Western je napisao/la:Gojkara glup si koliko si tezak.
Postavili standarde da kad ulozis milione opet ne mozes biti prvi. Stipu ba tu pricu djeca vam se smiju. Kakve standarde? U cemu? Broju titula? Duplih kruna? Sto sami sebe lazete da ste neke standarde postavili? Jedini standard je kupovanje naslova po portalima i novinama. Kaze onaj debil bolji smo od Partizana. Jasta ste. Go iz ofsajda na pripremama i odma ste dzamija, pardo crka. Vise Slavija i Drina imaju muslimana.
Jesi li cuo za standard zvani Ibrakovic pokusao da kupi tekmu protiv Borca u srijedu ovi ga odj.eb.ali i rekli da ce radje casno ispasti nego sa njim svoje navijace prodati.
Je li to standard? U dure se prepucavati. Ali ti kad kazes ili bilo ko postavljamo standarde a titula prvaka imate kao Celik onda se zdrav um zapita jeste li toliko bolesni ili ste se toliko srozali sa euforijom da ne znate kud GONITE.
Je li standard to sto Dino prica navijacima da ako se ne uzme titula Ibrakovic leti? Ako su takve price dosle da dalekog istoka sumnjam da nisu do vas.
Ali hajde potavljajte standarde.
Najdraze proljece bez obzira kako je zavrsilo jer je pocetak usutilo onu tetku zvana Hilmo koji je dnevno 14 komentara pisao.
Znam da ovo nije upuceno meni, ali evo ja cu ti odgovoriti.
Pitaš koje standard? Kad od nekog ocekuješ da pobijedi svaku utakmicu, kad je i remi kiks, znaci da je ta ekipa postavila velike standarde. To je ekipa, koja je utrpala Atromitosu tri gola kuci. Atromitosu, koji je tu sezonu primio samo 6 golova kuci. Treba li možda spominjati, koliko je njihova liga jaca od naše. Možda nešto što vas najviše boli su pobjede protiv Metalista i Partizana. Ekipe koje su vas zadnji put ispratile sa petardama, pa smo morali da vam osvjetlamo obraz. Nema veze navikli smo, jer smo upravo mi ti, koji svake godine najviše doguramo u Europi. I prije Tana i kada je on tu. Utakmica sa Metalistom jeste bila prijateljska za razliku od utakmice sa Partizanom, koja je bila sve osim prijateljske. Nakon toliki titula ne možete da prodate vašeg najboljeg igraca(Tomic), sami znate za koliko ste ga prodavali, a najbolji igrac najtrofejnijeg kluba. Dok mi odbijama milion za Cimija, da možda u ovom slucaju niste postavili standard? Nije lako probuditi se ujutru i procitati ''FK Sarajevo se pridružio evropskim velikanima, potpisan ugovor sa Turkish Airlinesom''. Posle Visit Malaysia, na red dolazi i najveca avio kompanija i to u FK Sarajevo, dok komšije ne mogu dvije sezone da nađu generalnog sponzora. Kako to, kad imaju toliko titula? Treba li možda spomenuti koliki smo standad podigli, kada smo doveli jednog Matu Jajala, koji danas igra u Seria A. kako to da je došao u klub, koji ima samo jednu titulu u zadnjih 7 godina? Trebali možda spomenuti koliko imamo mi, a koliko imate vi clanova? Nije problem pogledati ni koliko je Sarajevo imalo clanova u periodu ''viršle'', a koliko ste vi, dok ste ''dominirali''. Danas FKS ima clanova, koliko ima cijela BHTPL zajedno, da mozda i tu niste postavili standarde? Kako da jedno Sarajevo ima više clanova, od najtrofejnijeg klub. Kao što vidiš standardi se postavljaju i sa jednom titulom u zadnjih 7 godina. Gdje ste vi danas nakon tih trofeja? Potpisujeta sa jednim Kokotom na godinu dana. Vaš nekad najbolji igrac(Zeba), hladno vam se pomiša na vašu ljubav i potpisa za Slobodu. Ma daj drug da više ne nabrajam, jer je sramota šta se dešava sa najtrofejnim klubom u državi. Što se tice titule, javi se u martu, jer je još uvijek rano da o tome pricamo.
Što se tice tih prica za Selimovica i Ibrakovica, to su one vaše klasicne ''Dino je ubleha'', ''Ibrakovic kladionica'', ''Tan izmišljen lik'' i slicna sranja s kojim pokušavate da sebe utješite. Što se tice recenice ''Vise Slavija i Drina imaju muslimana.'' To je još samo jedan dokaz koliko ste jadni i na šta ste spali, ali me ni to ne može iznenaditi od kada sam vidio paralu na jugu. Nešto je u ovom smislu bilo, ali Bog vrati. Nedugo zatim potpisa Kokot inace igrac, koji je igrao i branio boje Belih orlova. Samo da te pitam, da li posle takivih rijeci možeš pogledati u oci Stanicu, Kokotu, Željkovicu ili Antolovicu? Prvo pogledaj u svoju avliju, pa onda dođi nešto da pišeš. Mi cemo i dalje nastaviti da dižemo standarde, jer se od nas to ocekuje. Mada mi nije jasno kako je to moguce, kada imamo samo jednu titulu u zadnjih 7 godina? Vjerovatno se puno u vama nakupilo, jer ne znate za pobijedu protiv nas. Na Grbavici 5 godina, a na Koševu 11 malo li je? Hilmu zaobiđi, jer je uvijek tu. Za razliku od tebe i takvih kao ti, koji su tu samo kad FKS kiksa.
Do sljedeceg našeg kiksa, adio !