HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Koja je cijena karata za finale kupa???
Besplatne kao i na svakoj domaćoj utakmici Sparsa. 

Čitam da se Bošnjak vraća za play off i da pregovarate sa vladovicem i rikicem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kupujem dres HKK Široki informacije na viber 061359973 pozzzzzzz
Veceras u Mostaru prvo kolo Lige 6, pojacani za Bosnjaka, i uz povratnika Mikulica mislim da bi trebali ostvariti pobjedu
I zna li netko kad se igra drugo kolo sa Igokeom, u utorak ili subotu?
I zna li netko kad se igra drugo kolo sa Igokeom, u utorak ili subotu?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
4.4 je iduća 

Hvala
..
Pobjeda u Mostaru, 75-84 na kraju
Znaci u sub protiv Igokee, ja vjerujem da ih mozemo pobjediti

..
Pobjeda u Mostaru, 75-84 na kraju
HRHB
HRHB
zna li itko raspored utakmica ove lige šest?
s kim se igra sljedeće kolo???
s kim se igra sljedeće kolo???
3.kolo Leotar - Siroki
4.kolo Siroki - Sloboda
5.kolo Spars - Siroki
4.kolo Siroki - Sloboda
5.kolo Spars - Siroki
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
PONOSAN NA TEBE JESI MOJ GRAD
Znaci Heslip i Jones zajedno imaju mjesecno koliko 16 igrača Širokog koji su ove godine nastupali za prvu momčad
Pa šta reći ,grlo sam ostavio u dvorani i vrijedilo je,opet smo pokazali da imamo najbolju publiku u BiH,svaka čast Tuzlacima,ali ŠIroki je Široki
Heslip ostavljen na 4 koša ,dobio 5 osobnih doslovno ga je Bilinovac stavio u džep
Suci dosla grijese mislim da i jedna i druga ekipa se imaju pravo žaliti ,ali oept bez premca je ovo najbolja sudačka trojka u državi
Realno u Laktašima nam ne gine poraz ,jer nemamo tu širinu klupe,ali smo opet pokazali da u Širokom nitko nije bolji dok to na parketu ne pokaze
ŠAMPIONI
Znaci Heslip i Jones zajedno imaju mjesecno koliko 16 igrača Širokog koji su ove godine nastupali za prvu momčad
Pa šta reći ,grlo sam ostavio u dvorani i vrijedilo je,opet smo pokazali da imamo najbolju publiku u BiH,svaka čast Tuzlacima,ali ŠIroki je Široki
Heslip ostavljen na 4 koša ,dobio 5 osobnih doslovno ga je Bilinovac stavio u džep
Suci dosla grijese mislim da i jedna i druga ekipa se imaju pravo žaliti ,ali oept bez premca je ovo najbolja sudačka trojka u državi
Realno u Laktašima nam ne gine poraz ,jer nemamo tu širinu klupe,ali smo opet pokazali da u Širokom nitko nije bolji dok to na parketu ne pokaze
ŠAMPIONI
Ima Heslip sam
Momcima kapa do poda, lijepo je opet vidjeti Pecaru popunjenu

Momcima kapa do poda, lijepo je opet vidjeti Pecaru popunjenu

HRHB
HRHB
Neki predosjećaj ako prođete Trebinje na kraju ste prvi.
-
- Kontakt:
Svaka čast na pobjedi. Oni koji malo slabije prate košarku u BiH mogli bi posmisliti da je u pitanju nekakvo iznenađenje, ali pobjeda Širokog nad bilo kim u domaćoj ligi, pa i nad Igokeom, nikad nije bila iznenađenje. Znala je Igokea imati i puno kvalitetniji sastav, pa opet redovno gubiti u Širokom Brijegu. Da ne govorimo o današnjem, po mnogočemu limitiranom timu Igokee. U redu, Heslip se ističe, ali ne može sam nikog dobiti. Još ako ga se dobro zatvori ili sasiječe faulovima, igra tima dobiju sasvim drugu dimenziju.
U suštini, moja procjena je da bi finale i ove sezone trebalo biti Široki-Igokea. A da bi do tog došlo, međusobni dueli su manje važni od mečeva protiv ostalih ekipa. Mislim da će odluka o prvom mjestu na kraju regularnog dijela pasti na drugim utakmicama, kako to obično biva.
U suštini, moja procjena je da bi finale i ove sezone trebalo biti Široki-Igokea. A da bi do tog došlo, međusobni dueli su manje važni od mečeva protiv ostalih ekipa. Mislim da će odluka o prvom mjestu na kraju regularnog dijela pasti na drugim utakmicama, kako to obično biva.
Kad se igra u Trebinju?
Gdje se moze pogledati raspored i kalendar lige 6?
Gdje se moze pogledati raspored i kalendar lige 6?
Sutra smo u Trebinju
U subotu Sparsi u Sarajevu, pa Sloboda na Pecari, pa onda ispocetka, Zrinjski na Pecari, idemo Igokei, dolaze Leotar i Sparsi i na kraju idemo u Tuzlu, eto
U subotu Sparsi u Sarajevu, pa Sloboda na Pecari, pa onda ispocetka, Zrinjski na Pecari, idemo Igokei, dolaze Leotar i Sparsi i na kraju idemo u Tuzlu, eto

HRHB
HRHB
Niko se ne može dogovoriti hahaha, prvo Sparsi igraju protiv Igokee pa Širokog 

Samo sto tim tuzlacima ne treba Igokea da bi napunili dvoranu i da izvlace prosjek gledanosti BiH lige..felix123 je napisao/la:PONOSAN NA TEBE JESI MOJ GRAD
ŠAMPIONI
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Jbg sad sam zbunjen haha, znaci Sparsi za vikend igraju protiv Igokee?kovacic je napisao/la:Niko se ne može dogovoriti hahaha, prvo Sparsi igraju protiv Igokee pa Širokog
HRHB
HRHB
Ne, ipak igramo protiv Širokog, došlo je do promjene na zahtjev štaba zbog odsustva Buze (kamp u USA, odsutan 10 dana), sad sam saznao od jednog igrača.
Izvinjavam se
Vjerovatno i bolja opcija poznavajući historiju dvoboja Sparsa i Širokog u Skenderiji, uvijek mogu uskočiti Bulić, Glogovac i Opačak umjesto Buze, dok Igokea već traži 110% i nedostajanje istog bi se više osjetilo.
Ne podcjenjujući Široki pojačan sa dva igrača u ligi 6, svakako treba mnogo više nego ona očajna igra u kupu.
Izvinjavam se

Vjerovatno i bolja opcija poznavajući historiju dvoboja Sparsa i Širokog u Skenderiji, uvijek mogu uskočiti Bulić, Glogovac i Opačak umjesto Buze, dok Igokea već traži 110% i nedostajanje istog bi se više osjetilo.
Ne podcjenjujući Široki pojačan sa dva igrača u ligi 6, svakako treba mnogo više nego ona očajna igra u kupu.

Leotar razbijen u Trebinju, 72-53 za Siroki, Novacic nastavlja sa sjajnim igrama, i jedina smo momcad koja ima sve pobjede, bravo momci 

HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.