Kako to da nemate stranicu kluba?
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Izglda da je nešto od čega se bježi ta mala
...hvala na upozorenju 
Imali smo prije 2 sezone ali nije placeno produzenje stranice jer u upravi smatraju da su to nepotrebni troskovi dok se ne ude u PL.Emil007 je napisao/la:Izglda da je nešto od čega se bježi ta mala...hvala na upozorenju
www.nkbratstvogracanica.com
To je naša Nusreta koju je dole postavio Nusret H.i zaposlio je u opštinu na poziciju referent za kopiranje tj."prva kopir dama u gradu" Stranicu kluba nema ko da vodi jer sekretar kluba Nesib Okić (Čokara) po zanimanju obućar koji nezna upaliti računar,Mićo(konobar) tek uči oko Face-a opcije,Fudo direktor stadiona ima 4.osnovne,Seo kratki i Baja nemaju ništa od škole al često prolaze kraj nje,Nusret Muslimović također ima osam razreda al neznam jel šta završio u privatnoj školi kod Džolija koja je skoro napravljena odma do stadiona......Informacije iz kluba su strogo povjerljive a igrači kad ih nešto pitaš nesmiju da kažu ili ono nisam ti ja reko.Tri dana prije početka priprema pomoćni trener Šinja pita lokalnog novinara na čaršiji imal šta novo,znal se štaEmil007 je napisao/la:Izglda da je nešto od čega se bježi ta mala...hvala na upozorenju
-
HarisHelic
- Kontakt:
Forlan je napisao/la:To je naša Nusreta koju je dole postavio Nusret H.i zaposlio je u opštinu na poziciju referent za kopiranje tj."prva kopir dama u gradu" Stranicu kluba nema ko da vodi jer sekretar kluba Nesib Okić (Čokara) po zanimanju obućar koji nezna upaliti računar,Mićo(konobar) tek uči oko Face-a opcije,Fudo direktor stadiona ima 4.osnovne,Seo kratki i Baja nemaju ništa od škole al često prolaze kraj nje,Nusret Muslimović također ima osam razreda al neznam jel šta završio u privatnoj školi kod Džolija koja je skoro napravljena odma do stadiona......Informacije iz kluba su strogo povjerljive a igrači kad ih nešto pitaš nesmiju da kažu ili ono nisam ti ja reko.Tri dana prije početka priprema pomoćni trener Šinja pita lokalnog novinara na čaršiji imal šta novo,znal se štaEmil007 je napisao/la:Izglda da je nešto od čega se bježi ta mala...hvala na upozorenju
Kako to da nemate stranicu kluba?A Šinja svaki dan sa Dasom u opštini gdje radi al ga ništa nesmije pitati............ITD
Istina da si mi smjesan nekad ovako, al' za ovaj post svaka cast
Ama bas sve kako i jest u Nusretovom Klubu Bratstvo.
Ako mislite u premier ligu onda se stvari moraju mjenjati. Nije nista bolja slika nigdje ali ozbiljnost mora biti na nivou. Stranica kluba, forum, glasnogovrnik kluba, red neki. Ovdje upadnem slucajno i vidim da je slika svagdje skoro ista pa evo i u vas. Sportske funkcije obavljaju oni koji su jedva dva imali na fizckom u skoli. Sretno, sreca je jedino pozitivo u nasim ligama, poslije novca ako koji klub ga ima.
NK BRATSTVO je nekad bio klub za koji je navijala čitava opština i vodili su ga sposobni ljudi i klubske legende.Poslije rata sve se promjenilo i kako koja politička stranka dođe na vlast tako i u klubu dolaze ljudi koji nisu nikad šutnuli loptu.Kad je Nusret Helić došao u klub oko sebe je okupio krug nepismenih ljudi koji samo rade šta im on kaže i bukvalno od tada klub je postao DJL koje nema ni skupštinu ni bilo kakav izvještaj,obavještenje za javnost,planove,ambicije.......Navijači MAROCANCI su prijeratni i to su sve ljudi od 50god+ koje mladi naraštaji nisu naslijedili upravo zbog politike kluba.Tako da klub bez navijača i nije klub,već ima jedno 200 ljudi koji uvijek dolaze na tekme bez obzira u kojem rangu takmičenja se Bratstvo nalazi.Emil007 je napisao/la:Ako mislite u premier ligu onda se stvari moraju mjenjati. Nije nista bolja slika nigdje ali ozbiljnost mora biti na nivou. Stranica kluba, forum, glasnogovrnik kluba, red neki. Ovdje upadnem slucajno i vidim da je slika svagdje skoro ista pa evo i u vas. Sportske funkcije obavljaju oni koji su jedva dva imali na fizckom u skoli. Sretno, sreca je jedino pozitivo u nasim ligama, poslije novca ako koji klub ga ima.
Forlan je napisao/la:To je naša Nusreta koju je dole postavio Nusret H.i zaposlio je u opštinu na poziciju referent za kopiranje tj."prva kopir dama u gradu" Stranicu kluba nema ko da vodi jer sekretar kluba Nesib Okić (Čokara) po zanimanju obućar koji nezna upaliti računar,Mićo(konobar) tek uči oko Face-a opcije,Fudo direktor stadiona ima 4.osnovne,Seo kratki i Baja nemaju ništa od škole al često prolaze kraj nje,Nusret Muslimović također ima osam razreda al neznam jel šta završio u privatnoj školi kod Džolija koja je skoro napravljena odma do stadiona......Informacije iz kluba su strogo povjerljive a igrači kad ih nešto pitaš nesmiju da kažu ili ono nisam ti ja reko.Tri dana prije početka priprema pomoćni trener Šinja pita lokalnog novinara na čaršiji imal šta novo,znal se štaEmil007 je napisao/la:Izglda da je nešto od čega se bježi ta mala...hvala na upozorenju
Kako to da nemate stranicu kluba?A Šinja svaki dan sa Dasom u opštini gdje radi al ga ništa nesmije pitati............ITD
Post sezone na ovom podforumu
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ahahahahahah...kakav carForlan je napisao/la:To je naša Nusreta koju je dole postavio Nusret H.i zaposlio je u opštinu na poziciju referent za kopiranje tj."prva kopir dama u gradu" Stranicu kluba nema ko da vodi jer sekretar kluba Nesib Okić (Čokara) po zanimanju obućar koji nezna upaliti računar,Mićo(konobar) tek uči oko Face-a opcije,Fudo direktor stadiona ima 4.osnovne,Seo kratki i Baja nemaju ništa od škole al često prolaze kraj nje,Nusret Muslimović također ima osam razreda al neznam jel šta završio u privatnoj školi kod Džolija koja je skoro napravljena odma do stadiona......Informacije iz kluba su strogo povjerljive a igrači kad ih nešto pitaš nesmiju da kažu ili ono nisam ti ja reko.Tri dana prije početka priprema pomoćni trener Šinja pita lokalnog novinara na čaršiji imal šta novo,znal se štaEmil007 je napisao/la:Izglda da je nešto od čega se bježi ta mala...hvala na upozorenju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
HarisHelic
- Kontakt:
Ljudi ne znam sta vam je toliko smijesno ali covjek je napisao u dva posta golu istinu i objasnio u kratkim detaljima sve vezano za NK Bratstvo.
U Gracanici vec odavno skracenica NK ne predstavlja nogometni klub nego nusretov klub. (namjerno malo slovo imena)
A ovo sve sto je covjek naveo, nekima je smijesno, a kad se pogleda realno stanje, to je prije svega zalosno i nikako smijesno.
Kurava na poziciji direktora kluba, obucar i to priuceni - sekretar, konobar - trener pionira. Odakle god pocnes ne znas da li bi se smijao ili plakao.
Al' tako je u nusretovom klubu, privatnoj igracki i oruzju za sabiranje politickih poena i glasova na izborima.

U Gracanici vec odavno skracenica NK ne predstavlja nogometni klub nego nusretov klub. (namjerno malo slovo imena)
A ovo sve sto je covjek naveo, nekima je smijesno, a kad se pogleda realno stanje, to je prije svega zalosno i nikako smijesno.
Kurava na poziciji direktora kluba, obucar i to priuceni - sekretar, konobar - trener pionira. Odakle god pocnes ne znas da li bi se smijao ili plakao.
Al' tako je u nusretovom klubu, privatnoj igracki i oruzju za sabiranje politickih poena i glasova na izborima.
Zadnja izmjena: HarisHelic, dana/u 17 mar 2015, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Situacija je ko NESCAFE 3u1:smješno,žalosno i istinito 
Ne znam za tu Nusretu, vidio sam je jednom sa tribina i skontao reko fina cura, saznaću o njoj više. Onda ovdje vidim da je bolje da to ne radim. A što se tiče tog Nusreta, pa ljudi moji, osnujete klub navijača ako ga nemate, skupi se vad tridesetak do stotinu i tražite javno od njega da sudjelujete konferencijama, sastancima i da budete upoznati sa situacijom u klubu. Znam svaki čovjek ima svoj klub za kojeg navija, odnosno iz kojeg je grada, pa tako i vi. Upamtite današnje vrijeme nogometa u BIH se bitno razlikuje od 97 do 2004 kada pare nisu igrale već igrači. Međutim porastom korupcije u svemu, porastom neodgovornih na položajima, manjak interesovanja NSBIH za ligu je dovelo do ove situacije. Da imamo u premier ligi klub sa sela koji ima četiri kuće i svi zaposleni u klubu. Dok u drugoj ligi imamo veće gradove sa većim klubovima. Prodane utakmice, svakodnevno čujemo to. Međutim da se to spomene u nekoj od evropskih zemalja čudno bi te gledali. Prodane utakmice postoje samo kod nas. Čemu onda igra i kome je to zanimljivo? Kada se promjeni struktura BIH nogometa, kada se uvedu zakoni i kazne za prodaje utakmica, onda ćemo imati ligu u kojoj će se igrači časno boriti za poziciju na tabeli. A da ne spominjem nacionalizam, lošu ekonomiju, lošu zakondavnu vlast, nepotizam kojih u svemu ima. Dakle niste jedini u BIH koji nemaju svoj klub, kao građani grada ili opštine. Mnogi klubovi su danas DJL a narod kao i u svemu šuti o tome i nastavlja navijati uz male ekrane velike klubove evropske.HarisHelic je napisao/la:Ljudi ne znam sta vam je toliko smijesno ali covjek je napisao u dva posta golu istinu i objasnio u kratkim detaljima sve vezano za NK Bratstvo.
Evo mali raport od danas za sve one koje interesuje sta se zbiva u klubu...
Bio sam na treningu radi se strasno mozda cak najprofesionalnije dosad trener jako strog. Uvjezbava se brza igra brz protok lopte trazi se najboljih 11 za mec sa Goskom. Samo jedan ili 2 dodira dolaze u obzir nema peglanja lopte. Prva stvar koja mi je zapala za oko je ta da je Zile strasan golman
Frajer brani strasno i mislim da ce bit veliko pojacanje u ovoj polusezoni. Ne bih da otkrivam koji igraci bi trebali pocet protiv GOSK-a (mozda i Vojvoda kao i onaj Basic cita forum
)..
Kako sam cuo uskoro krecu radovi na stadionu (vjerovatno dok se vrijeme stabilizuje). Kazu da ce se natkrit tribina (sektor b).Takode treba se zavrsiti zid koji je zapocet i tribine iza gola (nisam skonto da li iza oba ili samo iza jednog)
Eto to je to ukratko... Idemo sad dobit GOSK-a. FORZA BRATSTVO !!
Bio sam na treningu radi se strasno mozda cak najprofesionalnije dosad trener jako strog. Uvjezbava se brza igra brz protok lopte trazi se najboljih 11 za mec sa Goskom. Samo jedan ili 2 dodira dolaze u obzir nema peglanja lopte. Prva stvar koja mi je zapala za oko je ta da je Zile strasan golman
Kako sam cuo uskoro krecu radovi na stadionu (vjerovatno dok se vrijeme stabilizuje). Kazu da ce se natkrit tribina (sektor b).Takode treba se zavrsiti zid koji je zapocet i tribine iza gola (nisam skonto da li iza oba ili samo iza jednog)
Eto to je to ukratko... Idemo sad dobit GOSK-a. FORZA BRATSTVO !!
Vojvoda je posvadjan s internetom
. Da ga ovo kojim slucajem zanima mislim da ni on ne bi odolio da napise koju, kao i njegov kolega Basic
.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
@Zoom haha sta ja znam, vidim da je to haman postao neki trend pa reko da ne odajem informacije portivnickim trenerima i skautima 
Takode zaboravio sam reci da su postavljene nove mreze. I naumpalo mi je da bi veliku ulogu na tekmi mogla igrat mrznja na relaciji Vojvodic - Kazlagic
Takode zaboravio sam reci da su postavljene nove mreze. I naumpalo mi je da bi veliku ulogu na tekmi mogla igrat mrznja na relaciji Vojvodic - Kazlagic
Vidim na pregledu novi dresovi svijetlo plavi ko prijeratne boje.Marka Joma brate,Mujo Variplast 
Sutra bi trebali dobiti utakmicu protiv goska i tu smo,ne znam da li stvarno daso misli pl jer ima ekipu ali cini mi se koja nije dobro uigrana,citam ovdje na forumu kako dasu prozivaju u vezi zaposlenja nekih igraca tipa muslimovic,dizdarevic itd a kao da nisui imali 8 razreda pa pitam se zasto daso nije dao poso npr Kadiji,Šuši i nekom od ove djece koja imaju skolu,jer ako je iko zasluzio nesto od kluba su Kadija i Šule a bgm ove gore pomenute daso je na dobra mjesta uhljebio,sretno sutra zao mi je necu moci gledat
Neke stvari nisu za foruma.ado78 je napisao/la:Sutra bi trebali dobiti utakmicu protiv goska i tu smo,ne znam da li stvarno daso misli pl jer ima ekipu ali cini mi se koja nije dobro uigrana,citam ovdje na forumu kako dasu prozivaju u vezi zaposlenja nekih igraca tipa muslimovic,dizdarevic itd a kao da nisui imali 8 razreda pa pitam se zasto daso nije dao poso npr Kadiji,Šuši i nekom od ove djece koja imaju skolu,jer ako je iko zasluzio nesto od kluba su Kadija i Šule a bgm ove gore pomenute daso je na dobra mjesta uhljebio,sretno sutra zao mi je necu moci gledat
To mi je neshvatljivo pa jbt citam i za onog micu sto je bio konobar pa i on radi u opstini i koliko ih je jos zaposlio i onda se pita daso sto ga svijet proziva a glavu bio dao da ne bi u gradu niko reko A da npr zaposli Kadiju i šušu jer svijet ih voli i na kraju tako ispuse ti ljudi poput ove dvojice a zivot dali bratstvu ali gracanica je to nazalost.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kadric-b ... ici/157000" onclick="window.open(this.href);return false;
Mojih ruku djelo
Mojih ruku djelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.