FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Sarajevo22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Sarajevo22 » 16 mar 2015, 16:07

Bas tako mortem
mma_hz
ma ja se osvrnuo na onu njihovu suplju da im igraju djeca al slazem se imaju oni finu ekipu i po mojem misljenju sezonu ce zavrsiti kao treci

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2015, 16:08

Sarajevo22 je napisao/la:Bas tako mortem
mma_hz
ma ja se osvrnuo na onu njihovu suplju da im igraju djeca al slazem se imaju oni finu ekipu i po mojem misljenju sezonu ce zavrsiti kao treci
Ma kaka djeca,realno ovi sto im igraju stari su koliko i nasi..Delac,Marko,Cimi,radovac,dulja..
Ma vidjeli su da ne moze sa djecom zato su i dosli Djelmic i Kokot..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 16 mar 2015, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2015, 16:11

Eno imas negdje na s33 stranici da je nas prosjek citave ekipe par mjeseci stariji od zeljine...i oni su kao 5. najmladji a mi 7. ma ko da je to bitno,to me najmanje interesuje vjeruj mi,hocu rezultate pa makar mi Wagner igr'o :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 16 mar 2015, 20:34

imate li drugu opciju za lijevog beka a da nije Protic? ne cini mi se kao idealna zamjena za Puzigacu, al' ajd'...
generalno, osim njega, imate sve igrace na raspolaganju?!

Borac ce da kombinuje sa sastavom, pocece sa Ruzicem na golu umjesto Avdukica i sa Jefticem umjesto Runica na stoperu... ukoliko Pilipovic ne bude spreman, na beka ce Subic...

a prenos ce mozda biti na EltaTV, ako ne prenos, snimak sigurno!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 16 mar 2015, 21:04

mma_hz je napisao/la:
Sarajevo22 je napisao/la:Bas tako mortem
mma_hz
Ma kaka djeca,realno ovi sto im igraju stari su koliko i nasi..Delac,Marko,Cimi,radovac,dulja..
Ma kakvi mi, igraju nam dede. Kod vas su realno mladji igraci, kvalitetniji, nesto kao galaksija iznad. Prolazite u kupu sigurno, a onda borba za titulu. :tokralju:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 mar 2015, 21:04

Protić svakako da može i dobro odigrati, nije do sad ništa pokazao ali možda se i pokaže u srijedu ako bude u početnoj. Gledao sam ga dok je bio u Novom Pazaru i bio je jedan od boljih ali kao da je drugi igrač ovdje u Sarajevu. Ista situacija bila i sa Vušljaninom. Igrači koji su došli iz Srbije i tamo solidno igrali su ovdje preloši dok kad neki igrač iz naše lige ode u srpsku ligu, nigdje ga. Sjećam se dok je Purić rasturao u Čeliku, svi ga klubovi iz PL htjeli i on ode u Srbiju i nije mogao biti ni na klupi u Slobodi koja se borila za opstanak. I šteta, nije se popravio. :mrgreen:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 mar 2015, 21:05

Poslije miliona i mudrih poteza lepog mislio sam da ste napokon dostigli nas nivo. Grdno sam se prevario. Izvinite

Koliko je vasih (bivsih)omladinaca u repci ?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 mar 2015, 21:12

Nakon pola godine su se ponovo iskupili, nasli lafo dokaze, teorie i neke haj recimo argumente :clap:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2015, 21:34

OdaVeliki je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Ma kaka djeca,realno ovi sto im igraju stari su koliko i nasi..Delac,Marko,Cimi,radovac,dulja..
Ma kakvi mi, igraju nam dede. Kod vas su realno mladji igraci, kvalitetniji, nesto kao galaksija iznad. Prolazite u kupu sigurno, a onda borba za titulu. :tokralju:
Inšallah! :kafa:
lazar je napisao/la:Poslije miliona i mudrih poteza lepog mislio sam da ste napokon dostigli nas nivo. Grdno sam se prevario. Izvinite

Koliko je vasih (bivsih)omladinaca u repci ?
Halali ali ja te baš ništa ne čujem od bagera na grbavici! :zviz:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 mar 2015, 22:21

Nemoj slušati, probaj pročitati

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 mar 2015, 23:16

lazar je napisao/la:Nemoj slušati, probaj pročitati
Ne može ni čitati od buke dekoncetriše ga :lol:
Sarajevo ljubavi moja!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 16 mar 2015, 23:17

@hilmo, ne moze Duljevic vise nastupati za u21.U ovim kvalifikacijama pravo nastupa imaju igraci rodjeni 94 i kasnije, a on je 93
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 mar 2015, 23:22

Schwarz je napisao/la:@hilmo, ne moze Duljevic vise nastupati za u21.U ovim kvalifikacijama pravo nastupa imaju igraci rodjeni 94 i kasnije, a on je 93
Ma dobro malo se pretjeralo sa tim ima ovaj mali Mihojević ali **** ga vidjet če se ko se zajebao .
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 23:26

Schwarz je napisao/la:@hilmo, ne moze Duljevic vise nastupati za u21.U ovim kvalifikacijama pravo nastupa imaju igraci rodjeni 94 i kasnije, a on je 93
Dobro si, ja i zaboravio na to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 mar 2015, 23:28

Ugasite bagere,nek se laza plaza

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 mar 2015, 23:43

Cuj buka vas uspije dekoncentrisati. Pa niste valjda toliko glupi je.bem ga ja. Ako je bager nije bomba.

Da vam ipak mozda nije preteško pitanje ?

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 mar 2015, 23:44

Ne znam jel neko ovo ranije postavio, a i vjerujem su vecina pogledali ovaj video, ali za one koji jos nisu:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 mar 2015, 23:52

lazo eto Velkoskog nosi nesto veeeeliiiikkooo za sve male isfrustrirane skidaj cega.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 17 mar 2015, 00:02

Pa kad uzmes samo primjer koliko hvalite malog Hadziahmetovica covjek na trenutak pomisli da se radi o Halilovicu iz Barce, ne moze ni jedna recenica proci da ga ne spomenete, i onda ide nasa skola nasa djeca, a kad uporedis Radovca i Hadziahmetovica koja je razlika: RAdovac stariji godinu dana, ima preko 50 utakmica za prvi tim Sarajeva, mladi reprezentativac i kapiten, standardni igrac u prvih 11 u Sarajevu, mali milion zainteresovanih i ponuda za njega, ali sta imam nabrajati vise, vi ga se odlicno sjecate 1 2 3 jeli tako? :D :D :D :D :D

Puni ste suplje i lazi, u keje ste sto je najgore sami sebe uvjerili...

Zeljina zivotna filozofija ili ti ga nacin zivljenja kako ono vi sarkasticno kazete sa 500 aktivnih clanova :D :D

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 17 mar 2015, 00:16

amidzaTan je napisao/la:Pa kad uzmes samo primjer koliko hvalite malog Hadziahmetovica covjek na trenutak pomisli da se radi o Halilovicu iz Barce, ne moze ni jedna recenica proci da ga ne spomenete, i onda ide nasa skola nasa djeca, a kad uporedis Radovca i Hadziahmetovica koja je razlika: RAdovac stariji godinu dana, ima preko 50 utakmica za prvi tim Sarajeva, mladi reprezentativac i kapiten, standardni igrac u prvih 11 u Sarajevu, mali milion zainteresovanih i ponuda za njega, ali sta imam nabrajati vise, vi ga se odlicno sjecate 1 2 3 jeli tako? :D :D :D :D :D

Puni ste suplje i lazi, u keje ste sto je najgore sami sebe uvjerili...

Zeljina zivotna filozofija ili ti ga nacin zivljenja kako ono vi sarkasticno kazete sa 500 aktivnih clanova :D :D
Pa ti i tebi slicni lazete sebe vec 10 godina da osvajate ligu, da ste galaktikosi, da ste ne znam ni ja sta, pa ko vam sta kaze? Mi se samo sprdamo s vama, i vasim osvajanjem titule svake godine prije prvenstva i u pauzi. Vi ste nama jednostavno predmet za sprdanje.

Ti kad bi sam procitao sad ovu glupost sto si napisao, smijao bi se sam sebi 2 dana, kako se mi vama smijemo. Galaktikosi :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.