RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ma čak mu ni to toliko ne zamjeram. Da barem zna zaustaviti nekoga 1 na 1, uraditi neki profesionalni faul, primiti loptu a da se ne odbije od njega 10m... Minimum minimuma. Jednostavno nije materijal za nešto više.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Pojedincima koji su danas nosili dres Veleza,nayebem se matere,ja bi se ubio da sam na njihovom mjestu.Oni nece ,to je sigurno,ljudi bez karaktera i obraza.Neka ste takvi boli me qrac,ali nemate pravo nositi dres Veleza i jos manje da primate neku platu u Velezu.Veliki smradovi.
Da u svakom zlu ima nesto i dobro,pokazala je danasnja utakmica meni licno...zadugo zadugo mene nece vidjeti nijedan stadion na koji istrce nase pickice.Imam ja na koga trositi zivce i pare i bez vas,yebem vam majku jadnu.
PS Za sve debile koji su danas u Vrapcicima velicali ustastvo i fasizam imam jednu poruku:Mi cemo docekati Veleza kakvog zelimo 100% makar cekali jos 100 godina ,ali vi necete HB dok je svijeta i vjeka.Mayku vam **** fasisticku
Pojedincima koji su danas nosili dres Veleza,nayebem se matere,ja bi se ubio da sam na njihovom mjestu.Oni nece ,to je sigurno,ljudi bez karaktera i obraza.Neka ste takvi boli me qrac,ali nemate pravo nositi dres Veleza i jos manje da primate neku platu u Velezu.Veliki smradovi.
Da u svakom zlu ima nesto i dobro,pokazala je danasnja utakmica meni licno...zadugo zadugo mene nece vidjeti nijedan stadion na koji istrce nase pickice.Imam ja na koga trositi zivce i pare i bez vas,yebem vam majku jadnu.
PS Za sve debile koji su danas u Vrapcicima velicali ustastvo i fasizam imam jednu poruku:Mi cemo docekati Veleza kakvog zelimo 100% makar cekali jos 100 godina ,ali vi necete HB dok je svijeta i vjeka.Mayku vam **** fasisticku
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Potpisujem kolega 

tekmu su prodali manekeni u velezovom dresu!ne treba da vas cudi zasto zvonic nije htio dati gol,dobra kvota na zrinju,kladili se svi po crnoj gori i srbiji,licencu nemozete dobiti,evropu ne mozete igrati,isto ce tako biti i protiv sarajeva,zelje,sirokog,olimpika...Kladionica-Mafia !
Neznam ali neko je napisao da je ovo najlosiji Velez u historiji.U najmanju ruku,jako blizu istine.Aali evo neznaju bolje,amateri,poluigraci sve stoji,ali dje ti je herc i muda mayku ti tvoju.Pa valjda se smije pofajtati pred svojom rajom,ckapi mala.Sto je najgore i kone odron od ekipe,nidje veze,gostovalo je boljih ekipa more u Vrapcicima,mozes onda zamislit kakvi su ovi ,kao nasi odroni
Kunem se da bi Adis Obad jednog stavio na ledja i igro barem 70 minuta uz najmanje 1 gol.Ovo jos u svojoj dugogodisnjoj navijackoj karijeri nisam vidio 

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Daj @pastore, nekom drugom pričaj te priče.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Daj @pastore, nekom drugom pričaj te priče.
Kakva bola prodaja ? Neću da vjerujem u to uopšte, zato jer znam provjereno da su novčano bili motivisani , a i kad izadjes na stadion, jednostavno ne smijes prodati. To je totalna šuplja po meni, s obzirom da smo slično odigrali pod BB , doduše uz 2 prilike više koje smo pretvorili u gol.
Ono što me zabrinulo danas je to da smo primi gol u 45. minuti i 90. - toj , jel mi ranije utakmicu završimo pa stanemo ili šta je već u pitanju ?
Ono što me zabrinulo danas je to da smo primi gol u 45. minuti i 90. - toj , jel mi ranije utakmicu završimo pa stanemo ili šta je već u pitanju ?
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
To su ti moj brate **** male koje nemaju muda, samo pitaju kad će plata, a na čelu sa Pepom Guardiolom ( Fejom).rodjenisa je napisao/la:Neznam ali neko je napisao da je ovo najlosiji Velez u historiji.U najmanju ruku,jako blizu istine.Aali evo neznaju bolje,amateri,poluigraci sve stoji,ali dje ti je herc i muda mayku ti tvoju.Pa valjda se smije pofajtati pred svojom rajom,ckapi mala.Sto je najgore i kone odron od ekipe,nidje veze,gostovalo je boljih ekipa more u Vrapcicima,mozes onda zamislit kakvi su ovi ,kao nasi odroniKunem se da bi Adis Obad jednog stavio na ledja i igro barem 70 minuta uz najmanje 1 gol.Ovo jos u svojoj dugogodisnjoj navijackoj karijeri nisam vidio
Jeste on dobar, ali za manje ekipe tipa Travnika, Viteza...
A za manekene poslije ovog danas nemam riječi.Da smo izašli na teren nas 11 sa foruma bolje bi odigrali, bar bi ostavili srce na terenu.
Ali kad bolje sagledamo nije trener samo kriv.Treba priznati da smo klub bez vizije, živimo od danas do sutra.Uprava ne radi dobro i pod hitno na ljeto tražiti skupštinu.Boli njih qurac, primaju platu, dobro im, ali neka nećete ni vi do vijeka.
Atmosfera ovih dana nikad bolja, svi jedva čekali tekmu, vratili se i neki stariji, 5000 danas bilo na stadionu i oni zajebu.Znate kad ćete opet imati ovakvu posjetu?Zadugo ne.Neće vam ljudi oprostit za ovo danas, zapamtite!!!
I za kraj najebem se majke svima u klubu, a posebno igračima.Da bog da nikad više ne obukli dres Veleža niti istrčali na teren.Najebem vam se svega, **** ****.**** vas otac nesposobni, debili.A vama se u upravi isto najebem svega, mrš iz kluba stoko.Imate li stida?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Evo malo pozitive. Valjda danas uslikano. Nije montaža. Podrška iz Afrike

From father to son
90% nas je znalo da nam fali kvaliteta u ekipi,ali nas je 100% mislilo nakon utakmice pod BB da će to pokušati nadomjestiti trkom borbenošću,ali jok ono je bio dokaz da igrači nemaju mu.d.a.Jednostavno da jednostavnije ne može biti.Pusti šuplju prodano,ovo ono jednostavno su se us.rali pred RAjom i vidjeli da su pogriješili zanat.Blagojević,Hebibović,Maletić i Janković i to je to ostalo nema mjesta ni u ekipi Šuice.
NIJE PROBLEM ŠTO SMO PALI NA KOLJENA,VEĆ KAKO ĆEMO SE DIĆI?
Novi trener?Koga sad pozvati da čisti ova g.o.vna što su posrali?Ko će doći da mu raja hebe majku što su nam igrači(čuj igrači) ne spremni, kako fizički tako i psihički?
NIJE PROBLEM ŠTO SMO PALI NA KOLJENA,VEĆ KAKO ĆEMO SE DIĆI?
Novi trener?Koga sad pozvati da čisti ova g.o.vna što su posrali?Ko će doći da mu raja hebe majku što su nam igrači(čuj igrači) ne spremni, kako fizički tako i psihički?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- el-fighter
- Kontakt:
Šteta, mislio sam da ce ova utakmica biti prekretnica, jer se zadnjih dana stvorila bas odlicna atmosfera oko Veleza. Dobar rezultat pod BB privukao je veliki broj RAje na stadion i sve je bilo spremno za veliko slavlje. Ali kada su zaigrali odmah mi je bilo jasno da se nece dobro zavrsiti. U redu je izgubiti, ali na ovakav nacin
Feja uradio ono sto je morao, jer ovako vise ne ide. Lose smo usli u nastavak prvenstva i ovo je bila odlicna prilika da se situacija normalizuje, ali nista. Sada nam treba pravi šok, a volio bih da nadjemo vec sada trenera koji ce biti tu i naredne sezone. Otjerati odmah ove placenike i uigravati ekipu za sljedecu sezonu, makar to bili sve juniori. Ne mozemo ni ispasti niti se boriti za Evropu, tako da je svejedno ko ce igrati do kraja.

Feja uradio ono sto je morao, jer ovako vise ne ide. Lose smo usli u nastavak prvenstva i ovo je bila odlicna prilika da se situacija normalizuje, ali nista. Sada nam treba pravi šok, a volio bih da nadjemo vec sada trenera koji ce biti tu i naredne sezone. Otjerati odmah ove placenike i uigravati ekipu za sljedecu sezonu, makar to bili sve juniori. Ne mozemo ni ispasti niti se boriti za Evropu, tako da je svejedno ko ce igrati do kraja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- primasquadra
- Kontakt:
A sve vas Zrinja*p!p!t@* je napisao/la:Nas uprava, tebe gramatika.primasquadra je napisao/la:nije vam trener kriv nemožete boljeg imati , igrači su takvi kakvi su . uprava vas **** godinama . eto toliko

Ma kakvi, i njemu bi za 15 minuta počeli 'ebavat' mater. Mada on ne bi ni došao da nas vodi, nema šanse.emil02in je napisao/la:SERGEJ BARBAREZ? JEL IZVODLJIVO ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I sponzori Porsche i Boschemil02in je napisao/la:SERGEJ BARBAREZ? JEL IZVODLJIVO ?![]()
![]()
![]()
![]()

From father to son
Raja smirite se. Znam još su vruće glave, meni je danas tako bilo teško da umalo nisam iskočio kroz prozor.
Vidjevši dobro popunjen stadion, nadao sam se da će igrači odigrati dobru utakmicu. Prvo poluvrijeme sve do gola je bilo donekle dobro. Međutim, u drugom kao da je izašla druga ekipa. Ljudi moji nismo akcije napravili. Neko ovdje spomenu prodaju utakmice, ali ja jednostavno ne vjerujem u to. Međutim, pročitah sada na jednom drugom forumu da je prodata utakmica.
Kome to treba?
Zašto? Plus neko reče ovdje da nećemo dobiti licencu za PL naredne sezone. Na drugim portalima se piše svašta, čak da ćemo ispasti, da nema ništa od ulaganja u infrastrukturu , a VELEŽ pred kolaps, jer NN nije više premijer i nema para. Ove priče unose samo nemir? Kome to treba? Bože moj ispali pa šta, nije pala mrtva glava.
Zato ću reći: pod hitno, znači pod hitno nam treba svježa krv na ljeto u klubu inače sve dobro što se dosad uradilo će biti uzalud. Ovo ljeto će biti ključno iz jednog aspekta: ili napredak VELEŽA ka boljim rezultatima ili propast, jer trebba biti otvoren. Pošto smo u zlatnoj sredini, treba već sada praviti ekipu za narednu sezonu, a nekim se igračima na kraju odmah zahvaliti.
Kako god ja očekujem smirivanje situacije u narednim danima, jer od ovoga ne može gore. Klub se mora trgnuti a time i uprava, a ono što im ne mogu olahko oprostiti je katastrofalna igračka križaljka. Tu su gori od amatera. Po prirodi optimista, iako sam danas bio nikakav, očekujem trzaj svih u klubu, jer ovako ne ide gsopodo, a ovo govorim direktno i Tanoviću, i Čevri ali i Nikšiću. Gledajte da nešto uradite na ljeto, inače...
Trener neka bude ko god hoće, sada je sve izgubljeno, sada će se igrati samo za prestiž. Incident na kraju neću komentarisati. Toliko.

Zato ću reći: pod hitno, znači pod hitno nam treba svježa krv na ljeto u klubu inače sve dobro što se dosad uradilo će biti uzalud. Ovo ljeto će biti ključno iz jednog aspekta: ili napredak VELEŽA ka boljim rezultatima ili propast, jer trebba biti otvoren. Pošto smo u zlatnoj sredini, treba već sada praviti ekipu za narednu sezonu, a nekim se igračima na kraju odmah zahvaliti.

Kako god ja očekujem smirivanje situacije u narednim danima, jer od ovoga ne može gore. Klub se mora trgnuti a time i uprava, a ono što im ne mogu olahko oprostiti je katastrofalna igračka križaljka. Tu su gori od amatera. Po prirodi optimista, iako sam danas bio nikakav, očekujem trzaj svih u klubu, jer ovako ne ide gsopodo, a ovo govorim direktno i Tanoviću, i Čevri ali i Nikšiću. Gledajte da nešto uradite na ljeto, inače...
Trener neka bude ko god hoće, sada je sve izgubljeno, sada će se igrati samo za prestiž. Incident na kraju neću komentarisati. Toliko.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 19 mar 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim da se vecina slaze da je trenutni sastav prilicno los i da nisu sposobni za nesto vece od ovog danas. Igraci koji su prosle godine bili rezerve sada su u udarnoj postavi a jednosatavno nisu za prve ekipe. To se najbolje vidi na lijevoj strani gdje su Pejic i Dino nezamjenjivi, dok pravih stopera i nemamo, golman rezervni , napadaca nemamo nikako itd. E sad ko je kriv sto je to tako. Neki krive trenera i na njemu su se kola slomila mada ja mislim da nije on jedini krivac i da tu veliki dio krivice snosi i uprava koja ce nastaviti raditi po starom. Mene bas interesuje ko je taj koji je doveo Haurdica i koji ga je ljetos ostavio u klubu, ko je doveo Reljica. Znamo da je Feja otjerao Skaljica i neka je, da nije bilo para za boljeg stopera i lijevog beka a za ostala mjesta i nisu se trazila rjesenja.
Da sam ja neko u klubu sad bi prvo raskinuo ugovore sa Haurdicem, Nikolicem i Reljicem a u nastavku dao priliku juniorima. Za trenera bi postavio nekog od bivsih igraca neka se uci, makar do ljeta a na ljeto dovesti par igraca i eventualno novog trenera.
U upravu angazovati ljude koji ce dizati imidz kluba jer smo pali prilicno nisko.
Da sam ja neko u klubu sad bi prvo raskinuo ugovore sa Haurdicem, Nikolicem i Reljicem a u nastavku dao priliku juniorima. Za trenera bi postavio nekog od bivsih igraca neka se uci, makar do ljeta a na ljeto dovesti par igraca i eventualno novog trenera.
U upravu angazovati ljude koji ce dizati imidz kluba jer smo pali prilicno nisko.
Raja na ljeto SKUPŠTINA izgleda! Prekipilo svima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.