Samir Radovac likes this!Batva je napisao/la:Poceli smo potpisivati ugovore na 2 ili vise godina, napokon, a to me odmah upucuje na cinjenicu da Azmir ostaje jos barem nekoliko godina kod nas jer ne bi se inace upustio u takvo nesto sto nece ispostovati. Samo mi sumnjivo zasto Rijeka nije prepoznala talenat kod njega, izgleda sad imaju para pa kupuju gotov proizvod, nece se bahcu sa njima.
Ne bi bilo prvi put da Husref prepozna talenat kod nekog mladog igraca i forsira ga u nasoj ligi.
FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
I meni je Radovac prvi naumpao.BordoArmy88 je napisao/la:Samir Radovac likes this!Batva je napisao/la:Poceli smo potpisivati ugovore na 2 ili vise godina, napokon, a to me odmah upucuje na cinjenicu da Azmir ostaje jos barem nekoliko godina kod nas jer ne bi se inace upustio u takvo nesto sto nece ispostovati. Samo mi sumnjivo zasto Rijeka nije prepoznala talenat kod njega, izgleda sad imaju para pa kupuju gotov proizvod, nece se bahcu sa njima.
Ne bi bilo prvi put da Husref prepozna talenat kod nekog mladog igraca i forsira ga u nasoj ligi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Selamovic dva gola u pobjedi Radnickog
.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de se uozbilji baZodiac je napisao/la:Selamovic dva gola u pobjedi Radnickog.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mici samo treba utakmica i mase
,tehniku i brzinu ima ...ne znam za ostale al ja njega vidim za pola godine godinu opet u Slobodi.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hajde vazi....ja ti garantujem da ako Sloboda misli pravit taj evropski projekat Mico vise nikad nece obuci crveno crni dres...nazalost,naravno...i meni je drag kao momak i sve je to lijepo al ova federalna liga je njegov plafonZodiac je napisao/la:Mici samo treba utakmica i mase,tehniku i brzinu ima ...ne znam za ostale al ja njega vidim za pola godine godinu opet u Slobodi.
brate nemoj mice matere ti imao je momak 2 i po godine da se dokaze al sve je to traljavo bilo, zablista jednu utakmicu pa ga iduce tri nema nigdjeZodiac je napisao/la:Mici samo treba utakmica i mase,tehniku i brzinu ima ...ne znam za ostale al ja njega vidim za pola godine godinu opet u Slobodi.
Sloboda Tuzla
Haris Mehmedagic
Nadam se da ce igrati zadnjeg veznog protiv olimpika dilaver-moranjkic stoperski par i to je to
Treba nam bek, efendic ne moze igrati ! Vidjeli ste kakvih smo problema imali u Zenici po strani, nevjerovatno..
Sta je s Mirhada, kad bi mogao zaigrati ?
Nadam se da ce igrati zadnjeg veznog protiv olimpika dilaver-moranjkic stoperski par i to je to
Treba nam bek, efendic ne moze igrati ! Vidjeli ste kakvih smo problema imali u Zenici po strani, nevjerovatno..
Sta je s Mirhada, kad bi mogao zaigrati ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Efendic definitivno nije za startera..onaj Selimovic ga je silovao kad je htjeo i koliko je htjeo....nadam se uskoro Mehanovicu jer je 3 puta jaci i brzi od Efendica...minimum
Po meni najbolja postava, kad bi Mramor ovo malo uredio bilo bi odlicno 
Piric
Mehanovic Zrnanovic Moranjkic Ivetic
Mehmedagic
Saric Zeba
Bekic Mehidic
Ahmetovic
Piric
Mehanovic Zrnanovic Moranjkic Ivetic
Mehmedagic
Saric Zeba
Bekic Mehidic
Ahmetovic
Jos desetak dana i Radovanovic se vraca u tim
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Sretan povratak našem Igoru Radovanoviću.merak je napisao/la:Jos desetak dana i Radovanovic se vraca u tim
Ja volim FK Tuzla City
bilo bi strašno zadržat' ovaj napad naredne sezone (Ahmetović, Krpić, Mujić, Radovanović) 
Neko mora ispasti, sva 4 su klasični napadači. Kad vidim jadnog Mujića kako se pati na kriluChinaglia je napisao/la:bilo bi strašno zadržat' ovaj napad naredne sezone (Ahmetović, Krpić, Mujić, Radovanović)
Uzet malog Bilbiju a zahvaliti se Krpicu i Mujicu...Mada Bilbija nikad više neće biti onaj stari ko prije operacije
& $ ?
druže, polako s time, prvo na ljeto dovest' ciljana pojačanja (ako će se pravit' iskorak), pa tek kad se dovedu, zahvalit' se onima čije usluge nam više neće biti potrebne! ne treba žurit' s dovođenjem igrača, da napravimo nešto kao Sarajevo, imaju igrača za dvije ekipe, a rezultata nema
najbitnije je imat' trenera koji to zna posložit', dovest' onoliko igrača koliko nam je potrebno, a ne da ih gomilamo samo zato jer možemo
pamet i planiranje donose rezultate, novac sam po sebi, ne!
pamet i planiranje donose rezultate, novac sam po sebi, ne!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma kakav Bilbija, taj je odavno svije odsvirao a vidimo i da je jedan veliki neradnik. Nece bez razloga dobiti suspenziju iako se to ne radi na takav nacin ali to je odluka njegovih sefova.
Sloboda se dogodine sa ovom istom ekipom plus sa jos dva ili tri pojacanja komotno moze boriti za Evropu.
Sloboda se dogodine sa ovom istom ekipom plus sa jos dva ili tri pojacanja komotno moze boriti za Evropu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vjerovatno su i za Zebu su isto tvrdili al eto nama pravo puno znaci iako stomacic imaOmerbavarac je napisao/la:Ma kakav Bilbija, taj je odavno svije odsvirao a vidimo i da je jedan veliki neradnik. Nece bez razloga dobiti suspenziju iako se to ne radi na takav nacin ali to je odluka njegovih sefova.
& $ ?
Da li ce nam trebati 3-4 ili vise pojacanja to cemo vidjeti do kraja sezone jer da bi se borili za nesto vise potrebno je otkinuti po koji bod i u gostima kod vodecih ekipa Premijer lige. Imacemo priliku vec sad u subotu.Omerbavarac je napisao/la:Ma kakav Bilbija, taj je odavno svije odsvirao a vidimo i da je jedan veliki neradnik. Nece bez razloga dobiti suspenziju iako se to ne radi na takav nacin ali to je odluka njegovih sefova.
samo Sloboda
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Zeba je majstor i pravi profesionalac, ne mozes porediti ta dva lika nikako.
Ako cemo vec traziti napadaca u Sarajevu, ja bih sad potpisao povratak Bekica.
Ako cemo vec traziti napadaca u Sarajevu, ja bih sad potpisao povratak Bekica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.