FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2015, 17:33

Husko je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Moze se ovde kalkulisati i pricati mahalske do sutra,ali ova uprava na celu sa Kusturicom i Dinom zna svoj posao,i imaju punu podrsku navijaca Sarajeva,taman kad bi ispali iz lige.Prema tome dzaba se trudite,ovo Sarajevo na celu sa Tanom,samo može vise i vise napredovati. ;)
I da vas malo razocaram za par dana pocinje gradnja, jednog od najljepših kampova u regiji. :D
da ti tvoj husko kaze tako su isto mislili navijaci cardiffa, bili u dugovima, dosla zlatna koka itd. na kraju da ti tvoj husko kaze gdje taj cardif. tako i vi isto idete..
Da ti tvoj Mortem kaze,Cardiff je bio 0 od kluba i visili su po 17-tim ligama,Tan ih je uveo u prvu ligu,osvojili su 2. ligu i doveli pojacanja,steta pa su brzo ispali ali ponavljam nikada bolji nisu bili...da znas malo o fudbalu znao bi i ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 19 mar 2015, 17:41

da ti tvoj husko kaze nesto. danas mediji i stampa su lako potkupljivi,isto tako se prave neke halabuke oko sponzora a uopste nesaznas koliko je u pitanju love, a svha te press konferencije da se kao nesto pohvalis. ma da se razumijemo to uopce nije bitno da se pravi svaki dan press konferencija, da se u medijima pise svaki dan po 5 listova o sarajevu, da se radi bilo sta. samo ima jedna bitna cinjenica samo rezultati i pehari su relevantni ostalo su price i lozionicka bb.
ako ne bude rezultata ima da na tribinama bude 500 ljudi da ti je sponzor sest turkis ejralansa i 10 gazproma. izgubis bodove u vrapcicima to ti je. husko ti tvoj kaze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2015, 17:46

Naravno to je cinjenica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 mar 2015, 17:56

Ma vala i uz pare je lakše preboliti nego kad si kokuz a fuliš ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 19 mar 2015, 17:59

kako mislis da ce neko bacati pare dzaba a da rezultata nema i ljudi na tribina. hoce 1 god a sljedecu ce reci moji sinovci vratite mi moje parice zelim da idem? husko vjeruj mi mudro nekad zbori

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 mar 2015, 18:02

Polahko husko pasa moj, nije tan blecak pa da je mislio da ce svi rezultati doci odmah. Osvojili smo kup, igrali playoff, zaradili fine pare, i sto je najvaznije radi se uspjesno sa izgradnjom kampa i dovodjenjem atraktivnih sponzora. Mnogi su zaboravili da je ovo projekat na duge staze i da se nista u zivotu ne moze preko noci (osim pravljenja djece nekad), a ponajmanje u fudbalu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 19 mar 2015, 18:09

uNbx je napisao/la:Polahko husko pasa moj, nije tan blecak pa da je mislio da ce svi rezultati doci odmah. Osvojili smo kup, igrali playoff, zaradili fine pare, i sto je najvaznije radi se uspjesno sa izgradnjom kampa i dovodjenjem atraktivnih sponzora. Mnogi su zaboravili da je ovo projekat na duge staze i da se nista u zivotu ne moze preko noci (osim pravljenja djece nekad), a ponajmanje u fudbalu.
moze brate moj u normalnoj drzavi. kod nas ti je odmah hebanje majke i tjeranje. pa nemoj ni zamisljati npr. da izgubite u vrapcica i na kosevu bodevu, pa zapalili bi gore sve. budimo malo realni. sto se mene tice dabogda uvijek ovako imali repa

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 mar 2015, 18:13

Pa ko bude palio i prosipo nekakvu nenormalnu huju, nek se preispita, prvo u svoju normalnost, a onda u ljubav prema klubu. Jedno je bit bijesan i kivan, a drugo je to pretociti u nekontrolisano i primitivno ponasanje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 19 mar 2015, 18:19

ma karikiram naravno, ne bukvalno. npr kodri je noga, benko slobodni papir, alispahic sam otisao, i tako dalje. znas onu staru raja te voli dok imas para, tako se sad svi vole u klubu. kad bude manje para ima da se posutaju svi skupa.

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 19 mar 2015, 18:28

uNbx je napisao/la:Pa ko bude palio i prosipo nekakvu nenormalnu huju, nek se preispita, prvo u svoju normalnost, a onda u ljubav prema klubu. Jedno je bit bijesan i kivan, a drugo je to pretociti u nekontrolisano i primitivno ponasanje.
Nije to samo do navijaca Sarajeva. Svi u BiH hoce sve odjednom. A niko nece da se oznoji i strpi.

Isti su i Selimovic i Ibrakovic. Da su sutili i radili kako rade ne bi ovoliko ismijavanja, zajebavanja i tenzija bilo. Nego bi vremenom postao gazda u ligi. Igraci bi ti trcali. Ovako ako 3 sezone a ovo je vec druga ne uzmes titulu svi pocnu sumnjati u tebe bez obzira o kojem je klubu rijec

Izjave najveci klub u drzavi, dupla kruna itd su samo stavile nepotrebni pritisak.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 19 mar 2015, 18:41

Husko je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Moze se ovde kalkulisati i pricati mahalske do sutra,ali ova uprava na celu sa Kusturicom i Dinom zna svoj posao,i imaju punu podrsku navijaca Sarajeva,taman kad bi ispali iz lige.Prema tome dzaba se trudite,ovo Sarajevo na celu sa Tanom,samo može vise i vise napredovati. ;)
I da vas malo razocaram za par dana pocinje gradnja, jednog od najljepših kampova u regiji. :D
da ti tvoj husko kaze tako su isto mislili navijaci cardiffa, bili u dugovima, dosla zlatna koka itd. na kraju da ti tvoj husko kaze gdje taj cardif. tako i vi isto idete..

Veze ti nemas moj Husko pa pricas budalastine. Prvo , Kardif bi dozivio sudbinu parme i otiso bi u bankrot. Bili su duzni 66 mil funti. Pojavio se Tan , uplatio pare...I PRVI PUT U HISTORIJI TOG KLUBA UVEO GA U PREMIJER SHIP. Drugo , moram te razocarati pa reci da sve sto pises je samo jedna ubleha u koju ni ti ne vjererujes. Zato onaj shupljak "da ti tvoj husko kaze" je bas ono dno i nadji nesto smjesnije da se svi smijemo. Mi idemo tamo gdje ti i tvoj klub necete jos zadugo biti...prosperitet , bar finansijski , za prvo vrijeme. Te pehare , vitrine mozes na racku nabiti. Nije bilo finansijske valorizacije i nisu se oplodili lovom . Igralo se jedno predkolo vecinom , pa i baba u svatovima moze 2. naravno ovo sve ako si navijac skretnice.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 19 mar 2015, 18:47

husko , garantujem da si prije godinu i po pod drugim nickom piso o tome da tan uopste ne postoji ;) ;) i jos milion budalastina i ljubomornih postova :roll: :roll:

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 19 mar 2015, 18:48

ja fino pisem kao covjek svoje misljenje, fino razmjenjujemo diskusiju s par normalnih pitara, onda dode kompleksas i sve to ukenja..nazalost

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 mar 2015, 18:49

lupus je napisao/la:Dolazim u miru.Moram se ovrnuti na sva desavanja u i oko vaseg kluba.
Previse je mahalskih prica koje vecinom izlaze iz kluba kako od uprave tako i od igraca.Razvucena je pamet navijacima.Jucer se pojavila glasina da je sve zavrseno i napravljen dil sa Borcem.Pola grada se kladilo na prolaz FKS.Te glasine su dolazile i od samih igraca koji su ubjedjivali svoje prijatelje.Da se proslo ,velike zasluge bi imao covjek koji je glavna faca u svim tim pricama a igraca nigdje.Ovako sva odgovornost je pala na trenera i igrace.Ocito je da su i igraci bili zbunjeni i sama priprema utakmice losa.Neko se zelio istaci a napravio haos.Za prvu utakmicu u Sarajevu i sudjenje jeli kriv Kodro za ono kriminalno sudjenje?Vjesto se prebacuje odgovornost kao loptica u tenisu.O snazi tima FKS svima je poznata cinjenica ali zelja pojedinaca da se javno ponize protivnici u javnosti i stvori slika superiornosti u svim segmentima izaziva mrznju i otpor kod svih koji vole fudbal u BIH.Imate dobar tim i sigurno cete biti prvi i pamet u glavu a ocito je da se stvari ponavljaju a greske ne ispravljaju.Poklopljena utakmica u Mostaru...itd,itd,itd,
Dok je Kusturica covjek koji ima veliku ulogu u odlucivanju, da ne kazem glavni, takvih placanja DA NAS NEKO PUSTI neces gledati. Premiranje protivnika koji igraju protiv konkurenata, to se vec desavalo i proslu sezonu, a i sada ce. Samo se cekaju adekvatni momenti i protivnici za to. To je legalno, i to ce se raditi. To sto nije legalno NECE SE NI RADITI.

Ti ili bilo ko vjerovali u to ili ne. Ali ovo ti je sigurno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 19 mar 2015, 18:50

smijesni gracicevac , naucio sa nijazom sve mahinacije...nije ni cudo sto ovako pise :o :o

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 mar 2015, 18:56

Pa lupus vam je upravo Gracic ne znam kako to niste upratili.
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 mar 2015, 19:01

Jesmo. Al' kao pravimo se da nismo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 19 mar 2015, 19:04

Husko je napisao/la:ja fino pisem kao covjek svoje misljenje, fino razmjenjujemo diskusiju s par normalnih pitara, onda dode kompleksas i sve to ukenja..nazalost
Husko moj lijepi, da te drug nešto k'o čovjeka zamoli, pošto nisi član planinarskog društva i nemaš člansku, zamolio bih te prijateljski baš onako lijepo, da nam svima komplet siđeš s Kitane. :arrow:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 mar 2015, 19:14

Koje igrace je FK Sarajevo kupio od dolaska Tana?

Spominju se ogromne pare vecinom od navijaca kluba, a jos uvijek igraju u blatu do koljena. Kad ce se odkupiti Kosevo? I kad se planira renoviranje istog?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2015, 19:20

samoposmatram je napisao/la:Kad ce se odkupiti Kosevo?
Sumnjam da ga se može otkupiti. Jedino što može jeste koncesija, mada bi i to bilo poprilično teško, jer se mnogo ljudi mora složiti oko toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], supervizor i 12 gostiju.