RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ocajno drugo poluvrijeme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SRAMOTAAAAAAAAA
Brukaaaa ovo nam ne treba. 

hoce li neko ovom nasem murinju dat otkaz, **** te pripreme, ne znaju ljudi prema naprijed akcije odirat, ajmo igrat na nula nula svaku
- diplomatija
- Kontakt:
Ja da sam navijač velezu i da imam mogućnost svakom igraču velezu bi jedan samar opalio, a jusufbegovicu dva, ovo je stvarno bruka kako se bori za sveti dres, za polufinale kupa, pa jednostavno za igru protiv najvećih naeprijatelja, bruka od ekipe i trenera, Zrinjskog svaka čast, zaslužena pobjeda
- samo_lijevo
- Kontakt:
Otjerat ova **** sve do jednog. Kako ih nije stid ovako odgrati.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nikad mi nece biti jasno kako 11 igraca za 45 minuta ne moze da stvori jednu priliku.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ovo je bilo za ocekivati. Bezveze prekid ali iskreno zasluzili su igraci da im se ovo ovako uradi.
Bruka i sramota kako su igrali i kako su se ponjeli na terenu.
Sto se tice nekog upadanja na teren nista novo i nista strasano
Bruka i sramota kako su igrali i kako su se ponjeli na terenu.
Sto se tice nekog upadanja na teren nista novo i nista strasano
Nema tu dovoljno raje i moci da odma skinu dresove igraci.diplomatija je napisao/la:Ja da sam navijač velezu i da imam mogućnost svakom igraču velezu bi jedan samar opalio, a jusufbegovicu dva, ovo je stvarno bruka kako se bori za sveti dres, za polufinale kupa, pa jednostavno za igru protiv najvećih naeprijatelja, bruka od ekipe i trenera, Zrinjskog svaka čast, zaslužena pobjeda
Ova ekipa i trener neznaju i nemogu vise.
Zrinjski zasluzeno ide dalje.
Propustene prilike veleza zrinjski kaznio i zasluzeno prosao dalje a ovo na kraj ne treba komentarisati, nemoc prihvatiti poraz dovoljno govori ..
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 18 mar 2015, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Odbrana nam je živi cirkus, Škahić nigdje veze igrač, FEJA idi u pm, zašto si se odrekao Škaljića? 

Velez prelos !!!
Zasluzeno su smradovi prosli.
Zasluzeno su smradovi prosli.

Katastrofalno drugo poluvrijeme Veleža, biće bolje jbg 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
samo me zaanima da li ce nas -CAPELO- dobit otkaz ,jer on nema obraza da podnese ostavku...sramota koja losa igra protiv najveceg rivala-sramota
pozdrav od dobojlije
pozdrav od dobojlije
-
- Kontakt:
Iduce sezone 100% evropa osjetan napredak,vidim i par kamiona pjeska na pomocnom ,suti dobro je 

Govorio sam ja da necu nista govoriti jer uvijek se mi ovako dignemo bezveze. Nema govora igraci su danas zasluzili sve kritike
- diplomatija
- Kontakt:
Ne znam, ja navijam za zelju ali sam se toliko iznervirao da to nije normalno, lupao sam po televizoru, jednostavno ne mogu da shvatim da ovakvo nezalaganje, bezidejnost i sve sto nije dobro vidiš od veleza na utakmici sezone, prosto nevjerovatno, ma nema tu trenera čim on samo floskule i šuplju zna dobro bacati
Feja ili ne zna ili ne može? Treba nam autoritet na klupi. Pa oni u drugom poluvremenu nisu udarca uputili kako valja. Siguran sam da je ovo zadnja sezona Feje na klupi Veleža, jer ponavlja jedne te iste greške. Igra na siguricu, umjesto da grizu travu.
Najviše mi je žao vjernih navijača, koji su došli u velikom broju, i koje su igrači STRAŠNO RAZOČARALI. Zato su navijači na kraju tekme očitali bukvicu igračima, i neka su. Stidite se, ne igra se tako za VELEŽ.
Najviše mi je žao vjernih navijača, koji su došli u velikom broju, i koje su igrači STRAŠNO RAZOČARALI. Zato su navijači na kraju tekme očitali bukvicu igračima, i neka su. Stidite se, ne igra se tako za VELEŽ.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.