FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Izgleda da korisnici MojeTV imaju taj kanal, pa se možda smiluje neko i baci stHeam.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Imamo Elta HD kod nas u TZ...oni prenose.staragarda je napisao/la:Ma ja sam u tz i operater mi j je txtv....neznam dal imam taj kanal u popisu uopste ..TheHornet je napisao/la:Ima na nekoj banjaluckoj televiziji- Elta TV.staragarda je napisao/la:Ko ce prenosit tekmu....gdje se moze pogledat u tz...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Gojkara je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, al fakat. maleni više komentarišu od nas na našoj temi o našem klubu, dokle ide ta zavist i pakost.![]()
Molim administratora, da ove malene padobrance i ložiničare hladno pomete sa naše teme!

Ima na txtv elta.. Pozzstaragarda je napisao/la:Ma ja sam u tz i operater mi j je txtv....neznam dal imam taj kanal u popisu uopste ..TheHornet je napisao/la:Ima na nekoj banjaluckoj televiziji- Elta TV.staragarda je napisao/la:Ko ce prenosit tekmu....gdje se moze pogledat u tz...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
DANDY je napisao/la:Gojkara je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, al fakat. maleni više komentarišu od nas na našoj temi o našem klubu, dokle ide ta zavist i pakost.![]()
Molim administratora, da ove malene padobrance i ložiničare hladno pomete sa naše teme!

Ti si opet šampion !
vi volite cuti da ste favoriti to vas lozi a Borac vreba. oni su pravo zafrkani u rijecima.
5 godina dolaze u Zenicu jedva, hocel bit utakmica necel, imajul para nemaju povrede kartoni favorit....pola sata prije utakmice sve OK dodju i igraju ko Barsa
5 godina dolaze u Zenicu jedva, hocel bit utakmica necel, imajul para nemaju povrede kartoni favorit....pola sata prije utakmice sve OK dodju i igraju ko Barsa
-
- Kontakt:
Kakav pad kvote na pobjedu Sarajeva...Ovo je cudno nesto nije u redu...
Pripremaju alibij u slučaju prolaza Sarajeva, ne sikirajte se, teško.
A što oplakah kaže nekakav lik ovaj Protić kad centrira odamh se ugase tri škole fudbala u svijetu

DRUG NEBI TI PUNCA
Mozda vi ovo i dobijete nekako na ho-ruk ali prolaz bi bio ravan cudu, takav utisak sticem iz prvog dijela.
Borac nije nesto narocito ali Sarajevo k`o Sarajevo, uvijek velika euforija pa razocarenje pa onda kada se ekipa razmase pometete sve pred sobom ali obicno bude kasno, uvodni dio tog scenaria gledamo vec sada.
Jos mi nije jasno zasto Radovac ne igra? Mozda i najbolji veznjak lige grije klupu Rustemovicu koji je perspektivan momak zaista ali duo Cimi-Samir je najbolji par veznih igraca u nasoj ligi bez konkurencije.
Alispahic se trudi ali Duljevic to obicno zajebe na kraju, talenat je stvarno ali zna pretjerati cudo jedno. Protic nije za Sarajevo, on i jeste za timove poput Novog Pazara ali za ozbiljnih ambicija on jednostavno nije. Benko se bori ali misim da je imao samo jednu loptu i tada je dobro reagovao ali ne zabi na kraju.
Opet ponavljam, mozda i dobijete ovo nekim cudom ali tesko da mozete proci. Jedino neki uragan da se desi u drugom ali i on bi bio iz vedra neba jednostavno. Lose je ovo, dosta losije od ocekivanog.
Borac nije nesto narocito ali Sarajevo k`o Sarajevo, uvijek velika euforija pa razocarenje pa onda kada se ekipa razmase pometete sve pred sobom ali obicno bude kasno, uvodni dio tog scenaria gledamo vec sada.
Jos mi nije jasno zasto Radovac ne igra? Mozda i najbolji veznjak lige grije klupu Rustemovicu koji je perspektivan momak zaista ali duo Cimi-Samir je najbolji par veznih igraca u nasoj ligi bez konkurencije.
Alispahic se trudi ali Duljevic to obicno zajebe na kraju, talenat je stvarno ali zna pretjerati cudo jedno. Protic nije za Sarajevo, on i jeste za timove poput Novog Pazara ali za ozbiljnih ambicija on jednostavno nije. Benko se bori ali misim da je imao samo jednu loptu i tada je dobro reagovao ali ne zabi na kraju.
Opet ponavljam, mozda i dobijete ovo nekim cudom ali tesko da mozete proci. Jedino neki uragan da se desi u drugom ali i on bi bio iz vedra neba jednostavno. Lose je ovo, dosta losije od ocekivanog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
bagrcavi je napisao/la:A što oplakah kaže nekakav lik ovaj Protić kad centrira odamh se ugase tri škole fudbala u svijetu![]()
hahahahhaha i ja sam na to oplako

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
cestitke na pobjedi komsije
Idemo dušmani 3,4..
- corleone87
- Kontakt:
Gotovo je gotovo..Gojkara je napisao/la:Idemo dušmani 3,4..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
E ja ironije, ovi pjevaju **** balije, a nigdje balije na terenu.
Naravno da nema, kod nas igraju Bošnjaci, Srbi i Hrvati..Nydalen je napisao/la:E ja ironije, ovi pjevaju **** balije, a nigdje balije na terenu.
Ti si moj brat.hilmo je napisao/la:Pripremaju alibij u slučaju prolaza Sarajeva, ne sikirajte se, teško.

-
- Kontakt:
A s kim ste vi igrali?katakomba je napisao/la:komedija ste![]()
![]()
![]()

Igra Bgm i Makedonac, Sirijac itdhilmo je napisao/la:Naravno da nema, kod nas igraju Bošnjaci, Srbi i Hrvati..Nydalen je napisao/la:E ja ironije, ovi pjevaju **** balije, a nigdje balije na terenu.

Slomio sam se trazeci te prve, vjeruj mihilmo je napisao/la:Naravno da nema, kod nas igraju Bošnjaci, Srbi i Hrvati..Nydalen je napisao/la:E ja ironije, ovi pjevaju **** balije, a nigdje balije na terenu.