Evo ima na atdhe neki link; valjda će fercerati:vedo & sejo je napisao/la:e jbg, onda moram na netu gledat hoffenheim-koln, ko ima link prenosa nek stavi
http://www.atdhe.net/17021/watch-hoffen ... -1-fc-koln
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evo ima na atdhe neki link; valjda će fercerati:vedo & sejo je napisao/la:e jbg, onda moram na netu gledat hoffenheim-koln, ko ima link prenosa nek stavi
Hm... to ne zvuci dobro. Hvala na odgovoruPrincipatus je napisao/la:Ne mogu ocjeniti jer je prenos veoma los preko stream-a.
"Navijaci" Hoffenheima pjevaju "Dosta nam je!" i izvadili su plakat na kojem pise: "Rangnick van!".
Ma mogu svi komplet,igra i zalaganje im je inace za mokrog strika.Principatus je napisao/la:Ne mogu ocjeniti jer je prenos veoma los preko stream-a.
"Navijaci" Hoffenheima pjevaju "Dosta nam je!" i izvadili su plakat na kojem pise: "Rangnick van!".
ma kakvo zasicenje pa ti ljudi nisu nikad nista osvojili niti uradili pa da se zasite.... po mom misljenju upravo je sporan onaj dio oko kvalitete... upravo je nemaju toliko da bi se borili za vrh... osrednji njemacki ligas to je to i tu vedo upadaedina je napisao/la:Ne mogu da shvatim da tim s toliko reprezentativaca moze da igra tako lose... Jeli to neki psiholoski problem, da nije jednostavno doslo do zasicenja..?Izgleda da ce tu biti cistka na ljeto i onda ce svi ti igraci u novom kontekstu igrati dobro... jer imaju kvalitet... ali ovdje zajedno ne ide...
Ali eto, izgleda da ima jedan navijac sto ih jos uvijek bodri. I ne znam za ostale ali meni nekako uvijek izgleda kao da se Sejo (a i Vedo) trudi, ja ne znam sto toliko kritike prima... Nekako ga ne ide...
Nije mogao bio je samPrincipatus je napisao/la:Jao sta Ibisevic upravo promasi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.