https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 31115c384e" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo sam jednom drugu odradioIbizevic je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra samo je obrve zezajurob do bagro je napisao/la:
cekamo Svetog da potvrdirob do bagro je napisao/la:Obrve dominiraju.![]()
AKo sveti kaze da ne valjaju, brisemo sve.miki_92 je napisao/la:cekamo Svetog da potvrdirob do bagro je napisao/la:Obrve dominiraju.![]()
šta bolanrob do bagro je napisao/la:
Jedna starkelja.![]()
rob do bagro je napisao/la:Obrve dominiraju.![]()
Jedna starkelja.![]()
Moram se sloziti, sam sebe ukopao, posebno uzivo.orbit je napisao/la:vala ni džana ti nije nešto iznad prosjeka![]()
Jbg drug od birača nema ****akisarajevo92 je napisao/la:Lose, lose .. mrtvi prosjek sve
Rece mu lik kojem obrve smetaju kod cureBvB09 je napisao/la:Jbg drug od birača nema ****akisarajevo92 je napisao/la:Lose, lose .. mrtvi prosjek sve
Sveti approvesrob do bagro je napisao/la:AKo sveti kaze da ne valjaju, brisemo sve.miki_92 je napisao/la:cekamo Svetog da potvrdirob do bagro je napisao/la:Obrve dominiraju.![]()
A dobro nisi skontao da sam se zezao sa obrvama zbog "Svetog", halali drugHarisHelic je napisao/la:Rece mu lik kojem obrve smetaju kod cure
E onda sorry, istina nisam skontaoBvB09 je napisao/la:A dobro nisi skontao da sam se zezao sa obrvama zbog "Svetog", halali drugHarisHelic je napisao/la:Rece mu lik kojem obrve smetaju kod cure
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.