[size=150]Shkembe moze li taj link od tog tamo njihovog radia???[/size]shkembe je napisao/la:pratim preko tri radila federalni!bh radio !jos ramo srpski i jaran mi jawlja!! usput pritisce sad rudar imali dobru priliku sehic jedwa izwadio dwa kornera i usput grubi su prawo mamu imsamir_tm87 je napisao/la:preko mobitela ili??shkembe je napisao/la:dobra sansa za zelju pored statiwe otisla lopta,zeljeznicar ima wise loptu u swom posjedu!!
gdje pratis??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sumnjiva situacija pred golom Rudara Pop oboren u 16,sudija nista nije svirao

PONOSNO I HRABRO
Izvini pasa pogrijesio sam za tebe ti si za Jagomira,od..ebi sa teme nerviras nasMedixon je napisao/la:Mama ti seljakHARIS_2 je napisao/la:mozel se kako ban ova seljacina!!!Ja beze napisem 2 posta , da se malo trznete..vi odma , hajku na mene digli
OVaj iznad mene, Old Tawn? lol? Valjda haveru , ako kontas rec Stari Grad , napisi Old Town :S

PONOSNO I HRABRO
ewo jaran mi kaze da je bio cist penal nista nije sumljiwo pusti taj reporter pristrasan al neda sudija!!!cist penal ko suza i sad predkraj dobra prilika za nas!!
Gotovo poluvrijeme. Mi imali dvije dobre šanse, oni jednu. Nije nam sviran čist penal 

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 apr 2010, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kad ides u selo, moras biti u znanju da te ocekuje nista osim seljakluka. Ali bit ce jos prilika samo da Lazo proradi
ko u Lištici i Laktašima.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- cinclatorTM
- Kontakt:
haman smo bolji jos da ga utjeramo i to je to
, joj sad kad im amar taktiku slozi svi u napad mrtav je hase

Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Nemoj tako, sto je selo? Prijedor je fin gradic u kojem ima dosta manijaka....Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kad ides u selo, moras biti u znanju da te ocekuje nista osim seljakluka. Ali bit ce jos prilika samo da Lazo proradiko u Lištici i Laktašima.
Preružno je i preglupo da spominješ mrtve ljude, koje još nisi ni poznavao. Da ne kažem da nije ni simpatično ni smisleno to što si napisao!cinclatorTM je napisao/la:haman smo bolji jos da ga utjeramo i to je to, joj sad kad im amar taktiku slozi svi u napad mrtav je hase
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
17:04 - Pocelo je drugo poluvrijeme
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Hajmo ga zabit, zreli su za prvog domaceg poraza!
- cinclatorTM
- Kontakt:
ne znam tko tebe postavi za predstavnika moralnih prava i tumaca visokoumne inteligencije proslih vijekova uz duboko poznavanje ljudskih prijateljstava koje ne znas...uostalom zaobidji moj post tema je fk zeljeznicarŽeljovac je napisao/la:Preružno je i preglupo da spominješ mrtve ljude, koje još nisi ni poznavao. Da ne kažem da nije ni simpatično ni smisleno to što si napisao!cinclatorTM je napisao/la:haman smo bolji jos da ga utjeramo i to je to, joj sad kad im amar taktiku slozi svi u napad mrtav je hase
-
- Kontakt:
gdje pratite? koja frekfencija? :S bilo na 101.70 sad neke vjestiOld tawn je napisao/la:Pop pozutio![]()

- cinclatorTM
- Kontakt:
Ofiraš se onakvim postovima i ja samo imam potrebu da se ogradim od takvih umnih izjava ljudi koji se predstavljaju navijačima ŽELJE. A ti reci da nisam upravu za ono što sam napisao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
dobro ti je covjek rekao. ruzno je mrtve spominjati u ovakvom kontekstu, sta god da je smisao. btw, ako ti jedini znas smisao ovog posta, nisi ga trebao nama postavljati.cinclatorTM je napisao/la:ne znam tko tebe postavi za predstavnika moralnih prava i tumaca visokoumne inteligencije proslih vijekova uz duboko poznavanje ljudskih prijateljstava koje ne znas...uostalom zaobidji moj post tema je fk zeljeznicarŽeljovac je napisao/la:Preružno je i preglupo da spominješ mrtve ljude, koje još nisi ni poznavao. Da ne kažem da nije ni simpatično ni smisleno to što si napisao!cinclatorTM je napisao/la:haman smo bolji jos da ga utjeramo i to je to, joj sad kad im amar taktiku slozi svi u napad mrtav je hase
Dosta price

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- cinclatorTM
- Kontakt:
Ma u pravu si
, nego samo sam htio da malo dignemo atmosferu 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovo mi nekako mirise na crvene kartone
cinclatorTM je napisao/la:17:13 - Zuti karton je dobio Culum
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.