Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Juventus bude li igrao na 0-0 ispada ko iz p.ičke. Odbrana Borussie je šuplja i to treba iskoristiti, samo jako i pametno bez povlačenja i prolazite, sretno.
Roma non si tifa, si ama!
evo zašto ne podržavam talijanske ekipe, Juventini i riommatristi se ne mogu očima (kao i kad Interisti podržavaju Milan i Juve, Milanisti Inter i Juve, Juventini Inter i Milan) a ovamo kao sretno, čast talijanskog fudbala, koeficijent, mislim, give me a break 
Nisi kompetentan da pišeš o tome. Lazio lp nije igrao 7-8 godina, pa vam je svejedno izgleda igrali je il ne, mi ostali bi voljeli nazad to 4. mjesto. Juve prošao il ispao, nijedno me neće usrećit/rastužit, a bolje za tal timove i ligu da prođe.
Pa ja Inter ne mogu očima smislit'. Ostali klubovi su mi ok.
a ti si kompetentan, nemojte samo vi o kompetentnosti, čitava Italija vas ismijava, al' nije da niste navikli
ne zna se u čemu ste kompetentniji, u najvaljivanju nekakvih imaginarnih titula u augustu, ili brukanju Italije u evropi 
Da da, vi ste talijanski galacticosi ja zaboravio. Ostavljate odličan utisak u Europi, navijači su
navijaju protiv svog kluba kad zatreba, više mrze rivala no što vole svoj klub. Ti isti navijači su od riječi, rekli neće dolazit dok ne ode presidente, a vidi ih. I vi ste baš karakter za primjer.
znaš ti dobro šta je momak napisao, poslije je fino i objasnio, ne pravi se grbav bezeNo10 je napisao/la:Da da, vi ste talijanski galacticosi ja zaboravio.
neko donosi evropske trofeje u Rim, a neko prima neke sedmice, kući, u gostima, vučica prava radodajkaNo10 je napisao/la:Ostavljate odličan utisak u Europi, navijači su
navijači su gospoda, elita, kao što reče vaša legenda, zna čovjek
ovo ti je vala beze priča, baška bi riomma pobjedila da je Lazio bio u vašoj situacijiNo10 je napisao/la:navijaju protiv svog kluba kad zatreba, više mrze rivala no što vole svoj klub.
imaš pravo, karakter nula, odmah sam rekao da je taj bojkot osuđen na propast, da vode rat koji ne mogu dobit' .. međutim, pričamo o drugoj vrsti karaktera, opet se vraćam na vašu legendu, Amadea AmedeijaNo10 je napisao/la:Ti isti navijači su od riječi, rekli neće dolazit dok ne ode presidente, a vidi ih. I vi ste baš karakter za primjer.
@Chinaglia, mozhesh da spinujesh prichu koliko hocesh, ali Roma je kao klub daleko vazhnija od Lazija za istoriju Serie A i italijanskog fudbala.
Isto tako, ima daleko vishe navijacha i daleko manje ekstremista od Lazija.
U svakom odmeravanju velichine i patkometrisanju ste donji.
kakva dominacija
od riomme napravi Juve, a od Lazija napravi Ascoli
niste vi džaba braća bili, isti mentalitet, oni cigani, vi smećari, nema razlike
od riomme napravi Juve, a od Lazija napravi Ascoli
niste vi džaba braća bili, isti mentalitet, oni cigani, vi smećari, nema razlike
Lazio, smetlje od kluba. Inter, smetlje od kluba 
de ba Karli, ljubomora govori iz tebe, krivo ti što Rube ne može igrat' lijepu fucu kao Lazio 
- L'Avvocato
- Kontakt:
O ljepoti igre Juventus nikad nije sanjao, zna se sta je bitno a toga imamo na pretek u vitrinama. Drugima uvijek prepustamo ljepotu, sambu, rumbu i ostale plesove.
Sto se tice podrzavanja ital. klubova u Evropi to je normalna pojava i tako bi trebalo uvijek biti. Ako hoces da ti je klub uspjesan i konkurentan moras imati jaku ligu. Jaku ligu ne mozes imati bez jakih klubova, a zna se sta je potrebno za jake klubove.
Chini malo puca kontru, voli to on tako. Al mu ne zamjerim, manjina je ionako
Sto se tice podrzavanja ital. klubova u Evropi to je normalna pojava i tako bi trebalo uvijek biti. Ako hoces da ti je klub uspjesan i konkurentan moras imati jaku ligu. Jaku ligu ne mozes imati bez jakih klubova, a zna se sta je potrebno za jake klubove.
Chini malo puca kontru, voli to on tako. Al mu ne zamjerim, manjina je ionako
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
niste sanjali zato što ne znate igrat' lijepo, reci takoL'Avvocato je napisao/la:O ljepoti igre Juventus nikad nije sanjao, zna se sta je bitno a toga imamo na pretek u vitrinama. Drugima uvijek prepustamo ljepotu, sambu, rumbu i ostale plesove.
nas ne zanimaju trofeji, bitna je ljepota igre, zbog toga se dolazi na stadion, malo Argentinci, Brazilci, tulumbe, tufahije
Ajde. Samo ti izgleda smesh da dominirash...Chinaglia je napisao/la:kakva dominacija![]()
Je l' treba opet da idemo sa statistikama ili neod riomme napravi Juve, a od Lazija napravi Ascoli![]()
Nece mi biti prvi put da gasim tako vas paljevine...
O tvojim rasonalistichkim izjavama je ovde bilo polemike. Imash srece shto moderatori to ne kazhnjavaju, jer si multi permabanove zaradio mnogo pre ovog gnoja od trollovanja.niste vi džaba braća bili, isti mentalitet, oni cigani, vi smećari, nema razlike
A jedino smece koje ovde vidim je ono u tvojoj glavi.
Prochitaj neshto, edukuj se - mlad si, josh ti nije ni 30 ljeta...nemoj uludo da tracish energiju na masivne gluposti poput idolatrije raspalih ideja.
Hold up frajeru, ti kao hoces da kazes da ste vi kompetentni da pricate o CL i Evropi opcenito, vi koji primate ne petaka ili sestaka, nego SEDAM patuljaka, ne jednom, nego DVA puta u zadnjih desetak godina? Vi koji ispadate od Slovana i slicnih klubova? Vi koji nemate ni jednu jedinu evropsku titulu (zna se koji rimski klub ima evropske pokale u klupskim vitrinama), vi da pricate ko je kompetentan?No10 je napisao/la:Nisi kompetentan da pišeš o tome. Lazio lp nije igrao 7-8 godina, pa vam je svejedno izgleda igrali je il ne, mi ostali bi voljeli nazad to 4. mjesto. Juve prošao il ispao, nijedno me neće usrećit/rastužit, a bolje za tal timove i ligu da prođe.
Vidi, vidi i napolitanski smetljar se pohasio, pa bi kao da dijeli istorijske samare.MaGiCa je napisao/la:@Chinaglia, mozhesh da spinujesh prichu koliko hocesh, ali Roma je kao klub daleko vazhnija od Lazija za istoriju Serie A i italijanskog fudbala.
Po cemu je roma kao klub daaaaaleko vaznija od Lazija za talijanski balun? Sto ima vise evropskih titula na starom kontinentu ili sto se vise blamira (haj sto prime seven up from time to time, nego zijane i finale na svom terenu i pred svojom publikom, You'll never walk alone Liverpool!
Nego, Chinaglia, dobar onaj tekst od Mozzarta, samo uzdigose Lotita ko Majku Terezu a i zapelo mi je za oko jedna greska, naime, Reja nikad nije osvojio kup sa Laziom, Petkovic jest.
mah, pusti Magičnog, voli on tako sa mnom u raspravu (ajde da je riommanista, pa ok, skontao bih ga, al' ne znam zašto se navijač Napolija raspravlja sa mnom i miješa u diskusiju Laziala i riommanista)
isto kao da iznosim neke laži, pa on uleti da objasni par stvari
al' daleko od toga da mi smeta, baš naprotiv
jebt, ovdje lijepo postavim audio zapis Bradleyja o finalu Coppa Italie i on OPET priča kako taj trofej ne vrijedi, kako ovo, kako ono 
nego, to finale protiv Liverpoola što spominješ, plasman u finale su namjestili, isto kao što im je prvi Scudetto poklonjen, te stvari znaju bolje upućeni
tako da, dok je riommi jedan Scudetto poklonjen, Lazio ima dva evropska trofeja i zvanično je bio najjača ekipa na svijetu, što se za neke druge ne može reći
.. i dok veliki SAF ima tri stvari za kojima najviše žali, jedna je izgubljeni Super Cup protiv Lazija, neke druge je nemilosrdno trpao
mah, odličan tekst, ima i onaj za Re Cecconija, ne znam da l' si čitao
al' ovo mi uvijek razgali dušu, kad to kaže legenda riomme, šta ima neko drugi pričat'?!
[youtube][/youtube]
nego, to finale protiv Liverpoola što spominješ, plasman u finale su namjestili, isto kao što im je prvi Scudetto poklonjen, te stvari znaju bolje upućeni
mah, odličan tekst, ima i onaj za Re Cecconija, ne znam da l' si čitao
al' ovo mi uvijek razgali dušu, kad to kaže legenda riomme, šta ima neko drugi pričat'?!
[youtube][/youtube]
Lars Ricken
kakva bi to igračina bila da mu povrede nisu uništile karijeru, predviđali su mu bolju karijeru nego Ballacku
kakva bi to igračina bila da mu povrede nisu uništile karijeru, predviđali su mu bolju karijeru nego Ballacku
Ovdje se ne može raspravljat' da se ne vrijeđamo 
Samim tim shto pred-stavljash ideju da samo navijach odredjenog kluba mozhe da polemishe ukoliko je njegov klub prozvan - pokazujesh koliki si (o)dron od forumasha. Neshto slichno kao i ovaj nesretnik @samadhi, kome bi bolje bilo da pije Espumisan nego shto svoje flatuse stavlja u formu teksta.Chinaglia je napisao/la:mah, pusti Magičnog, voli on tako sa mnom u raspravu (ajde da je riommanista, pa ok, skontao bih ga, al' ne znam zašto se navijač Napolija raspravlja sa mnom i miješa u diskusiju Laziala i riommanista)isto kao da iznosim neke laži, pa on uleti da objasni par stvari
al' daleko od toga da mi smeta, baš naprotiv
jebt, ovdje lijepo postavim audio zapis Bradleyja o finalu Coppa Italie i on OPET priča kako taj trofej ne vrijedi, kako ovo, kako ono
Ali, to je ta elita nacijalska, fanovi kluba chiji su navijachi obozavaoci lika i dela Zheljka Razhnatovica Arkana.
Hajde da tvoje spinove o nameshtenom plasmanu Rome u finale KESa i nameshten ratni scudetto uzmem za dokazano, iako to nije - ali, zanima me kojom je to magijom Lazio bio zvanichno najjacha ekipa na svijetunego, to finale protiv Liverpoola što spominješ, plasman u finale su namjestili, isto kao što im je prvi Scudetto poklonjen, te stvari znaju bolje upućenitako da, dok je riommi jedan Scudetto poklonjen, Lazio ima dva evropska trofeja i zvanično je bio najjača ekipa na svijetu, što se za neke druge ne može reći
.. i dok veliki SAF ima tri stvari za kojima najviše žali, jedna je izgubljeni Super Cup protiv Lazija, neke druge je nemilosrdno trpao
![]()
To je izgleda neka opaka vutra koju konzumirash ili je realnost u distorziji u tvom kraju u odnosu na chitav svet
Josh jednom za neupucene: Roma je u Serie A provela sve sezone sem jedne (kao Juventus), shto je samo 1 godinu manje od rekordera - Intera i "samo" jednu sezonu vishe od slavnog Milana. Lazio je vishe od 10 godina truHnuo po Serie B. Roma je u poslednjih 60ak godina bez ikakve sumnje klub koji je najblizhi velikoj trojci, Lazio decenijama nije bivao konkurentan. Roma je zavrshavala kao #2 u prvenstvu vishe od 10 sezona, skoro isto toliko kao # 3 i generalno je uvek u top5 ili jako blizu tome. Lazio je decenijama izbijao van top5. U derbijima Roma ownuje Lazio, godinama ima vece igrache i trenere, plan i viziju kako da udje u elitno drushtvo evropskog fudbala. Lazio je u tom drushtvu bio samo nekoliko sezona u svojoj istoriji, pred kraj epizode sa Cragnottijem. Od tada je proshlo 15ak godina, a SSL nikako da bude konkurent za scudetto i pitanje je kada ce to zaista biti...
Obashka shto se kroz istoriju Calciopolisalo i Totonerisalo pa se i administrativnim putem gubilo pravo na igranje u elitnom drushtvu.