Forum
Re: Forum
Biće i forum, radimo.
primjetite da smo ubrzali naslovnicu i da ne pada kad su prenosi značajnih utakmica.
primjetite da smo ubrzali naslovnicu i da ne pada kad su prenosi značajnih utakmica.
- NoName
- Kontakt:
Admine, šta ti se ovo otelo kontroli? Moderacije ni za lijeka, teme baš postaju necitljive.
Molio bih te da malo skrenes pažnju diskutantima na temi o Bazdarevicu da se drže naslovljene teme a da diskusije o prethodnom selektoru premjeste u njegovu temu.
Bukvalno pola teme je zatrpano diskusijama o prethodniku.
Molio bih te da malo skrenes pažnju diskutantima na temi o Bazdarevicu da se drže naslovljene teme a da diskusije o prethodnom selektoru premjeste u njegovu temu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Spor je forum, posebno od onda kada ste mijenjali server...
Ali kako vidim nisam jedini.
Ali kako vidim nisam jedini.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Na pdf-u Real Madrid se ne poštuju adminova pravila,ponovo copori provokatora pišu gluposti i na onom dijelu foruma koji je trebao bit oslobodjen toga,ako se sve vratilo na stara pravila onda da to ozvanicimo ako ne modovi bi to mogli rijesiti sa par poteza misom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ništa se nije vratilo na stara pravila. samo prijavite, ne možemo sve upratiti uvijek.madridist je napisao/la:Na pdf-u Real Madrid se ne poštuju adminova pravila,ponovo copori provokatora pišu gluposti i na onom dijelu foruma koji je trebao bit oslobodjen toga,ako se sve vratilo na stara pravila onda da to ozvanicimo ako ne modovi bi to mogli rijesiti sa par poteza misom.
- Goalgetter
- Kontakt:
+1NoName je napisao/la:Admine, šta ti se ovo otelo kontroli? Moderacije ni za lijeka, teme baš postaju necitljive.
Hajde sto je zatrpano o diskusijama sa prethodnikom, to i nekako, ali ove trollove i provokatore treba ukloniti koji kvare svaku normalnu diskusiju.
umjesto komentara na ovoj temi, prijavite post.
Re: Forum - pristup mobitelom
Šta je ovo danas sa naslovnom preko mobitela?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Forum - pristup mobitelom
Jel se samo meni dogodi da neke teme crashuju ?
Npr: Odem na temu chat i izbaci me iz aplikacije a sve druge rade dok kad drugi put udjem radi tema koja je prije izbacivala no ima neka nova koja crashuje ?
Npr: Odem na temu chat i izbaci me iz aplikacije a sve druge rade dok kad drugi put udjem radi tema koja je prije izbacivala no ima neka nova koja crashuje ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mislim da na temi slike ima virus. Nemoguće mi zastane laptop 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- molotovljev
Isto sam primjetio. Mislim da je ova slika sa slonom... ( problemi od 14:30 h )topnik1 je napisao/la:Mislim da na temi slike ima virus. Nemoguće mi zastane laptop
F.K.SARAJEVO
Kad možemo očekivati brži rad foruma jer otvaranja stranica je i dalje sporo i već postaje jako iritantno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad se stigne. Forum je besplatan i jedino sto mozes je da ukazes na problem i čekaš. Treće nema.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Nadam se da ćemo uspjeti srediti stvari tokom naredne sedmice.
Nije pitanje vremena, već lociranja problema i dugoročnog rješenja.
Nije pitanje vremena, već lociranja problema i dugoročnog rješenja.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Meni je loadanje stranice zaštopalo samo jednom, prije desetak dana, otad radi kao urica.
Hayley <3
- NoName
- Kontakt:
Evo sve letim. Trebalo bi biti dovoljno da ti ukazem na problem a ako to tebi ne smeta onda ne smeta ni meni. Kako prijaviti pojedinacan komentar u moru onih koji veze nemaju sa temom? A tebi teško pogledati par stranica teme i očistiti istu...admin je napisao/la:umjesto komentara na ovoj temi, prijavite post.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Malo se poboljšala situacija u zadnjih nekoliko dana. Skoro da nema problema.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kod mene je zadovoljavajuće. Nije savršeno, ali je puno bolje nego što je bilo nedavno.
Samo što uvijek zaštopa kada skontam da sam pogriješio u postu, pa kliknem na uredi. Tada čekam 30 najmanje
Samo što uvijek zaštopa kada skontam da sam pogriješio u postu, pa kliknem na uredi. Tada čekam 30 najmanje

ako ti ne smeta, nemoj prijavljivati.NoName je napisao/la:Evo sve letim. Trebalo bi biti dovoljno da ti ukazem na problem a ako to tebi ne smeta onda ne smeta ni meni. Kako prijaviti pojedinacan komentar u moru onih koji veze nemaju sa temom? A tebi teško pogledati par stranica teme i očistiti istu...admin je napisao/la:umjesto komentara na ovoj temi, prijavite post.
mora balkanac kontra sistema, pametniji od onog što je cijelom svijetu dobro, uvijek zna kraticu i bolji put, ismijava švabu koji radi sve po pravilima, a pita se kako on takav pametan nije nigdje prispio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.