BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2010, 02:25

@ Zdena 04

sada odmah reagujes. Govoris kucni odogoj, sta je bilo ono prosle sedmice, kada si rekao jos sutra samo da onaj ...... HSV izgubi i sve ce biti kako treba. Nisam ti nista htio odgovoriti, ali si sada ispao dvolican, kada se vrijedja tvoj klub, nije uredu, a kada ti vrijedjas druge to je onda uredu. I pored toga kada nekad lose odigrate uvijek sam napisao svoje misljenje, i nisam tvoj klub nikad nazivao pogrdnim rjecima. Prvo ocisti ispred svog haustora, pa onda gledaj sta drugi pisu.
Izvinjavam se navijacima BVB sto sam otisao s teme.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 apr 2010, 02:37

Ja sam upotrijebio pridjev "prljavi". Tu ne vidim ništa loše. Šta više, to je bilo direktno upućeno tebi jer se ti raduješ nakon svakog poraza moga kluba i tvrdiš da igraju "antifudbal. Ovo "prljavi" bi bilo neka kompenzacija za "antifudbal" jer su igrači HSV-a dva puta ove sezone dobili direktno crveni karton. Pored toga, prošle sezone u nezasluženo došli du Evrope, što je, na neki način, također "prljavo". Ukoliko ti misliš da sam licemjer i dalje tako misli, ja se neću više pravdati.

P.S. Upravo sam mislio izbrisati onaj post kad pogledah šta si ti napisao. Napisao sam ono ishitreno, u afektu. Ali neka sad stoji. Niko neće vrijeđati moj klub. Za mene je Schalke svetinja odmah poslije Allaha i moje familije!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 apr 2010, 02:40

Zdena04 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la: Ja sam uvjeren da možemo pobjediti svaku utakmicu do kraja, znači 15 bodova tako da mislim da možemo čak i do drugog mjesta ispred 'Scheize 04' :D :D :D i direktnog plasmana u LP...možda malo preoptimistično ali moguće je 8-) 8-) 8-)
Ne, ne i ne. Nije ovo mjesto da se iskazuje svoj loš kućni odgoj. Ne, ne sine! Ne mogu da vjerujem da se ponovno javljaju novopečeni forumaši sa grbom BVB-a nakon jednog "boljeg niza" u BL. Isto je, čini mi se, bilo pred derbi. Pojave se dječica i počnu da hvale svoj kluba a nakon što dobiju po p***i niko se više ne javlja.
Sad ozbiljno, ovo je samo bio niz sretnih rezultata.
1. Leverkusen razvalio u prvom poluvremenu i trebalo je tad da bude 5:0 za apotekare no sretne vile donijeli pčelicama tri boda.
2. Hertha. Očitali vam ljudi fudbalsku lekciju. Niz 100% šansi i jedan nepravedno poništen pogodak. Bod je bio previše za vas (adnan24 je samo zapazio promašaj lažova Sahina u 90 minuti).
3. Werder. U nekim trenucima se ljudi igrali sa pčelicama kao sa djecom. Međutim, opet je sreća bila na vašoj strani jer imate glavate igrače. (Dortmund je među vodećim ekipama po postignutim golovima iz kornera i slobodnjaka. To je, naravno, kad je Dortmund u pitanu znanje, a kad je Schalke u pitanju, "antifudbal. Je li tako a24?)
WTF, čovječe tek sam se prijavio na ovaj forum jer sam vidio da postoji tema BvB, nisam još nigdje naletio da ima pa sam se i prijavio, navijam za BvB od '95 i prvog prenosa što se baš dobro sjećam BVB - Juve 1-3,,,,a što se tiče ovog Scheissea od ekipe danas su pokazali kakva su ekipa :shock: , nevjerovatno bez ijedne poluprilike za 60 min. igre sa igračem više i to na domaćem terenu :roll: . Pa čovječe dragi koliko ste vi utakmica na guzove ove sezone dobili :o ,, malo podsjećanje na derbi u prvom dijelu sezone, dajete neregularan gol, nama čist ponište lopta metar u golu :shock: , a u revanšu kod prvog gola nije bio prekršaj uopšte, a za pobjedu rakitic daje gol ne zna ni on kako :cry: (od 1000 puta 999 bi promašio) . Znam da bole uspomene od prije tri sezone :D , kad vam je najviše trebalo rasuli smo vas, a o historijatu da ne govorimo , od osnivanja BL '63 zero titula :D :D , imate onu jednu titulu kupa uefa 97 btw mi smo iste godine bili pobjednici LP :D :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 apr 2010, 02:44

Hare_BvB je napisao/la:[

WTF, čovječe tek sam se prijavio na ovaj forum jer sam vidio da postoji tema BvB, nisam još nigdje naletio da ima pa sam se i prijavio, navijam za BvB od '95 i prvog prenosa što se baš dobro sjećam BVB - Juve 1-3,,,,a što se tiče ovog Scheissea od ekipe danas su pokazali kakva su ekipa :shock: , nevjerovatno bez ijedne poluprilike za 60 min. igre sa igračem više i to na domaćem terenu :roll: . Pa čovječe dragi koliko ste vi utakmica na guzove ove sezone dobili :o ,, malo podsjećanje na derbi u prvom dijelu sezone, dajete neregularan gol, nama čist ponište lopta metar u golu :shock: , a u revanšu kod prvog gola nije bio prekršaj uopšte, a za pobjedu rakitic daje gol ne zna ni on kako :cry: (od 1000 puta 999 bi promašio) . Znam da bole uspomene od prije tri sezone :D , kad vam je najviše trebalo rasuli smo vas, a o historijatu da ne govorimo , od osnivanja BL '63 zero titula :D :D , imate onu jednu titulu kupa uefa 97 btw mi smo iste godine bili pobjednici LP :D :D
Ovo sve što si sad napisao ja sam već, u pojedinim slučajevima, demantovao ili dao svoje mišljenje. S toga ti malo prelistaj teme da to ne bih ponovo morao pisati. A za ovo "Scheisse" ti još jednom sad kažem, nisi ti kriv. Zna se ko je.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 apr 2010, 02:51

Zdena04 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:[

Ovo sve što si sad napisao ja sam već, u pojedinim slučajevima, demantovao ili dao svoje mišljenje. S toga ti malo prelistaj teme da to ne bih ponovo morao pisati. A za ovo "Scheisse" ti još jednom sad kažem, nisi ti kriv. Zna se ko je.
Kao iskrenom navijaču BVB-a meni je zabranjeno izgovarati ime vašeg 'cijenjenog' kluba ma moram koristiti prvu gramatičku asocijaciju na njegovo ime. Nisam ja kriv što ova riječ ispadne, a boga mi ni moji roditelji.... 8-)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 apr 2010, 02:58

LoL. Šta bih sad ja trebao vas nazivati Zecken, Lüdenscheid-Nord itd.? Pa majka mu stara nije njemački forum. Zar ne vidiš da se, jezički gledano, radi o bosanskom, hrvatskom ili ti ga srpskom? Eh sad se opet sjetih jednih jadova iz Sarajeva. Da ti možda ne spadaš u tu grupu? Navijaju za Dortmund i nazivaju se ZEN-masterima. Okupljeni su oko nekog Z.. i F...
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 14 sep 2010, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 apr 2010, 03:03

Zdena04 je napisao/la:LoL. Šta bih sad ja trebao vas nazivati Zecken, Lüdenscheid-Nord itd.? Pa majka mu stara nije njemački forum. Zar ne vidiš da se, jezički gledano, radi o bosanskom, hrvatskom ili ti ga srpskom? Eh sad se opet sjetih jednih jadova iz Sarajeva. Da ti možda ne spadaš u tu grupu? Navijaju za Dortmund i nazivaju se ZEN-masterima.
Ma kakvo sarajevo, ja sam mnogo južnije, mali gradić u kojem imaju ukupno 3 'registrirana' navijača BvB uključujući mene i nemamo nikakav klan :mrgreen: . Od sad ste S04, tako da nema uvrede :) , peace

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 apr 2010, 03:04

To se traži. Respect. ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 apr 2010, 13:46

Zdena04 je napisao/la:
Sad ozbiljno, ovo je samo bio niz sretnih rezultata.
1. Leverkusen razvalio u prvom poluvremenu i trebalo je tad da bude 5:0 za apotekare no sretne vile donijeli pčelicama tri boda.
2. Hertha. Očitali vam ljudi fudbalsku lekciju. Niz 100% šansi i jedan nepravedno poništen pogodak. Bod je bio previše za vas (adnan24 je samo zapazio promašaj lažova Sahina u 90 minuti).
3. Werder. U nekim trenucima se ljudi igrali sa pčelicama kao sa djecom. Međutim, opet je sreća bila na vašoj strani jer imate glavate igrače. (Dortmund je među vodećim ekipama po postignutim golovima iz kornera i slobodnjaka. To je, naravno, kad je Dortmund u pitanu znanje, a kad je Schalke u pitanju, "antifudbal. Je li tako a24?)

Ako je Leverkusen trebao voditi 5-0 u prvom onda je trebalo zavrsiti 6-5 za BvB na kraju. Hertha je istina imala dosta prilika ali prije svake se vidjelo da nece biti gol...jednostavno ne znaju...i da,Sahin je imao priliku u devedesetoj kakvu on u zivotu nije propustio ali eto desava se...ne znam otkud ti ovo za Werder-procitaj na bilo kojoj stranici,svi se slazu da je pobjeda zaluzena a naravno da je werder imao svojih prilika(a kad nisu).
I evo ja priznajem da BvB nije kvalitet za ligu prvaka jer jednostavno nema dovoljno kvalitetan fond igraca za top 3 u ligi i da je europska liga objektivan domet tima ali ako Schalke sa ovim timom poslije svih neuspjeha u zadnjih 50+ godina moze pricati o nekoj tituli onda i ja mogu reci da je BvB sami vrh lige i da se do kraja mozemo izboriti za ligu prvaka.
I ne znam sta je to cudno oko Scheise 04...nema to veze sa kucnim odogojem i nema veze sa licnim stvarima,jednostavno je to tako izmedju ova 2 kluba pa bilo da je to u njemackoj ili ovdje...dovoljno je pogledati slavlje na signal iduni poslije gola bayerna i sve ti bude jasno

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 apr 2010, 16:07

Ako je Leverkusen trebao voditi 5-0 u prvom onda je trebalo zavrsiti 6-5 za BvB na kraju
Bljak, bljak, bljak.
Hertha je istina imala dosta prilika ali prije svake se vidjelo da nece biti gol
Nisam te prepoznao Milane Tarote. Izvinjavam se.
ne znam otkud ti ovo za Werder-procitaj na bilo kojoj stranici,svi se slazu da je pobjeda zaluzena a naravno da je werder imao svojih prilika
Možda zato što sam vidio prilike i došao sam do toga zaključka? Ne treba meni neki forumaš tvoriti mišljene, imam ja sopstveni mozak.
I evo ja priznajem da BvB nije kvalitet za ligu prvaka jer jednostavno nema dovoljno kvalitetan fond igraca za top 3 u ligi
Ne radi su tu o nekom fondu igrača već o fondu kvaliteta. Dobiti petardu na svom terenu i očekivati neki uspjeh ma daj..... (kad je Schalke ove sezone izgubio na taj način)......Vidilo se šta je prošli put bilo kad su igrali kvalifikacije za uefa cup.
ako Schalke sa ovim timom poslije svih neuspjeha u zadnjih 50+ godina moze pricati o nekoj tituli
Kakve veze sad imaju 52 godine bez titule? Kad sam ja to pomenuo Schalke i tituli u jednoj rečenici (osim sad)? Molim te citiraj me. :D
I ne znam sta je to cudno oko Scheise 04...nema to veze sa kucnim odogojem i nema veze sa licnim stvarima
Naravno da ima. Ko se potrudi na taj način da nekoga isprovocira govori puno o njegovom karakteru ili o njegovoj ne/zrelosti. Mogu samo zamisliti kako taj ili ta pred ekrano psuje Svemogućeg kad gleda utakmicu. FUJ!
dovoljno je pogledati slavlje na signal iduni poslije gola bayerna i sve ti bude jasno
To je tako uvijek bilo, to opet nema veze sa izborom riječi na forumu. Možeš i ti sebi zamisliti kako se osam puta kod mene slavi kad vi igrate protiv Baye. :D :D
Pored svega, ti si meni jako fin i volio bih prije Dortmund i Schalke vidjeti u LP nego bilo koji drugi klub. :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 apr 2010, 21:15

@ zdena04
Ako ti mislis da je BvB srecom dosla do trenutne situacije onda uredu-ja tu nista ne mogu iako moje misljenje je da igramo veoma dobro ove sezone i da apsolutno zasluzujemo trenutnu poziciju. Sta ja mogu sto su Bayer ili Hertha propustili svoje prilike...gubili smo i mi bodove ove sezone u mecevima u kojima smo imali mnogo vise prilika od protivnika.
Sto se tice Werdera ako ti ja kazem da smo zasluzeno pobjedili ti ces reci da je to subjektivno misljenje ali isto tako ako 10 izvjestaja o tom mecu kazu kako je BvB zasluzeno dobila onda je to vjerovatno i tako.
To sto smi mi primili petardu meni ne pije vode...uostalom to je period nase najslabije igre ove sezone...i svakako da mnogo bolje igramo nego prethodnih godina kada smo znali i pobjediti Bayern i ne primiti petardu u sezoni ali zavrsiti na 7. ili osmom mjestu...
Naravno da 52. godine imaju veze...imao je Schalke i mnogo bolje timove i situacije od ove pa nije osvajao titulu,jednostavno tu nesto ne stima ali i dalje se o tome govori...ja tvrdim da Schalke ove sezone nije nista bolji od BvB-a osim sto imate iskusnijeg trenera i tu je i razlika ovih 6 bodova...sto znaci da ako je Schalke kvalitetan za top 2 zasto onda mi ne bi mogli biti treci!?
Ja sam misljenje da provociranje DO ODREDJENIH GRANICA nije strasna stvar...moze da bude i pozitivno u neku ruku...a cim sam napisao ovako dosta veliki tekst znaci da te postujem(koliko je to uopste moguce preko foruma)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 apr 2010, 00:49

Ma daj Zdena, jesi ti gledao utakmicu izmedju BVB-a i Bayerna jesenas, mi smo vodili do 40 min. 1-0. bayern nije imao napada do tad i onda daju gol iz ofsajda za 1-1, bio prekršaj na pola terena i nakav balon prebaci van buyten gomezu loptu koji je bio u ofsajdu. U drugom poluvremenu bayern je bio bolji ali ne za još 4 gola, sve 4 gola su bila izvan kaznenog prostora, šutevi s distance a barem 2 je mogao weidenfeller bez većih problema odbraniti ali nije :(

I molim te nemoj tih priča tipa ''šta bi bilo kad bi bilo'', da je leverkuzen dao ovaj gol ili onaj......, to u fudbalu ne pije vodu kao ni u životu, '''imao si svoju priliku i nisi je iskoristio, zato ja jesam svoju'' i tako to ide...''E jbga da je babi muda ne bi bila baba već... '':D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 apr 2010, 21:10

Whyyyyyyyy???????
Kehl se opet povrijedio, out je 3-4 sedmice..taman što je odigrao 4-5 utakmica i vratio sigurnost u vezni red obnovio je povredu...ali Bender je dokazao da može biti i više nego adekvatna zamjena za našeg skippera. Barioss bi unatoč povredi na treningu trebao zaigrati sutra :D :D :D

Sutra jedno od najtežih gostovanja, neogodni Mainz, pogotovo na domaćem terenu, ali mislim da ekipa ne smije propustiti veliku priliku za plasman u LP, mislim da motivacije ne nedostaje a i kvalitetniji tim smo od Mainza, tako da očekujem pobjedu i da konačno zasjednemo na tu famoznu treću poziciju, pogotovo što Leverkusen kuća čeka zahuktali Bayern i teško može ostati neporažen protiv Bavaraca ;) .
Sutrašnja utakmica će biti posebno emotivna i za Jurgena Kloppa koji je trenersko ime zaradio vodeći Mainz i to veoma uspješno. Dosta igrača u ekipi Mainza je trenirao i sam Klopp tako da ih veoma dobro poznaje što bi trebalo predstavljati prednost za nas.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 apr 2010, 11:28

Hare_BvB je napisao/la:Whyyyyyyyy???????
Kehl se opet povrijedio, out je 3-4 sedmice..taman što je odigrao 4-5 utakmica i vratio sigurnost u vezni red obnovio je povredu...ali Bender je dokazao da može biti i više nego adekvatna zamjena za našeg skippera. Barioss bi unatoč povredi na treningu trebao zaigrati sutra :D :D :D

Sutra jedno od najtežih gostovanja, neogodni Mainz, pogotovo na domaćem terenu, ali mislim da ekipa ne smije propustiti veliku priliku za plasman u LP, mislim da motivacije ne nedostaje a i kvalitetniji tim smo od Mainza, tako da očekujem pobjedu i da konačno zasjednemo na tu famoznu treću poziciju, pogotovo što Leverkusen kuća čeka zahuktali Bayern i teško može ostati neporažen protiv Bavaraca ;) .
Sutrašnja utakmica će biti posebno emotivna i za Jurgena Kloppa koji je trenersko ime zaradio vodeći Mainz i to veoma uspješno. Dosta igrača u ekipi Mainza je trenirao i sam Klopp tako da ih veoma dobro poznaje što bi trebalo predstavljati prednost za nas.

Stvarno steta za Kehla ali ovo nije nikakvo iznenadjenje,pitanje je da li ce se on ikad vise potpuno oporaviti od ovih silnih povreda.
Mec protiv Mainza je veoma tezak,u dosadasnjih 7 utakmica sa njima bilo je cak 5 remija i po jedna pobjeda na obe strane. Pozitivna stvar je sto Barrios ipak igra iako je bio upitan za mec. Sto se tice meca u Leverkusenu nadam se da Bayern nece igrati pod uticajem srijede i Manchestera i da ako nista drugo,nece izgubiti.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2010, 12:52

Vi se ovdje raspricali oko povrijedjenih igraca, ali niko da kaze da je danas povratak Kloppa u kucu gdje je ponikao, gdje je stekao reputaciju prvenstveno kao covijek, zatim kao igrac, pa na kraju kao trener. Mainz mi je uvijek bio draga ekipa upravo zbog njega kako je sve to podnio kada su dva puta za trunku ostali bez Bundeslige, kada je jedan gol o tome odlucivao, on je tada pokazivao emocije, plakao zajedno s navijacima, nije mogao davati izjave za medije, ali je na kraju opet ustao iz ponora i odveo Mainz to tako zeljenog cilja zvani Bundesliga. Ja one scene necu nikad zaboraviti koje su se desavale jednom u Berlinu, kada ih je Union udaljo od Bundeslige, a jednom na domacem terenu kada su svi cekali kraj utakmice u Frankfurtu, gdje je Eintracht u posljednjim trenutcima utakmice postigao taj sesti gol. Isto tako danas me ne bih cudilo ukoliko Klopp ne bih slavio golove Dortmunda, jer iapk mozes ti voditi milijardu klubova ali ti jedan ostaje u srcu, kao sto je slucaj s Magathom. Mislim da ce za njega danas biti posebna utakmica, a sto se tice same utakmice mislim da bi ovo trebali dobiti bez problema jer Mainzu nedostaje Ivanschitz, njihov najbolji igrac, koji odradjuje kaznu. Na kraju moja je prognoza sljedeca:

Mainz - BVB 0-2

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 apr 2010, 15:22

amerosm je napisao/la:Vi se ovdje raspricali oko povrijedjenih igraca, ali niko da kaze da je danas povratak Kloppa u kucu gdje je ponikao, gdje je stekao reputaciju prvenstveno kao covijek, zatim kao igrac, pa na kraju kao trener. Mainz mi je uvijek bio draga ekipa upravo zbog njega kako je sve to podnio kada su dva puta za trunku ostali bez Bundeslige, kada je jedan gol o tome odlucivao, on je tada pokazivao emocije, plakao zajedno s navijacima, nije mogao davati izjave za medije, ali je na kraju opet ustao iz ponora i odveo Mainz to tako zeljenog cilja zvani Bundesliga. Ja one scene necu nikad zaboraviti koje su se desavale jednom u Berlinu, kada ih je Union udaljo od Bundeslige, a jednom na domacem terenu kada su svi cekali kraj utakmice u Frankfurtu, gdje je Eintracht u posljednjim trenutcima utakmice postigao taj sesti gol. Isto tako danas me ne bih cudilo ukoliko Klopp ne bih slavio golove Dortmunda, jer iapk mozes ti voditi milijardu klubova ali ti jedan ostaje u srcu, kao sto je slucaj s Magathom. Mislim da ce za njega danas biti posebna utakmica, a sto se tice same utakmice mislim da bi ovo trebali dobiti bez problema jer Mainzu nedostaje Ivanschitz, njihov najbolji igrac, koji odradjuje kaznu. Na kraju moja je prognoza sljedeca:

Mainz - BVB 0-2

Eto zaboravismo :D .Klopp je vec legenda tamo iako je dosta mlad ali vec je ostavio veliki trag u Mainzu i kao igrac i kao trener.Meni je veoma pozitivno kada je trener takvog karaktera kao Klopp,on unese dodatni entuzijazam u ekipu i ja sam obozavao gledati njegove proslave gola jos dok je bio trener u Mainzu.
Sto se tice utakmice,mislim da ce biti veoma tezak mec,uostalom i u Dortmundu je bilo samo 0-0 kada smo odigrali jednu od slabijih tekmi kuci. Kako si i napisao,Ivanschitz je njihov glavni igrac ali s druge strane oni su rastereceni tako da mogu biti opasni ali eto valjda ce biti dobrodusni prema svom Kloppu.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 apr 2010, 19:26

Poraz od 1-0,pobjeda Werdera i Stuttgarta...nije moglo gore zasad u ovom kolu(osim Schalke-a :mrgreen: )...ali sta se moze,nakon dugo vremena jedan los rezultat. Bilo bi dobro da Bayer i Hsv ne pobjede jer u suprotnom "ne-eurupsko" mjesto bi nam bilo na samo 5 bodova

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2010, 19:33

Losa igra oba tima. Dortmund je imao opticku nadmoc na terenu, koju nije znao pretvoriti u prilike, a Mainz je iskoristio jednu priliku i dosao do veoma tri vazna boda koja znace opstanak u Bundesligi. Malom Madjaru svaka cast kako je izbacio jedinim potezom tri igraca BVB-a.
Ne znam kako je Vama ali je meni drago sto je Mainz opstao u ligi, meni su veoma simpaticna ekipa, za vas jos nije nista izgubljeno i bit cete na kraju sigurno medju prvih sest ekipa.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 apr 2010, 19:52

amerosm je napisao/la:Losa igra oba tima. Dortmund je imao opticku nadmoc na terenu, koju nije znao pretvoriti u prilike, a Mainz je iskoristio jednu priliku i dosao do veoma tri vazna boda koja znace opstanak u Bundesligi. Malom Madjaru svaka cast kako je izbacio jedinim potezom tri igraca BVB-a.
Ne znam kako je Vama ali je meni drago sto je Mainz opstao u ligi, meni su veoma simpaticna ekipa, za vas jos nije nista izgubljeno i bit cete na kraju sigurno medju prvih sest ekipa.

Morao se i jedan ovakav dan desiti,nadam se da nece imati negativan uticaj na kraj sezone...vise mi je krivo sto Hertha retardirana nije mogla ni bod uzeti.Sad ce biti nezgodno u borbi za europu,kako stvari stoje tu su dosta blizu i Bayer,BvB,Werder,Hsv i Stuttgart a neko od ovih ekipa ce izvisiti na kraju. Ipak,BvB je i dalje u dobroj situaciji jer i 5 bodova je solidna prednost s obzirom da su ostala samo 4 kola tj. 12 bodova

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 apr 2010, 20:06

Odgled'o sam cijelu tekmu na nekom streamu i stvarno smo loše odigrali. Bilo je par dobrih prilika za vodstvo sredinom prvog poluvremena ali je u dva navrata Barioss bio neuspješan, a onaj njihov prokleti golman je mašina. Odmah par minuta nakon toga iz bezazlene situacije primimo gol. Nakav klinjo iz Madjarske, kako sam skont'o igro je u Realu u omladinskim kategorijama i za B tim, sam protiv petorice i sve ih izlevati a pogotovo Hummellsa :o i rutinski ga utrpa. To je bio njihov prvi šut, dotad nisu imali ni pokušaj napada. Onda se Mainz skroz povuko a mi smo bezglavo napadali, ma nisu ni napadali samo se bezze dodaju i kruže, čitavih sat vremena muke. Imali smo te prilike za vodstvo, ali posle nista, par nekih poluprilika i to je to. Mogao bi nas ovaj Mainz skupo stajati, samo smo im uzeli bod, bez datog gola. S ovim današnjim rezultatom smo napravili ogroman korak unazad što se tiče plasmana u LP, a ni Euroliga nije više tako sigurna, ali mislim da je 5 bodova solidna bodovna zaliha za zadnja 4 kola. Valjda bavarci neće izgubiti u Leverkusenu, trenutno je 1-1, još 15-ak inuta do kraja, ako bi šanse za LP ostale kakve takve..

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.