Nešto ne vjerujem mada ako Pelle misli proći mora krenuti sa dva napadača, sad da li će to biti Bony ili Džeko, uglavnom puno je upitnikaHariTz je napisao/la:Daj Bože da včrs zaigra, taman sam sve pripremio za tekmu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nešto ne vjerujem mada ako Pelle misli proći mora krenuti sa dva napadača, sad da li će to biti Bony ili Džeko, uglavnom puno je upitnikaHariTz je napisao/la:Daj Bože da včrs zaigra, taman sam sve pripremio za tekmu
Unaprijed da mu kažem ako izabere Bony-a, yebo ga BonyFaraonTM je napisao/la:Nešto ne vjerujem mada ako Pelle misli proći mora krenuti sa dva napadača, sad da li će to biti Bony ili Džeko, uglavnom puno je upitnikaHariTz je napisao/la:Daj Bože da včrs zaigra, taman sam sve pripremio za tekmu
A ko fol Bony je briljiraoGoalgetter je napisao/la:S obzirom na njegovu jako losu partiju za vikend (doduse ni ostali nisu nesto bolji bili) samo ga moze danas staviti na klupu.
Nista o Bony-u nisam govorio, nego o Dzeki licno, imao je uzasan dan protiv Burnleya, nista mu uspjelo nije. Bonya necu komentarisati, jer ga nisam gledao, ugasio sam stream kad je usaoDado je napisao/la:A ko fol Bony je briljiraoGoalgetter je napisao/la:S obzirom na njegovu jako losu partiju za vikend (doduse ni ostali nisu nesto bolji bili) samo ga moze danas staviti na klupu.
Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga i 55 gostiju.