Nisi me razumio ali si podobar ters.Rikardo je napisao/la:Kojoj vecini, sta pricas, politika, sudije ili sta vec protiv nas ? Mi radi ove price da je neko ili nesto protiv nas nikada necmo uspjeti. Sto puta se pokazalo da smo sami sebi najveci neprijatelj, niko nam nije kriv sto nase zvjezde ne mogu nista u dvije utakmice na domacem terenu, pa i u ovoj gostujcoj utakmici.kengur je napisao/la: Cinjenice:
-Politicki vecini nije u cilju da Sarajevo postigne uspjeh i pobrinuce se da ne uspijemo
Ovo je veca i ozbiljnija tema i nema veze sa sportom ali ga odredjuje.
Vecina su 3 nacionalne stranke a najvise balije (a la Avaz)
Nema razloga da trazim opravdanje za rezultate i igru od rata jer opravdanja nema. Sada postajemo ozbiljni i kazem da ce tek da bude prepreka kao protiv Borca u Kupu na Kosevu. Lopovi su htjeli da nam uniste klub ali se digli BP i Horde i sprijecili gasenje kluba i sada postajemo opet ozbiljan klub. Ako raja skonta da se tako moze rjesiti i situacija u drzavi (a definitivno moze), to bi bio problem za njihove guzice. Zato ocekujem puno vise "intervencija" u buducnosti. Pazi njih sport ne interesuje ali ce se boriti za svoje guzice svim sredstvima. To je moje misljenje. Ovo je politika ali nas se na zalost tice. Nisam balavac jer pamtim i tekmu protiv HSV-a na Kosevu tako da nemam razlog da supljiram.
Takodje za poraz protiv Borca sam detaljno objasnio razloge i nema tu nikakvih opravdanja. Mentalitet ovih generacija ne moze da podnese pritisak a i kolektivna svijest nam se promjenila od rata. Zato Amar pokupi puno titula jer ga se papci u timu boje vise od pritiska koji ih blokira i komsije su redovno uzimali slabije ekipe a mi gubili titule jer kiksamo protiv takvih. To je pilo vode u prvenstvu ali u Evropi ne.
Sto se tice namjestanja i optuzivanja, nikad se time nisam bavio a i kvalitet lige nam je tako nizak da nemam za cim da puno zalim sto se tice titula. Ja bih vise volio da podignemo kvalitet a titule ce doci same i kad ih ne ganjas (ako si zaista najbolji). A mi ganjamo titule i zato je stalno grc.