Olimpic
21. kolo: Široki Brijeg – Borac
22. kolo: Sarajevo – Čelik
23. kolo: Zrinjski – Borac
24. kolo: Sarajevo – Široki Brijeg
25. kolo: Olimpic – Čelik
26. kolo: Sarajevo – Zrinjski
27. kolo: Sloboda – Borac
28. kolo: Čelik – Zrinjski
29. kolo: Zrinjski – Olimpic
30. kolo: Sarajevo – Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 mar 2015, 20:12

fukaratz je napisao/la:Sloboda druže ni tuzlansko pivo vise nije naše pa nas opet sponzorisu!

Tačno je ,nju drže gazde iz Sarajeva, Selimovići. Jedino je voda još uvijek iz Stupara. Ali prodati jedinu bosansku Banku na TK stranoj Banci je zaista čin veleizdaje.Strašno.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 mar 2015, 23:24, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 mar 2015, 20:51

Dobro je da se PL BiH skrati na 12 klubova. Sezona 2015/16 je za FK Slobodu i Grad Tuzlu trenutak istine. Ispada 6 Klubova.Nema više odlaganja, ili ćemo ostati na fudbalskoj mapi ili ćemo postati bivši. Federalna liga će biti jača i teža za povratak u PL. Potrebno je maksimalno pojačati ekipu i to će koštati. Valja podmiriti dugove po Presudama, Tužbama ,prema PIO/MIO i dobavljačima. I to će puno koštati. Nadat se je da će faraon i mati mudrosti i pameti i stati uz FK Slobodu vezano za potpisivanje Reprograma Poreza. FK SLOBODA JE ZA GRAD TUZLU PITANJE ČASTI." Jedan Grad jedna ljubav". Konačno nam se dešava fudbal.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2015, 21:01

sloboda72 je napisao/la:Dobro je da se PL BiH skrati na 12 klubova. Sezona 2015/16 je za FK Slobodu i Grad Tuzlu trenutak istine. Ispada 6 Klubova.Nema više odlaganja, ili ćemo ostati na fudbalskoj mapi ili ćemo postati bivši. Federalna liga će biti jača i teža za povratak u PL. Potrebno je maksimalno pojačati ekipu i to će koštati. Valja podmiriti dugove po Presudama, Tužbama ,prema PIO/MIO I dobavljačima. I to će puno koštati. Nadat se je da će faraon i mati mudrosti i pameti i stati uz FK Slobodu vezano za potpisivanje Reprograma Poreza. FK SLOBODA JE ZA GRAD TUZLU PITANJE ČASTI." Jedan Grad jedna ljubav". Konačno nam se dešava fudbal.
podrzat ce to Faraon...ne berite brige....idu lokalni izbori a svi znamo kako je vlast slatka....dat ce on kesh pa makar iz svog dzepa morao odvadit...a nije da se nije nauzimo...liga 12 je odlicna stvar za BIH fudbal...dosta je vise igranja po kukurizistima i njivama....mozes se p o s r a t na ekipu ako nece imat stadion i uslove za fudbalsku utakmicu..i tako i treba da bude..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2015, 21:09

oooooo nemojte se bolan sikirat...kod nas sve bude iznenada,bumm.. :kafa:
potpisace se reprogram...nije to toliko ni stalo do opstinskih para da bi se on potpisao,vise je princip u pitanju.. ;)
a eto arkada se vec uvlaci u paksu,neki razgovori su obavljeni,cudno je smeksao,moglo bi se dogovoriti... :cool:
kao sto predsjednik rece,ima se ko nositi sa velikim ciframa,na nama je da dodjemo,platimo karte...da ima za plata uposlenicima,trenerima,gorivo,doprinose,lopte,pripreme,sta ja znam,a ovo milionsko,ostavimo babuki,zna on sta radi.. :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 mar 2015, 21:26

solinas je napisao/la:oooooo nemojte se bolan sikirat...kod nas sve bude iznenada,bumm.. :kafa:
potpisace se reprogram...nije to toliko ni stalo do opstinskih para da bi se on potpisao,vise je princip u pitanju.. ;)
a eto arkada se vec uvlaci u paksu,neki razgovori su obavljeni,cudno je smeksao,moglo bi se dogovoriti... :cool:
kao sto predsjednik rece,ima se ko nositi sa velikim ciframa,na nama je da dodjemo,platimo karte...da ima za plata uposlenicima,trenerima,gorivo,doprinose,lopte,pripreme,sta ja znam,a ovo milionsko,ostavimo babuki,zna on sta radi.. :kafa:
Mislim da si ovim postom objasnio sve dezurnim pesimistima i "insajderima". ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2015, 21:49

nisam imao namjeru da se objasnjavam niskim,ali slabo ko cita izmedju redova..
svi imju info,iz prve ruke,a na cijelom forumu dva covjeka su upucenija,da tako kazem.. :roll:
opustite se i uzivajte,SVE CE LECI NA SVOJE.....sloboda ce biti neko ko ce,na celu samnom,diktirati u premjer ligi...
zapamtite dobro te rijeci...prognoza za ljeto u tuzli...CUNAMI :!: :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2015, 22:01

IMA SE KO NOSIT SA VELIKIM CIFRAMA :tokralju: :tokralju: :tokralju: ....to mi je fakat jedna od najjacih predsjednikovih izjava...reko sam ja vama davno...spomenik ispred Tusnja ko Fergusonu mu podic :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2015, 22:02

Ockujem da se ovim skracenjem lige pocne planirati daljnja izgradnja stadiona te uredjenje travnjaka koji je po meni nula, barem ono sto sam vidio protiv Travnika bez obzira sto je vrijeme bilo lose.
Ocekivao sam nesto kvalitetniju travu s obzirom da su se pripremne utakmice odigravale na pomocnom terenu te da na glavni teren niko nije istrcao, ako grijesim ispravite me. :mrgreen:

Sto bih samo volio da imamo onakvu travu kao u Zenici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 22 gosta.