RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 19 mar 2015, 00:53

AlemC85 je napisao/la:Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.
Gdje si to pročitao :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 mar 2015, 00:57

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.
Gdje si to pročitao :)
na fb stranici rodjeni za rodjendan. Ide se sa sazivanjem redovne skupštine.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 mar 2015, 01:10

Uprava i strucni kadar nam je jedna velika piramida sa Okcm na celu. SKupina 5,6,7 neambiocionzih uhljebljenih ljudi.
A omladiska skola je jedini pokazatelj kako se radi u zadjih 10-15 godina. Omladinska skola i nepostojeci Wc-i a toliko para je proslo klubom zadnje 3 godine ..

Danasnja reakcija samo rakcije djece pune iluzija, fantazija i snovaaa ...

Onog dana kada samo budemo pricali o omladincima i sav fokusa i pritisak na taj sektor tad ce se poceti nesto desavati ..MOZDa
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 19 mar 2015, 01:41

Pozz Rodjeni. Kakvo se vrijeme ocekuje za vikend dole u Mostaru. Mozemo li mi pitari koji gledaju mirno utakmicu na onu tribinu iza gola ili onu veliku sa strane. I kakve su cijene ulaznica i hoce li uopste biti gledaoca nakon ovog ulijetanja protiv svinja
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 19 mar 2015, 02:08

Po ko zna koji put je Velez demonstrirao na kako niskom nivou organizacijski funkcionira..rukovodstvo kluba, trener, igraci, nacin na koji se tu radi, vise nego lose.

Ovdje bi spomenuo trenera, koji je danas pokazao sav svoj amaterizam..jedan primjer: skoro citavo drugo poluvrijeme taktika se bazirala na dugim loptama na spica koji se slobodno moze nazvati niskim, i fizicki nedovoljno doraslim za duele protiv krupnih stopera.
Nakon bezbroj dugih, i nepreciznih lopti prema njemu, i ostalim nizim i fizicki inferiornijim igracima Veleza, ponovo se slijedila ta taktika.

Jos je tu bilo jako puno losih stvari, od odabira igraca, do pozicija koju su igrali..itd..

Klub iz 92. je pritisnuo uzasno losu zadnju liniju, gdje se puno vremena trosilo, i tako sve u krug, bez ikakvih rjesenja.
Dobro je sto je trener napustio kormilo, ali nije dobro sto cemo ponovo dobiti nekoga ko ce opet plesati kako drugi sviraju, i Velez se s mrtve tacke pomjeriti nece, na zalost.

Jedan od navijaca iznad, u postu je naveo NN koji vise nije na funkciji, pa ce Velezu pomoc biti uskracena...pa se pitam zasto bi neko ulagao u klub cijih je 90 posto navijaca za opciju koja nije crvena, i kojoj smeta petokraka, i sve vrijednosti na kojima je nastao klub o kojem jako malo znaju.

Velez ce ostati, i opstati, trajace jos dugo, dugo, samo se bojim za njegovu sudbinu u rezultatskom smislu jer se sve svodi na spontane poteze, nikako na planiranje za buducnost.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 19 mar 2015, 02:13

velez_mostar je napisao/la:pa se pitam zasto bi neko ulagao u klub cijih je 90 posto navijaca za opciju koja nije crvena, i kojoj smeta petokraka, i sve vrijednosti na kojima je nastao klub o kojem jako malo znaju.

Zaokružiti, isprintati, u udžbenike staviti :!: :!:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 19 mar 2015, 07:14

pastore je napisao/la:tekmu su prodali manekeni u velezovom dresu!ne treba da vas cudi zasto zvonic nije htio dati gol,dobra kvota na zrinju,kladili se svi po crnoj gori i srbiji,licencu nemozete dobiti,evropu ne mozete igrati,isto ce tako biti i protiv sarajeva,zelje,sirokog,olimpika...Kladionica-Mafia !
Haj ne s.eri živ bio i otpepaj sa teme lagano!Jesi li ti svjestan šta pričaš ikako?!?!
Milsiš da bi prvi Feja ili igrači sebi ono dopustili radi neke sitne love, radi maksimalnog uloga od 50KM u nekoj Srpskoj kladionici?I zbog čega nebi dobili licencu?Uvijek je dobijemo među prvih pet ekipa a ako misliš na krov i reflektore onda bar 70% klubova to ne ispunjava, a ako bude potrebno raja će to kupiti svom Veležu, nemoj se ti sekirati.

Raja nemojte slušati priče ovih padobranaca koji jedva dočekaju da se nešto ružno desi pa da doliju ulje na vatru!

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 19 mar 2015, 07:52

Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 08:52

mahabih je napisao/la:Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....
Pa nista otiđi sad u prostorije kluba i predlozi da se naguzimo Sarajevu da oni nebi bili prvaci. Daj bola ako ti pratis Velez da oni nebi bili prvaci nemoj ga ni pratit. Sramota je sto pojedinci dozivljavaju ovu ligu ko da su izbori
From father to son

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 mar 2015, 08:58

Cernica je napisao/la:
mahabih je napisao/la:Ovo juče nam je HVALA što smo im titulu dali prošle godine,servirali.... kad smo Želju nagrdili....
Pa nista otiđi sad u prostorije kluba i predlozi da se naguzimo Sarajevu da oni nebi bili prvaci. Daj bola ako ti pratis Velez da oni nebi bili prvaci nemoj ga ni pratit. Sramota je sto pojedinci dozivljavaju ovu ligu ko da su izbori

I jedni i drugi smo u šoku. :roll:
Ko se prije oporavi od ispadanja iz kup-a, pobjedice u subotu.Nadam se da cemo to biti mi.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 19 mar 2015, 09:16

Kukavice (svi osim Hebibovica, Blagojevica i Maletica) skinite sveti dres sa sebe. Nista ga zasluzili. Izgubljena telad, primite pocetnicki gol i onda vam treba hefta dana da se oporavite od od soka. Gdje vam je inat dabogda ga imali! Gdje je volja za pobjedom pichke jedne kukavicke? Vidili malo publike i usrali se u gace? Amaterski sindrom!!!

Protiv Sarajeva izvesti sljedecih 11:

A. Dizdarevic
Maletic, Mahinic, Zaimovic, Barisic
Demic, Blagojevic
Hebibovic, Tolic, Peco
D. Cemalovic

Klupa:
Bosnjak, Isic, M. Cemalovic (iako je povreda u pitanju), Jakupovic, Setka, A. Velagic, A. Kalajdzic

Ostali?........odyebite!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 19 mar 2015, 09:26

Sto ne mogu ovih sto hoce da "mostarska djeca" igraju. Jel vam Zvonic mostarsko dijete, slavna Velezova skola hocete da vam on bude stup ekipe i takvi "mostarci" kao on. Pi..cke obicne. Normalno da moras dovoditi igrace sa strane i onda dobijes poluproizvode tipa Reljic, Pejic i slicni...

Nije Feja dovodio igrace kao sto mnogo misle, nego Mrkva i Tana. Ljudi nesposobni. Doslovno su nesposobni. Nema rijeci koja ih moze opisati. Aj eto i budi lopov uzmi sebi procenat neki, ali nemoj jebote biti nesposoban i raditi u klubu koji mnogim ljudima zivot znaci.

Uglavnom svim igracima osim Aniju i Maleticu i citavoj upravi je..bem mater.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 19 mar 2015, 09:46

Loše jutro prepostavljam da je svima poslje jucer.
U prvom poluvremenu smo trebali voditi 2:0 ali nije nas sreca pratila.
Divno je bilo pogledati u trbine ,navijaci su pokazali da im je bio bitan rezultat i dalji prolazak Veleža.
Igraci su podlegli pritisku poslje gola i izgubili moral.....u drugom poluvremenu smo nabijali samo loptu bez i jedne odigrane konkretne akcije.Neznam šta im je u glavama bilo ali trebao nam je samo 1 gol za prolazak.
Trener je taj koji stimuliše i daje upute o nacinu igranja i kretanja po terenu,ovo drugo poluvrijeme se konstantno ponavlja.Protiv Drine ista stvar poveli i kad smo primili prvi gol gotovo glava izgubljena i na kraju nam 3 komada uvališe.Protiv Mladosti opalili po golu nismo u 90 minuta :crazy:
Ja sam razocaran ali uvjek sam bio uz Velež i uvjek sam im davao podršku i sada cu.
Ja volim to ime i volim taj grb i uvjek cu uz njega biti ko god bio na terenu u tom dresu dali oni hodali,šetali ili se borili ja cu biti tu i nikada im leđa okrenuti necu.
Postavlja se pitanje DALI OKRENUTI LEĐA KLUBU i prestati ih pratiti?Odgovor je NE-NESMIJEMO DOZVOLITI DA NAS UNIŠTE.Moramo biti uz njih pogotovo sada u ovoj situaciji.
Reci cu samo još jedno :otvorite oci i nedozvolite da klub ostane bez navijaca,nedozvolite da se dogodi ono što pojedini žele i pjevaju nama.Citiram možda nije neko od raje cuo :SRUŠILI SMO STARI MOST,SRUŠICEMO VELEŽA.
jOŠ JEDNOM OTVORITE OCI I PODRŽIMO NAŠE ROĐENE,u subotu dolazi Sarajevo koje je igracki jace a mi smo pali moralom šanse su nam 20%-80% netreba puno ocekivati ali bitno je biti tu uz klub,dres,grb.
Netreba ni navijanje samo aplauz za dobar potez ,treba emocije obuzdati i ja bi sad sve porazbijao ali to nije riješenje.
Još jednom nedozvolite da nas ovo što se desilo uništi.

Igracima neka je na sram ovo što su nam jucer priredili.

RED-ARMY PRESTAT NEĆE NIKADA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 mar 2015, 12:13

O majko moja. :lol: :tokralju:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 mar 2015, 12:51

Znam da se svi moji forumski drugovi kojima Velez kola kroz vene osjecaju lose i predpostavljam da su ljuti i razocarani ,prije svega odnosom igraca prema nasem dresu,grbu i navijacima.
Upitao bih ovu stariju ekipu @cernicu,BMV22,rodjaka i jos neke koji pamte prijeratni Velez,da li i vi mislite da je ova jucerasnja ekipa Veleza najgora u dosadasnjoj historiji nasih Rodjenih.Ja sam ubjedjen da jesu,onakav nivo amaterizma,nezalaganja i neznanja nije vidjen ni 94,95 i u ta teska vremena.Kada bih morao jednom rjecju iskazati misljenje za ove amatere to bi bila NEMOC.I onda mi naum padne igrac sa mog avatara.....Sta mislite kako se on i njegova generacija osjecaju nakon smjesnih igara trenutnih "vedeta" naseg Veleza? :plac:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 13:55

rodjenisa je napisao/la:Znam da se svi moji forumski drugovi kojima Velez kola kroz vene osjecaju lose i predpostavljam da su ljuti i razocarani ,prije svega odnosom igraca prema nasem dresu,grbu i navijacima.
Upitao bih ovu stariju ekipu @cernicu,BMV22,rodjaka i jos neke koji pamte prijeratni Velez,da li i vi mislite da je ova jucerasnja ekipa Veleza najgora u dosadasnjoj historiji nasih Rodjenih.Ja sam ubjedjen da jesu,onakav nivo amaterizma,nezalaganja i neznanja nije vidjen ni 94,95 i u ta teska vremena.Kada bih morao jednom rjecju iskazati misljenje za ove amatere to bi bila NEMOC.I onda mi naum padne igrac sa mog avatara.....Sta mislite kako se on i njegova generacija osjecaju nakon smjesnih igara trenutnih "vedeta" naseg Veleza? :plac:
Nije ovo loša ekipa da bi rekli da je najgora. Mislim nije ni aman nešto ali u svojih 48 godina **** Veleža nisam gledao iskreno. Od **** trenera do 7-8 onih koji su igrali juče. Idite namažite se vazelinom i žicajte između sebe yebo vas otac ****
slika
Ovako se bori za Rođene majku vam yebem. Facom na kopačku
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 14:15

[youtube][/youtube]
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 mar 2015, 14:24

slika
From father to son

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 mar 2015, 14:40

[youtube][/youtube]

ONI nisu VELEŽ, MI smo VELEŽ! NIKADA NE ODUSTAJEMO!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 mar 2015, 14:51

najvjerovatnije ćemo u reprezentativnoj pauzi dobiti novog trenera. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.