FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
veliki znalac igre.
Dobro nam je dosao prolaz Borca jer ce sad ganjati evropu preko kupa, a nama ce sigurno biti lakse za igrati.Kad vam vas Huso kaze
Da ne citiram forumaše FKZ1921 i ZaboljisportuBiH sve je rečeno tačno i korektno.Nema se tu šta dodati.Nekako mi je večerašni ishod meča u banja Luci ponovo vratio priču o tom podmlatku i pojedinim potencijalima koje imamo.Večeras smo vidjeli da pare nisu sve,lijepo je kad ih imaš ali bez srca i pomalo sreće đaba sve.
DOBRO svi pročitajte ovu priču oko nedeljne utakmice.Neobično važna pogotovo nakon našeg boda u Širokom i one četvorke u Lukavici.Ono bi i ćorav provalio ali mi moramo ispratiti tu nedjelju samo tako,podržat,napuniti stadion i maksimalno ozbiljno prići toj tekmi.
DOBRO svi pročitajte ovu priču oko nedeljne utakmice.Neobično važna pogotovo nakon našeg boda u Širokom i one četvorke u Lukavici.Ono bi i ćorav provalio ali mi moramo ispratiti tu nedjelju samo tako,podržat,napuniti stadion i maksimalno ozbiljno prići toj tekmi.
prolaz zrinjskog nam je još bolje došao.
Prokletstvo rezultata postoji,nama je Evropa nasušna potreba,Svojevremeno sam rekao da nam je Odović najveće pojačanje.Još mi zvoni ona sezona u kojoj smo bili nepravedni prema njemu i nadam se da će pravda biti zadovoljena u ovoj sezoni.Još ako pride Odović promoviše nekog od ovih juniora o kojima se piše onda stvarno imamo razloga da tvrdimo
MI SMO ŽELJO
MI SMO ŽELJO
najvece pojacanje je kokot i djelmic a njih je doveo odovic. husina zagonetka?
A Greda-Šiljak su doveli Odovića, Faraonova zagonetka?Husko je napisao/la:najvece pojacanje je kokot i djelmic a njih je doveo odovic. husina zagonetka?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
I ne samo to, nego se vidi i kakav je Amar mag. Amar bi Viberom (ne bi mu trebao ni Skype) sa onakvim igračima već završio prvenstvo, a u kupu ne bi gola primio. Doduše, on ne bi pola njihovih igrača ni dovodio jer on ima svoju filozofiju po tom pitanju, a nije ni kompleksaš da dovodi igrače da se kur.ci bez veze. Kako je sve lako kad znaš posao, a koliko samo para treba budalama da nešto naprave u životu.reks je napisao/la:Da ne citiram forumaše FKZ1921 i ZaboljisportuBiH sve je rečeno tačno i korektno.Nema se tu šta dodati.Nekako mi je večerašni ishod meča u banja Luci ponovo vratio priču o tom podmlatku i pojedinim potencijalima koje imamo.Večeras smo vidjeli da pare nisu sve,lijepo je kad ih imaš ali bez srca i pomalo sreće đaba sve.
Ma samo mi poslije ovog tvog posta pada na pamet ona slika iz kišnog Mostara poslije našeg gola i radovanje gore pomenutog željovca.Ne da mi se sad je tražiti i postavljati
Sve u svemu plavo srce,pamet, jaja,povezanost
Odovica je doveo MisimovicFaraonTM je napisao/la:A Greda-Šiljak su doveli Odovića, Faraonova zagonetka?Husko je napisao/la:najvece pojacanje je kokot i djelmic a njih je doveo odovic. husina zagonetka?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pokazuje ono rukama kao naguzismo ihreks je napisao/la:Ma samo mi poslije ovog tvog posta pada na pamet ona slika iz kišnog Mostara poslije našeg gola i radovanje gore pomenutog željovca.Ne da mi se sad je tražiti i postavljati

Na ovu mislis?reks je napisao/la:Ma samo mi poslije ovog tvog posta pada na pamet ona slika iz kišnog Mostara poslije našeg gola i radovanje gore pomenutog željovca.Ne da mi se sad je tražiti i postavljati

Nego da mi sad za vikend uzmemo Slaviju i onda mirno u Mostar po vazne bodove za nastavak sezone !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
PostPostao/la voltron30 dana 18 mar 2015, 23:02
reks je napisao/la:Ma samo mi poslije ovog tvog posta pada na pamet ona slika iz kišnog Mostara poslije našeg gola i radovanje gore pomenutog željovca.Ne da mi se sad je tražiti i postavljati
Na ovu mislis?
Nema dalje
A sad Slavija
reks je napisao/la:Ma samo mi poslije ovog tvog posta pada na pamet ona slika iz kišnog Mostara poslije našeg gola i radovanje gore pomenutog željovca.Ne da mi se sad je tražiti i postavljati
Na ovu mislis?
Nema dalje
A sad Slavija
ocekujem ekstra posjetu protiv Slavije 

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
A Sarajevo dovelo Misimovićagavran je napisao/la:Odovica je doveo MisimovicFaraonTM je napisao/la:A Greda-Šiljak su doveli Odovića, Faraonova zagonetka?Husko je napisao/la:najvece pojacanje je kokot i djelmic a njih je doveo odovic. husina zagonetka?

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Je li u nedjelju sa slavijom?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Jeste. 15:30.Moggiano je napisao/la:Je li u nedjelju sa slavijom?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Furajte raju po skoli, faxu, poslu, furajte rodjake, drugove, drugarice _
, familijuu, MA SVIIII ZNACIIIIIIII !!
HILJADU RAZLOGA JEDAN JE CILJ !! 15:30 NEDJELJA
P.S. Sredicemo i lijepo vrijeme da bude

HILJADU RAZLOGA JEDAN JE CILJ !! 15:30 NEDJELJA
P.S. Sredicemo i lijepo vrijeme da bude

Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 19 mar 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987