FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Nail for Real » 10 apr 2010, 15:31

drop je napisao/la:Ljudi , pa realni budite i urazumite se...ne može ni 3 Mejuta Gonzalesa pomoci veceras :!: :!:
Oni 2-3 igraca svezati oko Messija,pratice ga u stopu i oblijetati oko njega , to ce otvoriti drugima prolaze ka golu Reala i slijedi lagana egzikucija.
Da sam npr.ja trener,ali nisam vec je Manuel Pellegrini i on zna kako postaviti igrace,mi ne.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 apr 2010, 15:33

Nail for Real je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:bluesharks zasto potezes to. sadce izbit rapsprava ko da gledam. al evo, sta sad barcu sudije mogu ostecivat kako god stignu radi tog proslogodisnjeg polufinala jel? daj ba. tu chelsea jeste ostecen, ali vrijeme je da se to zaboravi. ostecena je i barca milion puta prije toga,m i bit ce ostecena milion puta poslije toga.
Ali je bila milion puta pomognuta i bice milion puta pomognuta ;)
slazem se. bio je i real, bio je i chelsea izmedju ostalog. ko nije? svi veliki timovi imaju pomoc od sudaca, zar nije tako?
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 10 apr 2010, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 apr 2010, 15:35

Evo 10 razloga zašto se veceras igra najveca klupska utakmica na svijetu 8-)

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/10 ... anak-57920
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 apr 2010, 15:42

Wolverine je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:bluesharks zasto potezes to. sadce izbit rapsprava ko da gledam. al evo, sta sad barcu sudije mogu ostecivat kako god stignu radi tog proslogodisnjeg polufinala jel? daj ba. tu chelsea jeste ostecen, ali vrijeme je da se to zaboravi. ostecena je i barca milion puta prije toga,m i bit ce ostecena milion puta poslije toga.
Ali je bila milion puta pomognuta i bice milion puta pomognuta ;)
slazem se. bio je i real, bio je i chelsea izmedju ostalog. ko nije? svi veliki timovi imaju pomoc od sudaca, zar nije tako?
Jasno,tako da je ovo za Mejuta glupost.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 apr 2010, 15:46

pa jeste glupost, nista vise.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 10 apr 2010, 15:48

jao ljudi ja samo priljepio text sa nase stranice a vi odmah napadate :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 apr 2010, 16:22

El Clasico sve blizi :!:
A ovako je cika Hitler podnio novembarski poraz. Bit ce tako i nocas, ako Bog da. :D ;)

[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 apr 2010, 19:51

Završen košarkaški el clasico.Opet frankovce dobismo i to je sedmi put ove sezone da su fasovali od nas!Ne znam jel ijedna ekipa u Evropi izgubila 7 puta od jedne u jednoj sezoni?Nije mi poznat taj podatak. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 10 apr 2010, 20:14

Barca el clasico dobiva bez ikakve dileme i uvijek sam navijao za njih u el clasicu .....VAMOS BARCA :) MESSI minimalno 2 goLA :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 apr 2010, 20:15

Uvertira je odrađena rutinski.
Košarkaši Barelone su pobjedili u košarkaškom el Clasicu Real Madrid 78-73 ...bilo je i 24 razlike u trecoj cetvrtini,kasnije došlo do opuštanja koje koriste gosti i smanjuju na konacnih -5.
Sjajna uvertira pred vecerašnji fudbalski derbi ,samo da i fudbaleri nastave kao i košarkaši 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 10 apr 2010, 20:24

Ulaznica za Real i Barcu do 1500 eura

Preprodavači ulaznica za današnji nogometni 'El Clasico' između Real Madrida i Barcelone mogu se nadati velikoj zaradi. U petak i subotu cijene ulaznica kretala su se između 600 i 1.000 eura, pišu španjolski mediji

Također, procjenjuje se da će cijena ulaznica još rasti, te da bi neposredno prije početaka utakmice, koja se igra u 22 sata po hrvatskom vremenu i koju će gledatelji moći pratiti na Areni Sport, 8. kanalu na MAXtv-u i tportalu, mogla dosegnuti i 1.500 eura.
Osim na ulicama Madrida, ulaznice su se mogle kupiti i putem interneta. Veliki broj kupaca čine strani turisti koji su došli vidjeti najveći nogometni derbi na svijetu.

Za dobru zaradu se odlučio i veliki broj članova Real Madrida koji imaju sezonske ulaznice. Iako im je klupskim pravilima zabranjeno da prodaju ulaznice za pojedinu utakmicu, to je učinilo oko tisuću članova Reala sa sezonskim kartama.

Mediji navode kako se očekuje da će samo oko 200 navijača Barce doputovati u Madrid na utakmicu.

Televizijski prijenos utakmice moći će se gledati u skoro stotinu zemalja, a u Španjolskoj se očekuje rekordna televizijska gledanost od oko 20 milijuna, što čini skoro polovicu stanovništva ove zemlje.
nije dzabe najveci svjetski derbi.......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 10 apr 2010, 20:28

Pošto je očigledno da će najtrofejniji europski klub biti prvak ove godine u Španiji, red bi bio da nas ovako dočekate, ko u dobra stara vremena ;) :mrgreen:

slika
Strauss Junior

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 10 apr 2010, 20:58

ja mislim da je veceras dvica, ali ne kao kuca, nego kao neboder!! :lol:
na sjeveru uvijek spica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2010, 21:21

Pep je postavio sastav kao da igramo protiv Valladolida :mrgreen:

Znaci da nevjeruje covjek,sta li je on umislio da i sta hoce da uradi sa ovim sastavom to samo on zna :?

Valdes,Puyol,Pique,Maxwell,Millito,Alves,Busquets,Keita,Xavi,Pedro,Messi

Svaka mu cast ko skonta koja ce ovdje formacija biti :P ,kolko sam ja skontao Puyol ide na na mjesto Alvesa,Alves ide haman pa u napad :?
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 apr 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 apr 2010, 21:24

Kako citam,Puyol i Maxvell po strani,Pique i Milito stoperi,Xavi,Busquets i Alves u sredini,Pedro,Messi i Keita napad :?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 apr 2010, 21:26

da te bog sacuva :(

nemogu vjerovat kakva postavka.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 10 apr 2010, 21:27

Oce li Injesta igrati on bi bio covjek odluke!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2010, 21:29

Wolverine je napisao/la:da te bog sacuva :(

nemogu vjerovat kakva postavka.

Bas moras imati muda do zemlje pa da ovakvu ekipu izvedes u ovakvoj utakmici,ali to je taj Pep Guardiola vidjet cemo hoce li i veceras ispasti genijalac ...ako popusimo glavni krivac ce biti :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 apr 2010, 21:34

Idemo Barca !
FK Pjetlovi

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 apr 2010, 21:43

reds je napisao/la:Idemo Barca !
Idemo Real! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.