Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

edina
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 12:45

vedo & sejo je napisao/la:e jbg, onda moram na netu gledat hoffenheim-koln, ko ima link prenosa nek stavi
Evo ima na atdhe neki link; valjda će fercerati:

http://www.atdhe.net/17021/watch-hoffen ... -1-fc-koln
Definitions belong to the definers, not the defined

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2010, 16:36

Jad protiv cemeri, Köln vodi 0:1.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 16:45

Kako su igrali Vedo i Sejo dosada? Ne stigoh pogledati... :(

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2010, 16:48

Ne mogu ocjeniti jer je prenos veoma los preko stream-a.
"Navijaci" Hoffenheima pjevaju "Dosta nam je!" i izvadili su plakat na kojem pise: "Rangnick van!".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 16:51

Principatus je napisao/la:Ne mogu ocjeniti jer je prenos veoma los preko stream-a.
"Navijaci" Hoffenheima pjevaju "Dosta nam je!" i izvadili su plakat na kojem pise: "Rangnick van!".
Hm... to ne zvuci dobro. Hvala na odgovoru :)

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 10 apr 2010, 16:52

evo ja pratim preko tv-a, sejo dobio opet zuti, vedo imo dva tri dobra suta, ali kad ekipa neigra nemoze ne sejo a kamoli vedo u spici nesta odradit...

tamni vilajet

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 apr 2010, 16:52

Principatus je napisao/la:Ne mogu ocjeniti jer je prenos veoma los preko stream-a.
Ma mogu svi komplet,igra i zalaganje im je inace za mokrog strika. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 10 apr 2010, 16:55

a ja sam bas imao predosjecaj da ce danas proraditi i vedo dva zabiti :D

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 10 apr 2010, 16:59

Uzasna je igra..po meni jedino ovaj Obassi se trudi...ostali su prdimahovina...ocigledno da su onaj Demba Ba i Obassi (uz njega) kljuc uspijeha Hoffa...ovo ostalo je prosjek!!

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 17:01

Ne mogu da shvatim da tim s toliko reprezentativaca moze da igra tako lose... Jeli to neki psiholoski problem, da nije jednostavno doslo do zasicenja..? :roll: Izgleda da ce tu biti cistka na ljeto i onda ce svi ti igraci u novom kontekstu igrati dobro... jer imaju kvalitet... ali ovdje zajedno ne ide...

Ali eto, izgleda da ima jedan navijac sto ih jos uvijek bodri. I ne znam za ostale ali meni nekako uvijek izgleda kao da se Sejo (a i Vedo) trudi, ja ne znam sto toliko kritike prima... Nekako ga ne ide... :?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 17:02

sta Vedo profula :o
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 10 apr 2010, 17:03

ibisevic sa 11 metara sam pred golmanom 2 metra preko gola puca...nema samopouzdanje pa odkud i da ga ima....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2010, 17:04

Jao sta Ibisevic upravo promasi. :(

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 10 apr 2010, 17:04

edina je napisao/la:Ne mogu da shvatim da tim s toliko reprezentativaca moze da igra tako lose... Jeli to neki psiholoski problem, da nije jednostavno doslo do zasicenja..? :roll: Izgleda da ce tu biti cistka na ljeto i onda ce svi ti igraci u novom kontekstu igrati dobro... jer imaju kvalitet... ali ovdje zajedno ne ide...

Ali eto, izgleda da ima jedan navijac sto ih jos uvijek bodri. I ne znam za ostale ali meni nekako uvijek izgleda kao da se Sejo (a i Vedo) trudi, ja ne znam sto toliko kritike prima... Nekako ga ne ide... :?
ma kakvo zasicenje pa ti ljudi nisu nikad nista osvojili niti uradili pa da se zasite.... po mom misljenju upravo je sporan onaj dio oko kvalitete... upravo je nemaju toliko da bi se borili za vrh... osrednji njemacki ligas to je to i tu vedo upada

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 10 apr 2010, 17:04

evo vedu upravo profulo zicera. Hoff dominira inace, ali jednostavno ne mogu dati gol. Izasao je Gustavo ranije, pa sad sa tri spica igraju. Nema nikakvog komentara na avom atdhe stream-u, pa i ne pratim bas previse, vise mi je u pozadini.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 17:05

Sejo profula finu priliku,jarane ko su ovi igraci,nemozes prepoznat
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 17:05

Mozda ih treba sve poslati nekom sportskom psihologu, da porade na attitude-u... :( da mi je da do kraja sezone vidim killer instinct kod Vede, napravila bih festu...

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 10 apr 2010, 17:05

Ništa nije čudno za Vedu, dovoljno je vidjeti u kakvom klubu igra dovoljan je podatak da su za 520 minuta postigli čak 1 gol! :roll: a nakon ove utakmice će biti i 540 .

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 10 apr 2010, 17:05

Principatus je napisao/la:Jao sta Ibisevic upravo promasi. :(
Nije mogao bio je sam :mrgreen: umijesto da je poklopi punim on unutrasnjim puca ...to ti je kada previse razmisljas...i hoces na sigurno!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2010, 17:06

Pa kakvo samopouzdanje kad im njihovi "navijaci" piste na sve moguce. Ovo "buuh" i pistanje dolazi od njihovih, Köln navijaci danas nisu smjeli u stadion, kazna.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.