FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako budemo furali kao ti nece nikog bitiMinjore je napisao/la:Furajte raju po skoli, faxu, poslu, furajte rodjake, drugove, drugarice _, familijuu, MA SVIIII ZNACIIIIIIII !!
HILJADU RAZLOGA JEDAN JE CILJ !! 14:30 NEDJELJA
P.S. Sredicemo i lijepo vrijeme da bude

đelmić ima tri žuta.
Samo da ga Bucan ne zamjeni usrat ce mi utakmicu moram priznati da sam ponovo pozelio pivka raja novine,zagrijavanje ,sudija , golman golmane... , dodjite vamo i opet pivkaChWilla je napisao/la:đelmić ima tri žuta.
Da, bez Djelmica smo, valjda vuce kartone iz Celika, tako da smo uskraceni za njega u narednoj utakmici. Niko nista ne spominje za Bogdanovica, da li je povrijedjen, moze li biti u sastavu. Ako ne bude mogao, Zeljkovic onda na stopera, a ovo bi mogla biti onda idealna sansa za Benju Colica da odigra cijelu ovu utakmicu i da se vidi kakva je situacija sa njim. Vraca se Bajic i to je dobra stvar, vjerovatno ce onda Kokot igrati lijevo umjesto Djelmica.
Moramo maksimalno odigrati protiv Slavije. Imamo dobru sansu da udjemo u kontinuitet osvajanja bodova, mozda i neka prekretnica u sampouzdanju kojeg bi mogli stabilizovati poslije tri kola i pred jako vaznu utakmicu sa Zrinjskim. Valjda cemo i mi navijaci osjetiti ovaj momenat, pa cemo doci u velikom broju. Samo bez pritiska i sa velikom podrskom.
Moramo maksimalno odigrati protiv Slavije. Imamo dobru sansu da udjemo u kontinuitet osvajanja bodova, mozda i neka prekretnica u sampouzdanju kojeg bi mogli stabilizovati poslije tri kola i pred jako vaznu utakmicu sa Zrinjskim. Valjda cemo i mi navijaci osjetiti ovaj momenat, pa cemo doci u velikom broju. Samo bez pritiska i sa velikom podrskom.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Igrace nije nista strasno samo Sheldon izgleda onako lohotan.boccaccio je napisao/la:Da, bez Djelmica smo, valjda vuce kartone iz Celika, tako da smo uskraceni za njega u narednoj utakmici. Niko nista ne spominje za Bogdanovica, da li je povrijedjen, moze li biti u sastavu. Ako ne bude mogao, Zeljkovic onda na stopera, a ovo bi mogla biti onda idealna sansa za Benju Colica da odigra cijelu ovu utakmicu i da se vidi kakva je situacija sa njim. Vraca se Bajic i to je dobra stvar, vjerovatno ce onda Kokot igrati lijevo umjesto Djelmica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[quote="ellaxaz"][youtube][/youtube]
Da li je Policija uradila zapisnik za ovu dvojicu delija sa balkona?
Ispali onu raketu što rastjeruje oblakeMinjore je napisao/la:Furajte raju po skoli, faxu, poslu, furajte rodjake, drugove, drugarice _, familijuu, MA SVIIII ZNACIIIIIIII !!
P.S. Sredicemo i lijepo vrijeme da bude

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
Koja policija?Ista ona sto daje pistolje gradjanima da pucaju po ljudima i pustaju zatvorenike iz zatvora..DzoleZeljo je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
do prosle sezone zeljo i siroki u prvenstvu nisu u 30 susreta odigrali nijedan remi (13 pobjeda zelje 17 sirokog) a sada u jednoj sezoni obje utakmice se zavrse nerjeseno
uistinu bilo je 6 remija u kupu...

uistinu bilo je 6 remija u kupu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ebigaa imam samo tri godine faxa i knjige iz cetvrteCARSON je napisao/la:Ako budemo furali kao ti nece nikog bitiMinjore je napisao/la:Furajte raju po skoli, faxu, poslu, furajte rodjake, drugove, drugarice _, familijuu, MA SVIIII ZNACIIIIIIII !!
P.S. Sredicemo i lijepo vrijeme da bude![]()
![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ja mislim minjore da je tekma u 15:30 a ne u 14:30 tako rekose na klupskoj

Jes druze 15:30.. Moja greskaDR.HOUSE je napisao/la:ja mislim minjore da je tekma u 15:30 a ne u 14:30 tako rekose na klupskoj![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- DzoleZeljo
- Kontakt:
18. kolo - Zeljo vs. Slavija = 1 (3 boda)
19. kolo - Zrinjski vs. Zeljo = X (1 bod)
20. kolo - Zeljo vs. Radnik = 1 (3 boda)
21. kolo - Zeljo vs. Drina = 1 (3 boda)
22. kolo - Vitez vs. Zeljo = 2 (3 boda)
23. kolo - Zeljo vs. Sloboda = 1 (3 boda)
24. kolo - Zvijezda vs. Zeljo = 2 (3 boda)
25. kolo - Zeljo vs. Borac = X (1 bod)
26. kolo - Velez vs. Zeljo = X (1 bod)
27. kolo - Zeljo vs. Mladost = 1 (3 boda)
28. kolo - Sarajevo vs. Zeljo = X (1 bod)
29. kolo - Zeljo vs. Travnik = 1 (3 boda)
30. kolo - Celik vs. Zeljo = 2 (3 boda)
Dakle, ovo je neka moja idealna nasa procjena sa svim nasim mogucnostima sa kojima raspolazemo u ovom momentu.
Ako dodamo ovo bodovno stanje, tj 31 na sadasnje 34, dobijemo SALDO od 65 sto bi bilo sasvim dovoljno za euro scenu. U slucaju da zelimo titulu, trebali bi vec onda gledati kako skinuti skalp nekome u ovim kljucnim tekmama koje sam oznacio sa crvenom bojom iz moje perspektive.
EDIT: IO NSBiH usvojio skraćenje Premijer lige BiH na 12 klubova
Konacno!

Dakle, ovo je neka moja idealna nasa procjena sa svim nasim mogucnostima sa kojima raspolazemo u ovom momentu.
Ako dodamo ovo bodovno stanje, tj 31 na sadasnje 34, dobijemo SALDO od 65 sto bi bilo sasvim dovoljno za euro scenu. U slucaju da zelimo titulu, trebali bi vec onda gledati kako skinuti skalp nekome u ovim kljucnim tekmama koje sam oznacio sa crvenom bojom iz moje perspektive.
Konacno!

Bez poraza Boga mi si optimisticanDzoleZeljo je napisao/la:18. kolo - Zeljo vs. Slavija = 1 (3 boda)
Konacno!![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
Kuci imamo najbolji moguci raspored..Jedino Borac tezi protivnik..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja mislim da je rano za ovakve kalkulacije.Jednostavno ici od tekme do tekme.Utakmice u kojim se unaprijed upisu bodovi uvijek budu najteze.Sjetimo se prosle godine nekih tekmi tipa Radnik pa odigrasmo 0:0 a svi ocekivali sigurnu pobjedu.Zatim Mladost na Grbavici, pa jedva dobismo golom Svrake negdje pred kraj.DzoleZeljo je napisao/la:18. kolo - Zeljo vs. Slavija = 1 (3 boda)
Konacno!![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
polako, da ne letimo.
Samo nemojte ići predaleko sa prognozama, imaju jedni što to stalno rade pa je svakih 15 dana cirkus sa njima. Idemo utakmicu po utakmicu, pa šta Bog da.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj sto ne mogu ove prognoze za cijelo proljece/jesen. Pa pobogu ljudi. Haj da sa ide iz utakmice u utakmicu. Sve redom, sve svojim tokom. Zar se nismo nista naucili od prosli sezona i od prosli klubova koji su se vodili istom racunicom. Sabur ljudi sabur.
AkoBogda pobijediti Slaviju pa cemo kasnije o prvacima, itd. itd.
Forza Zeljo!
AkoBogda pobijediti Slaviju pa cemo kasnije o prvacima, itd. itd.
Forza Zeljo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!