Gdje si to pročitaoAlemC85 je napisao/la:Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.

Gdje si to pročitaoAlemC85 je napisao/la:Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.
na fb stranici rodjeni za rodjendan. Ide se sa sazivanjem redovne skupštine.vm22 je napisao/la:Gdje si to pročitaoAlemC85 je napisao/la:Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.
velez_mostar je napisao/la:pa se pitam zasto bi neko ulagao u klub cijih je 90 posto navijaca za opciju koja nije crvena, i kojoj smeta petokraka, i sve vrijednosti na kojima je nastao klub o kojem jako malo znaju.
Haj ne s.eri živ bio i otpepaj sa teme lagano!Jesi li ti svjestan šta pričaš ikako?!?!pastore je napisao/la:tekmu su prodali manekeni u velezovom dresu!ne treba da vas cudi zasto zvonic nije htio dati gol,dobra kvota na zrinju,kladili se svi po crnoj gori i srbiji,licencu nemozete dobiti,evropu ne mozete igrati,isto ce tako biti i protiv sarajeva,zelje,sirokog,olimpika...Kladionica-Mafia !
Pa nista otiđi sad u prostorije kluba i predlozi da se naguzimo Sarajevu da oni nebi bili prvaci. Daj bola ako ti pratis Velez da oni nebi bili prvaci nemoj ga ni pratit. Sramota je sto pojedinci dozivljavaju ovu ligu ko da su izborimahabih je napisao/la:Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....
Cernica je napisao/la:Pa nista otiđi sad u prostorije kluba i predlozi da se naguzimo Sarajevu da oni nebi bili prvaci. Daj bola ako ti pratis Velez da oni nebi bili prvaci nemoj ga ni pratit. Sramota je sto pojedinci dozivljavaju ovu ligu ko da su izborimahabih je napisao/la:Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....
O majko moja.mahabih je napisao/la:Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....
Nije ovo loša ekipa da bi rekli da je najgora. Mislim nije ni aman nešto ali u svojih 48 godina **** Veleža nisam gledao iskreno. Od **** trenera do 7-8 onih koji su igrali juče. Idite namažite se vazelinom i žicajte između sebe yebo vas otac ****rodjenisa je napisao/la:Znam da se svi moji forumski drugovi kojima Velez kola kroz vene osjecaju lose i predpostavljam da su ljuti i razocarani ,prije svega odnosom igraca prema nasem dresu,grbu i navijacima.
Upitao bih ovu stariju ekipu @cernicu,BMV22,rodjaka i jos neke koji pamte prijeratni Velez,da li i vi mislite da je ova jucerasnja ekipa Veleza najgora u dosadasnjoj historiji nasih Rodjenih.Ja sam ubjedjen da jesu,onakav nivo amaterizma,nezalaganja i neznanja nije vidjen ni 94,95 i u ta teska vremena.Kada bih morao jednom rjecju iskazati misljenje za ove amatere to bi bila NEMOC.I onda mi naum padne igrac sa mog avatara.....Sta mislite kako se on i njegova generacija osjecaju nakon smjesnih igara trenutnih "vedeta" naseg Veleza?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.