FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sjajno,sjajno,sjajnoooooooooooo...Pobjeda zlata vrijedna,imamo granitnu odbranu,prejak vezni red,imamo puno trke,imamo ekipu od glave do repa,iskreno nisam ocekivao pobjedu jer smo sada uvalili rudara,posebno nisam ocekivao jer nam nisu svirali oko poluvremena penal za koji kazu da je bio cist kao suza,pa sam se samo nadao da uspijemo izvuci nerijeseno...ovo je velika radost za sve nas,posebno mi je drago sto Beslija nije igrao cijelu utakmicu,odmarao ga Amar,tako da ce i za srijedu imati puno snage...ma sjajno,veliki posao je uradjen...sve cestitke strucnom stabu i igracima,vidi se da su ostavili srce na terenu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
ne zabi Lazo
al još da Slavija uzme bod Borcu, mi ih dobijemo na Grbavici, razlika 5 bodova i onda ja msm da tu više nema priče
ŽELJO ŠAMPION!!!!!!!!

al još da Slavija uzme bod Borcu, mi ih dobijemo na Grbavici, razlika 5 bodova i onda ja msm da tu više nema priče

ŽELJO ŠAMPION!!!!!!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
AMAR AMAR OSIM OSIM
[/colorKRENITE PUTEM STARE SLAVE IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE !]
[/colorKRENITE PUTEM STARE SLAVE IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE !]
Zadnja izmjena: buja, dana/u 10 apr 2010, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Poslije ovog teško da će Amar i ostali u klubu moći stišati euforiju. Malo je reći da ovo nisam očekivao.
VOLIM TE ŽELJO!!
p.s. i molim vas sklonite ovog malograđanina nikmaka, konstatno provocira.
VOLIM TE ŽELJO!!
p.s. i molim vas sklonite ovog malograđanina nikmaka, konstatno provocira.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 10 apr 2010, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nastavljaju se namjestaljke u PL BiH. Odgovorni judi u FK Zeljeznicar su, nakon visednevnog sredjivanja sudija, uspjeli izdejstvovati pobjedu svojoj ekipi kao i to da najbolji igrac Zrinjskog, mostarski LEO MESSI, Kresimir Kordic zbog crvenog kartona dobijenog danas nece igrati u srijedu protiv Zelje. Zna se ve i koji ce igraci Borca veceras biti kaznjeni tako da u subotu nece moci igrati na Grbavici. Samo ce se to objaviti veceras poslije utakmice. Ako slucajno ne bude takvih znaci da je sudija bio nezadovoljan ponudjenim uslovima.
Jos jednom ponavljam, red bi bio da se FK Zeljeznicar izbaci iz ove PREPOSTENE i NEISKVARENE jer svojim ucescem pokvari prelijepu idilu ove lige. SRAM DA JE ljude u Zelji!
Jos jednom ponavljam, red bi bio da se FK Zeljeznicar izbaci iz ove PREPOSTENE i NEISKVARENE jer svojim ucescem pokvari prelijepu idilu ove lige. SRAM DA JE ljude u Zelji!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:Nastavljaju se namjestaljke u PL BiH. Odgovorni judi u FK Zeljeznicar su, nakon visednevnog sredjivanja sudija, uspjeli izdejstvovati pobjedu svojoj ekipi kao i to da najbolji igrac Zrinjskog, mostarski LEO MESSI, Kresimir Kordic zbog crvenog kartona dobijenog danas nece igrati u srijedu protiv Zelje. Zna se ve i koji ce igraci Borca veceras biti kaznjeni tako da u subotu nece moci igrati na Grbavici. Samo ce se to objaviti veceras poslije utakmice. Ako slucajno ne bude takvih znaci da je sudija bio nezadovoljan ponudjenim uslovima.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Veoma vazna pobjeda u Prijedoru,svaka cast! Liga prvaka blizu je Grbavice..sad krenuti u izgradnju stadiona,realno Grbavica je u jako losem stanju,necemo se valjda brukati u Evropi...istocnu tribinu treba poceti graditi vec sutra!!!
Veoma vazna pobjeda u Prijedoru,svaka cast! Liga prvaka blizu je Grbavice..sad krenuti u izgradnju stadiona,realno Grbavica je u jako losem stanju,necemo se valjda brukati u Evropi...istocnu tribinu treba poceti graditi vec sutra!!!
Jedno je jasno, a to je da ce Zeljo biti sampion (verovatno i osvajac kupa).
PS: Amarov mentor (Ivica O.) snosi velike zasluge za (ne)ocekivan uspeh Zelje ove godine.
Cestitke manijaci!
PS: Amarov mentor (Ivica O.) snosi velike zasluge za (ne)ocekivan uspeh Zelje ove godine.
Cestitke manijaci!
Idi se lijeci! Cuj Kordic je mostarski Leo Mesi,HAHAHAHAHAHAStole iz Bora je napisao/la:Nastavljaju se namjestaljke u PL BiH. Odgovorni judi u FK Zeljeznicar su, nakon visednevnog sredjivanja sudija, uspjeli izdejstvovati pobjedu svojoj ekipi kao i to da najbolji igrac Zrinjskog, mostarski LEO MESSI, Kresimir Kordic zbog crvenog kartona dobijenog danas nece igrati u srijedu protiv Zelje. Zna se ve i koji ce igraci Borca veceras biti kaznjeni tako da u subotu nece moci igrati na Grbavici. Samo ce se to objaviti veceras poslije utakmice. Ako slucajno ne bude takvih znaci da je sudija bio nezadovoljan ponudjenim uslovima.
jao pa ti nista ne kontas.k_c je napisao/la:Idi se lijeci! Cuj Kordic je mostarski Leo Mesi,HAHAHAHAHAHAStole iz Bora je napisao/la:Nastavljaju se namjestaljke u PL BiH. Odgovorni judi u FK Zeljeznicar su, nakon visednevnog sredjivanja sudija, uspjeli izdejstvovati pobjedu svojoj ekipi kao i to da najbolji igrac Zrinjskog, mostarski LEO MESSI, Kresimir Kordic zbog crvenog kartona dobijenog danas nece igrati u srijedu protiv Zelje. Zna se ve i koji ce igraci Borca veceras biti kaznjeni tako da u subotu nece moci igrati na Grbavici. Samo ce se to objaviti veceras poslije utakmice. Ako slucajno ne bude takvih znaci da je sudija bio nezadovoljan ponudjenim uslovima.

Cuj ove bukvek_c je napisao/la:Idi se lijeci! Cuj Kordic je mostarski Leo Mesi,HAHAHAHAHAHAStole iz Bora je napisao/la:Nastavljaju se namjestaljke u PL BiH. Odgovorni judi u FK Zeljeznicar su, nakon visednevnog sredjivanja sudija, uspjeli izdejstvovati pobjedu svojoj ekipi kao i to da najbolji igrac Zrinjskog, mostarski LEO MESSI, Kresimir Kordic zbog crvenog kartona dobijenog danas nece igrati u srijedu protiv Zelje. Zna se ve i koji ce igraci Borca veceras biti kaznjeni tako da u subotu nece moci igrati na Grbavici. Samo ce se to objaviti veceras poslije utakmice. Ako slucajno ne bude takvih znaci da je sudija bio nezadovoljan ponudjenim uslovima.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Ignorisite ba ovog malog ne zna dijete sta ce od muke 

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Ma nema veze ako nije KOrdic Mesi, necemo nekog drugog pa mu u putu iz Tuzle do Mostara crveni dati
Plavi voz nezaustavljiv
Bekrić: Nema euforije, idemo dalje
Današnjim trijumfom u duelu sa Rudarom sarajevski Željezničar se učvrstio na čelu premijerligaške karavane.
Plavi su golovima Bešlije i Bekrića došli do bodova, a strijelac drugog pogotka Samir Bekrić odmah nakon susreta za SportSport.ba je istako da je pobjeda Željezničara sasvim zaslužena.
"Ostvarilo se ono što sam vam danas rekao. Došli smo po pobjedu i do iste smo došli sasvim zasluženo. Utakmica nije bila na visokom nivou, no to je sada najmanje bitno", rekao je Bekrić za SportSport.ba i dodao:
"Domaći fudbaleri su igrali previše grubo. Svjestan sam da im gori pod nogoma, no, ipak, to nije nikakvo opravdanje za grubu igru. Međutim, izdržali smo sve, čekali smo svoje prilike koje smo iskoristili i zasluženo slavili. Ova pobjeda je najbolji poklon našim vjernim navijačima."
Nakon današnjeg trijumfa Željezničar je najveći favoriti za osvajanje titule, mada igrači i stručni štab momčadi sa Grbavice ne žele još razmišljeti o tome.
"Ovaj trijumf nam nogo znači u borbi za vrh, no vjerujte mi da još ne razmišljamo o tituli. Idemo od utakmice do utakmice i tako će biti do kraja. U idućem kolu igramo sa Borcem i očekujem punu Grbavicu. Uvjeren sam da naša serija neće stati niti u duelu sa Banjalučanima", zaključio je Bekrić.
Bekrić: Nema euforije, idemo dalje
Današnjim trijumfom u duelu sa Rudarom sarajevski Željezničar se učvrstio na čelu premijerligaške karavane.
Plavi su golovima Bešlije i Bekrića došli do bodova, a strijelac drugog pogotka Samir Bekrić odmah nakon susreta za SportSport.ba je istako da je pobjeda Željezničara sasvim zaslužena.
"Ostvarilo se ono što sam vam danas rekao. Došli smo po pobjedu i do iste smo došli sasvim zasluženo. Utakmica nije bila na visokom nivou, no to je sada najmanje bitno", rekao je Bekrić za SportSport.ba i dodao:
"Domaći fudbaleri su igrali previše grubo. Svjestan sam da im gori pod nogoma, no, ipak, to nije nikakvo opravdanje za grubu igru. Međutim, izdržali smo sve, čekali smo svoje prilike koje smo iskoristili i zasluženo slavili. Ova pobjeda je najbolji poklon našim vjernim navijačima."
Nakon današnjeg trijumfa Željezničar je najveći favoriti za osvajanje titule, mada igrači i stručni štab momčadi sa Grbavice ne žele još razmišljeti o tome.
"Ovaj trijumf nam nogo znači u borbi za vrh, no vjerujte mi da još ne razmišljamo o tituli. Idemo od utakmice do utakmice i tako će biti do kraja. U idućem kolu igramo sa Borcem i očekujem punu Grbavicu. Uvjeren sam da naša serija neće stati niti u duelu sa Banjalučanima", zaključio je Bekrić.
Bas je bijedno kada ljudi pokusavaju da te provociraju najvecim uspjehom BiH fudbala, ali nema veze da nije polufinala kupa uefa ne bi imali sta.
Idemo na duplu krunu.
Momci svaka cast za danasnju pobjedu!
Idemo na duplu krunu.
Momci svaka cast za danasnju pobjedu!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
k_c je napisao/la:Idi se lijeci! Cuj Kordic je mostarski Leo Mesi,HAHAHAHAHAHA
Zar nije? Onda su trebali "srediti" da neko drugi, bolji od njega, dobije crveni i da ne igra protiv Zelje. Hmmm, kako li se samo takva greska potkrala celnim ljudima voljenog nam kluba ..Babilon je napisao/la:Kordic mostarski Messi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Za 20 godina treniranja nije naucijo loptu stopat ,nije ni ŽNJ od Messia!![]()

P.S. Nekad postove treba citati, kako kazu, izmedju redova pa pokusati naci dozu ironije u njima.
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
ma pustite ovog bolesnika, mora se tuđoj sreći radovat kad ne može svojo, e moj videoton

Stavite vi njemu kakvu slikicu s Tusnja i rascerupanog Alaima i gotovo!

HSK Zrinjski Mostar
dovoljno je bolan moj avatar 

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Paromlinac, Proximic i 52 gosta.