Imas ove uzorne forumase poput Virtualnog i Legende. Petocifren broj postova, nikada banovani.

admin je napisao/la:Ne slažem se da moderatori ne rade dobar posao.
Također, ne slažem se ni da za moderatora treba postaviti nekog samo zato što ima velik broj postova, pogotovo ako ih je ostavio na temi chat, facebook, ljepotice ili svađajući se na ličnoj osnovi sa forumašima sa kojim ne dijele jednake stavove.
Bezveze ti je komentar ali to me i ne čudi, osim rijetkih izuzetaka tvoji su odgovori prilično drčni i sa visine. Valjda misliš da jedino ti u životu radiš nešto vrijedno pažnje ili, po tvome, prispio si negdje. Spuštaš priču na prilično lični nivo.admin je napisao/la:ako ti ne smeta, nemoj prijavljivati.NoName je napisao/la:Evo sve letim. Trebalo bi biti dovoljno da ti ukazem na problem a ako to tebi ne smeta onda ne smeta ni meni. Kako prijaviti pojedinacan komentar u moru onih koji veze nemaju sa temom? A tebi teško pogledati par stranica teme i očistiti istu...admin je napisao/la:umjesto komentara na ovoj temi, prijavite post.
mora balkanac kontra sistema, pametniji od onog što je cijelom svijetu dobro, uvijek zna kraticu i bolji put, ismijava švabu koji radi sve po pravilima, a pita se kako on takav pametan nije nigdje prispio...
Ogroman broj korisnika u tim trenucima, zato je malo trokiraloSaurman je napisao/la:Večeras baš nenormalno koči valjda zbog velikog broja korisnika ili čega već.
Evo sad kliknuo da te citiram i 24 sekunde cekao da mi se otvori ovaj prozorcic da tipkam.CashMan je napisao/la:Ogroman broj korisnika u tim trenucima, zato je malo trokiraloSaurman je napisao/la:Večeras baš nenormalno koči valjda zbog velikog broja korisnika ili čega već.
Jeste. Ali je barem ono pretraživanje po temama upotrebljivo, ne baš kao prije, ali bolje nego nikako.Donnie Darko je napisao/la:jel se meni čini ili je nestala opcija search sa početne stranice
mislim da je to nešto kod tebe...Signore je napisao/la:Sta je ovo? Nije mi bilo sve do sad. Udjem na temu i vidim post, tj. vidim tko je pisao, vidim i velicinu, ali slova nema nigdje. Bude tek poneki znak. Post mogu citat samo ako ga oznacim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.