Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Celtic
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Celtic » 17 mar 2015, 23:44

Interista je napisao/la:E moj Emire sta si cekao ovoliko godina tek u 34 ti igras kako treba.. Da si kroz karijeru vise igrao a manje se kurcio u ekipama imao bi i bolju karijeru
Ma to je on zbog pojedinih forumasa,odigrao jednu od boljih sezona u karijeri,da im pokaze da je igracina i u ovim godinama.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 mar 2015, 23:47

Sa 34 godine odigrati ovakvih 120 minuta, odbrambena perfekcija u osmini finala najjaceg klupskog takmicenja

KAPITENU :tokralju: :bih:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 mar 2015, 23:54

Nerminovic je napisao/la:Virtu :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vedator :bih:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 17 mar 2015, 23:59

I sta kazu nije Spahic dovoljno dobar stoper za nas :facepalm:

Hadzic Anel, Sunjic, Vranjes :facepalm:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2015, 00:02

u Leverkusenu doktor, u repki rupa, hvala ti smetljaru i poštedi nas

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 18 mar 2015, 00:05

Chinaglia je napisao/la:u Leverkusenu doktor, u repki rupa, hvala ti smetljaru i poštedi nas
Možeš mu se samo saget :guz: :guz:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 mar 2015, 00:18

Sa kakvim je on rupama ponekad igrao u nasoj repki to mu sigurno nije uvijek pomagalo. Da mi imamo 2 Emira gdje bi nam kraj bio. Oni koji ga ne vole neka im je na cast. Sad imamo par boljih stopera ali mislim da ce njegov odlazak ipak tesko pasti nasoj repki. A njegovu ljubav prema repki BiH ja znam iz prve ruke. Oni koji ga mrze neka im je na cast. Cesto takvi cijene Hadzice isl. Pa neka se nakon vecerasnje utakmice pogledaju u ogledalo. Ovo je sve sto se moze dodati a Emir je nocas rekao ostalo. Kada Safet modelira i Tiago Silva bi bio los.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2015, 00:23

stokton je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:u Leverkusenu doktor, u repki rupa, hvala ti smetljaru i poštedi nas
mah, saget' ću mu se, samo što mu se svi kolektivno saginjemo još od Egipta

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 18 mar 2015, 00:27

Bravo momce nasao krivca od Egipta :clap:
Odkud izlazite :hmmmmm: :facepalm:

KAPITEN :kafa: :tokralju:

x

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 mar 2015, 00:32

Prvi put cu i ja nesto progovoriti o saginjanju iako to bas i ne volim. Saginjemo se mi Safetu Susicu i onim biserima iz NS BiH i to jos od utakmice sa USA. Ja se nadam da je vrijeme saginjanja proslost. Iz bliske proslosti smo nauceni da se nikom ne treba saginjati i gledati kroz prste. Emiru svakako vrijeme u repci prolazi ali trebamo gledati ove druge i ne saginjati se nikom. Tako poslije Izraela nema vise saginjanja ni Vrsajevicu ni Hadzicu jer se time jos uvijek saginjemo Safetu iako je vec ima neko vrijeme protjeran iz BiH nogometa. Na nasu srecu naravno.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 18 mar 2015, 00:55

dubrovnik je napisao/la:Prvi put cu i ja nesto progovoriti o saginjanju iako to bas i ne volim. Saginjemo se mi Safetu Susicu i onim biserima iz NS BiH i to jos od utakmice sa USA. Ja se nadam da je vrijeme saginjanja proslost. Iz bliske proslosti smo nauceni da se nikom ne treba saginjati i gledati kroz prste. Emiru svakako vrijeme u repci prolazi ali trebamo gledati ove druge i ne saginjati se nikom. Tako poslije Izraela nema vise saginjanja ni Vrsajevicu ni Hadzicu jer se time jos uvijek saginjemo Safetu iako je vec ima neko vrijeme protjeran iz BiH nogometa. Na nasu srecu naravno.
Vi niste normalni, kako samo na svakoj temi uspijete doci do Safeta Susica, Vrsajevica, Hadzica? Ali eto, ako si im se ti saginjao ja Boga mi nisam, ni Safetu niti bilo kome. Svaka cast za SP jedino veliko takmicenje u istoriji BiH, na SP sumnjiv ali bez dokaza za utakmicu sa Nigerijom, posle katastrofa, ispustio konce, morao je odmah posle Kipra odstupiti, u stvari trebao je zavrsiti pricu na SP. Kao jednom od recimo 10 ljudi po kojima se Bosna prepoznaju, ja mu nikada necu psovati familiju i biti opsjednut njime, ta epizoda je THE END!
Spahic je medju tri najbolja fudbalera koji su ikada igrli za Bosnu (naravno da Susicevu minornu ulogu ne brojim), a ovi sto pisaju uz vjetar vjerovatno imaju neke svoje privatne razloge, doci da diskutujes o fudbalu i reci da Spahic nije dobar igrac, iskreno to moze samo budala.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2015, 01:05

Motokultivator je napisao/la:I sta kazu nije Spahic dovoljno dobar stoper za nas :facepalm:

Nemoj tako, Hadzic je bolji od njega. A Safet je doktor nauka. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 mar 2015, 01:27

Feridagic je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Prvi put cu i ja nesto progovoriti o saginjanju iako to bas i ne volim. Saginjemo se mi Safetu Susicu i onim biserima iz NS BiH i to jos od utakmice sa USA. Ja se nadam da je vrijeme saginjanja proslost. Iz bliske proslosti smo nauceni da se nikom ne treba saginjati i gledati kroz prste. Emiru svakako vrijeme u repci prolazi ali trebamo gledati ove druge i ne saginjati se nikom. Tako poslije Izraela nema vise saginjanja ni Vrsajevicu ni Hadzicu jer se time jos uvijek saginjemo Safetu iako je vec ima neko vrijeme protjeran iz BiH nogometa. Na nasu srecu naravno.
Vi niste normalni, kako samo na svakoj temi uspijete doci do Safeta Susica, Vrsajevica, Hadzica? Ali eto, oako si im se ti saginjao ja Boga mi nisam, ni Safetu niti bilo kome. Svaka cast za SP jedino veliko takmicenje u istoriji BiH, na SP sumnjiv ali bez dokaza za utakmicu sa Nigerijom, posle katastrofa, ispustio konce, morao je odmah posle Kipra odstupiti, u stvari trebao je zavrsiti pricu na SP. Kao jednom od recimo 10 ljudi po kojima se Bosna prepoznaju, ja mu nikada necu psovati familiju i biti opsjednut njime, ta epizoda je THE END!
Spahic je medju tri najbolja fudbalera koji su ikada igrli za Bosnu (naravno da Susicevu minornu ulogu ne brojim), a ovi sto pisaju uz vjetar vjerovatno imaju neke svoje privatne razloge, doci da diskutujes o fudbalu i reci da Spahic nije dobar igrac, iskreno to moze samo budala.
Ne psujem ni ja nikoga ali cu ti replicirati. Ako je do SP bilo dobro poseban osvrt na utakmice sa Slovackom jednom od dvije ozbiljne repke u grupi i ti si lose vidio. Puno ih je krivca nalazilo u Emiru i covjek je bio izlozen javnoj hajci. Nije bilo u pitanju par forumasa vec je islo toliko daleko da je i javni servis bio na strani onih koji su za sve lose okrivljivali Emira. Selektor ga proglasavao selektorom u sjeni. Uz Dzeka kao asistenta naravno. Za sve je Emir bio kriv osim za plasman na EP. I za Cipar jer nije igrao. Ja se dobro sjecam da su ga proglasavali propalim nogometasem i kriminalcem. Ali krimos nocas trci 120 minuta kao da mu je 20 godina. Kad se samo stigne pripremiti kad je uvjek u kriminalu. Zato ja spominjem toga cije te spominjanje ljuti jer je i Emir radi njega bio na stubu srama. Za nekolicinu ta prica jos traje.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 18 mar 2015, 01:46

dubrovnik je napisao/la:
Feridagic je napisao/la:
Vi niste normalni, kako samo na svakoj temi uspijete doci do Safeta Susica, Vrsajevica, Hadzica? Ali eto, oako si im se ti saginjao ja Boga mi nisam, ni Safetu niti bilo kome. Svaka cast za SP jedino veliko takmicenje u istoriji BiH, na SP sumnjiv ali bez dokaza za utakmicu sa Nigerijom, posle katastrofa, ispustio konce, morao je odmah posle Kipra odstupiti, u stvari trebao je zavrsiti pricu na SP. Kao jednom od recimo 10 ljudi po kojima se Bosna prepoznaju, ja mu nikada necu psovati familiju i biti opsjednut njime, ta epizoda je THE END!
Ne psujem ni ja nikoga ali cu ti replicirati. Ako je do SP bilo dobro poseban osvrt na utakmice sa Slovackom jednom od dvije ozbiljne repke u grupi i ti si lose vidio. Puno ih je krivca nalazilo u Emiru i covjek je bio izlozen javnoj hajci. Nije bilo u pitanju par forumasa vec je islo toliko daleko da je i javni servis bio na strani onih koji su za sve lose okrivljivali Emira. Selektor ga proglasavao selektorom u sjeni. Uz Dzeka kao asistenta naravno. Za sve je Emir bio kriv osim za plasman na EP. I za Cipar jer nije igrao. Ja se dobro sjecam da su ga proglasavali propalim nogometasem i kriminalcem. Ali krimos nocas trci 120 minuta kao da mu je 20 godina. Kad se samo stigne pripremiti kad je uvjek u kriminalu. Zato ja spominjem toga cije te spominjanje ljuti jer je i Emir radi njega bio na stubu srama. Za nekolicinu ta prica jos traje.
Emir se sigurno jeste zalozio za Ibricica, a mislim da je Safet htio preko Ibre dokazati autoritet jer je znao za trio Ibro, Spaha i Edin. Ibro jeste postajao sve losiji i losiji, ali u tom memenut, pred samo SP, nije zasluzio da se izbaci i tu Spahicu dajem za pravo. Za drugo nemam nekih duzih komentara posebno na pricu o nekakvim losim utakmicam u kvalifikacijama posle plasmana na SP uz jednu nerjesenu i jedan poraz. Vjerovatno je bilo i losih, ali sam plasman pokazuje da je dobrih i odlicnih bilo puno vise. Sama ta prica povlaci rijec po rijec i onda smo ponovo u zacaranom krugu.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 mar 2015, 08:57

Chinaglia je napisao/la:
stokton je napisao/la:
mah, saget' ću mu se, samo što mu se svi kolektivno saginjemo još od Egipta
pa nastavi tako, nemoj stajati :kafa:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2015, 09:43

Ma stipu tupka, konta trolovati i provocirati, a ne konta da je pglu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 18 mar 2015, 21:48

Principatus je napisao/la:
Motokultivator je napisao/la:I sta kazu nije Spahic dovoljno dobar stoper za nas :facepalm:

Nemoj tako, Hadzic je bolji od njega. A Safet je doktor nauka. :urnebes:
Cipar i Israel :ljepota: :njanjanja:

x

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 19 mar 2015, 03:39

Dobar ti avatar! :clap: :clap:

Haj se sad operi! Virto ce ti pokazat kako to ide. Pa se vrati u red za klecanje kapitenu. Kako ste samo nezahvalni vas nekolicina, a manji ste od makova zrna za kapitena. :puke: :puke:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 mar 2015, 15:41

slika

Jos jednom ponavljam, izvor je Avazov Sport, dakle uzmite ovo sa rezervom. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2015, 15:42

Kakav petljanac :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 13 gostiju.