Loše jutro prepostavljam da je svima poslje jucer.
U prvom poluvremenu smo trebali voditi 2:0 ali nije nas sreca pratila.
Divno je bilo pogledati u trbine ,navijaci su pokazali da im je bio bitan rezultat i dalji prolazak Veleža.
Igraci su podlegli pritisku poslje gola i izgubili moral.....u drugom poluvremenu smo nabijali samo loptu bez i jedne odigrane konkretne akcije.Neznam šta im je u glavama bilo ali trebao nam je samo 1 gol za prolazak.
Trener je taj koji stimuliše i daje upute o nacinu igranja i kretanja po terenu,ovo drugo poluvrijeme se konstantno ponavlja.Protiv Drine ista stvar poveli i kad smo primili prvi gol gotovo glava izgubljena i na kraju nam 3 komada uvališe.Protiv Mladosti opalili po golu nismo u 90 minuta
Ja sam razocaran ali uvjek sam bio uz Velež i uvjek sam im davao podršku i sada cu.
Ja volim to ime i volim taj grb i uvjek cu uz njega biti ko god bio na terenu u tom dresu dali oni hodali,šetali ili se borili ja cu biti tu i nikada im leđa okrenuti necu.
Postavlja se pitanje DALI OKRENUTI LEĐA KLUBU i prestati ih pratiti?Odgovor je NE-NESMIJEMO DOZVOLITI DA NAS UNIŠTE.Moramo biti uz njih pogotovo sada u ovoj situaciji.
Reci cu samo još jedno :otvorite oci i nedozvolite da klub ostane bez navijaca,nedozvolite da se dogodi ono što pojedini žele i pjevaju nama.Citiram možda nije neko od raje cuo :SRUŠILI SMO STARI MOST,SRUŠICEMO VELEŽA.
jOŠ JEDNOM OTVORITE OCI I PODRŽIMO NAŠE ROĐENE,u subotu dolazi Sarajevo koje je igracki jace a mi smo pali moralom šanse su nam 20%-80% netreba puno ocekivati ali bitno je biti tu uz klub,dres,grb.
Netreba ni navijanje samo aplauz za dobar potez ,treba emocije obuzdati i ja bi sad sve porazbijao ali to nije riješenje.
Još jednom nedozvolite da nas ovo što se desilo uništi.
Igracima neka je na sram ovo što su nam jucer priredili.
RED-ARMY PRESTAT NEĆE NIKADA