U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sanchi
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la sanchi » 16 mar 2015, 19:14

dubrovnik je napisao/la:Ovaj mali Sehic iz Zagreba je dobar igrac i steta sto nije u repki.
jest vala dobar evo bajern poslo ponudu za njeg
adeko

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 16 mar 2015, 19:21

i susic se kritikovao zbog losih spisaka, a i kod njega se radilo o 3-4 igraca. pozivao je i dzeku i pjanica, pa su se ljudi bunili. znaci vrlo slicna situacija. nestorovicev primarni zadatak je da priprema igrace za a selekciju.
evo konkretno primjer odbrane. tu imamo spikica koji neigra, gojkovica koji igra nekad vise, nekad manje, a ostali igraju u nizerazrednim klubovima. mihojevic ne samo sto je 2 godine mladji, nego se i nametnuo u vrlo jakom klubu, kada se uporedi sa klubovima gdje ostali igraju. nije mihojevic idealno igrao, ali opet je igrao u puno jacem natjecanju nego sto su to prva liga rs ili druga hnl. slicno je i kod hadziahmetovica i gojaka. kod njih postoje realne sanse da nekada budu interesantni a reprezentaciji. daleko vece sanse nego da ce to biti markovic, odak, satara,...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 mar 2015, 20:37

sanchi je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ovaj mali Sehic iz Zagreba je dobar igrac i steta sto nije u repki.
Pa nisu svi igraci iz Bajerna vec ih ima iz Travnika, Neretvanca ili Intera ali iz Zapresica. Jesi li gledao momka stalni je prvotimac prvoligaskog kluba. Nekoliko utakmica je igrao i na stoperu iako je primarno bek. Moglo bi nesto biti od njega a ponude ce doci.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 mar 2015, 21:44

dino-92 je napisao/la:i susic se kritikovao zbog losih spisaka, a i kod njega se radilo o 3-4 igraca. pozivao je i dzeku i pjanica, pa su se ljudi bunili. znaci vrlo slicna situacija. nestorovicev primarni zadatak je da priprema igrace za a selekciju.
Kod Susica je problem bio sto su ti igraci bili standardni u prvih 11.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 mar 2015, 21:49

dubrovnik je napisao/la:
sanchi je napisao/la:
Pa nisu svi igraci iz Bajerna vec ih ima iz Travnika, Neretvanca ili Intera ali iz Zapresica. Jesi li gledao momka stalni je prvotimac prvoligaskog kluba. Nekoliko utakmica je igrao i na stoperu iako je primarno bek. Moglo bi nesto biti od njega a ponude ce doci.
Mozda je za ove Bayern poslao ponudu, vidis da je momak znalac, vjerovatno je u toj struci. :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:02

arelinho je napisao/la:
Head je napisao/la:Mihojevica nema... Yebem vam majku, sad nek ide igrati za Srbiju kad nasim ne valja...
Sretno mu bilo ! :bih: :bih:
Steta sto ne govorimo tako za sve igrace. Djuric je recimo pozvan prvo iz tog razloga u A selekciju a zaboravljamo da se moramo jednako posvetiti i mladim selekcijama. ;) Kako god.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 mar 2015, 22:07

Đurić se uvijek izjašnjavao kao Bosanac i uvijek je govorio da ce mu se ispuniti san ako zaigra za BiH, nije sjedio na dvije stolice i vagao za razliku od mnogih ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 mar 2015, 22:15

Sabinho je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Head je napisao/la:Mihojevica nema... Yebem vam majku, sad nek ide igrati za Srbiju kad nasim ne valja...
Steta sto ne govorimo tako za sve igrace. Djuric je recimo pozvan prvo iz tog razloga u A selekciju a zaboravljamo da se moramo jednako posvetiti i mladim selekcijama. ;) Kako god.
Mihojevic je vec reprezentativac i ne vidim cemu se dize bilo kakva frka. Djuric je igrao za mlade selekcije, standardan je u Italiji i reci da je poziv dobio iz nekih drugih razloga osim igrackih je apsurdno. U zadnja 2-3 mjeseca je medju nasa 3-4 najstandardnija igraca u ligama petice i onda se nadjete pametovati da je dobio poziv iz nekog drugog razloga. :facepalm:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2015, 22:31

Sabinho je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Ako Mihojevića nije sramota živjetu u Sarajevu, igrati za istoimeni klub koji mu će mu vjerovatno obezbjediti ugodan život, i igrati za Srbiju onda neka izvoli. A da nije doveden u Sarajevo, vjerovatno bi sad tavorio u Leotaru i igrao derbije sa Kozarom i ostalim velikanima.
Ima li imalo obraza dileme neće imati uopšte. Naravno, ukoliko je sve ovo istina, a ne neka od vaših mitoloških pričica da ga ugurate u repku čiji će on biti član u najskorije vrijeme.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:32

Joj pasa kad vi pocnete o mitovima, nemoj duse ti. :nene: :stop:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 mar 2015, 22:38

De nemojte dečku stavljati teret kojeg nema,kakva Srbija,kakvi bakrači,pa gdje je rekao da ide igrati za Srbiju.Pa i da ode trebamo poštovati svačiji izbor.Na kraju sve ima svoje vrijeme,stepenicu po stepenicu,tako bi trebalo ići,to je neki prirodni put,već ga na godinu gledamo tu gdje treba biti..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2015, 22:44

Sabinho je napisao/la:Steta sto ne govorimo tako za sve igrace. Djuric je recimo pozvan prvo iz tog razloga u A selekciju a zaboravljamo da se moramo jednako posvetiti i mladim selekcijama. ;) Kako god.

Iz kojeg razloga je Đurić pozvan u A selekciju? :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:47

zizu1991 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Steta sto ne govorimo tako za sve igrace. Djuric je recimo pozvan prvo iz tog razloga u A selekciju a zaboravljamo da se moramo jednako posvetiti i mladim selekcijama. ;) Kako god.

Iz kojeg razloga je Đurić pozvan u A selekciju? :lol:
Pa pozvan prije svega iz prevencije, masa forumasa je takodje to pisala prije poziva, da treba dobiti poziv da se ne bi Srbi upetljali. Nemas sta od smijanja, reci zasto Mahmutovic nije dobio poziv? Da se ne zove tako dobio bi ga i on budi siguran a ovako neka, nas je i ima vremena. Izmedju ostalog, kad pogledamo statistiku jasno je ko je prije trebao dobiti poziv, nemoj mi se samo uhvatiti za ligu- u Serijama B i C u 52 utakmice 10 golova.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2015, 22:54

Pusti bola šta forumaši pišu, kakva prevencija. :lol: Pa Stevanović je razvaljiv'o u srbijanskoj ligi, pa nije bilo pisano o nikakvoj prevenciji kad je pozvan.

Edit: Što se Mahmuta tiče, mogu samo da pretpostavljam da je pozvan Bajić ispred njega jer je iz domaće lige, kao brzaner da nisu sve teškaši.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 16 mar 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:56

zizu1991 je napisao/la:Pusti bola šta forumaši pišu, kakva prevencija. :lol: Pa Stevanović je razvaljiv'o u srbijanskoj ligi, pa nije bilo pisano o nikakvoj prevenciji kad je pozvan.
Pa logicno kad samo pogledas konkurenciju na Stevanovicevoj poziciji i kad pogledas istu na Djuricevoj.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2015, 22:57

I misliš da bi se Srbi uhvatili za Đurića koji je tek počeo igrat' ozbiljniji nogomet? :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 23:02

zizu1991 je napisao/la:I misliš da bi se Srbi uhvatili za Đurića koji je tek počeo igrat' ozbiljniji nogomet? :D
Ne bi im bio na odmet kad uzmes u obzir da im je to najdeficitarnija pozicija u ekipi. Iako imaju dosta talentovane spiceve. Sjeti se prije Maletica dok je razvaljivao u Partizanu, pricao samo BIH BIH a kad ga je selektor Srbije spomenuo odmah prica pa shvatite i mene, moracu malo razmsliti. Kasnije dosao u repku i prica ma nije ni bilo dvojbe.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2015, 23:09

Moguće, ali ja u njegovom pozivanju vidim sve osim prevencije. Logičan je put od mlade do A selekcije. Počeo igrat' redovno, pokaz'o se protiv šampiona, razgovori sa novim selektorom i na kraju poziv.

Sva ta priča poprilično spada u teoriju zavjere, i pokušaj da se izjednači njegov poziv u A sa nepozivanjem Mihojevića u mladu selekciju. Ne kontam u čemu je problem što tip ide korak po korak. Igrat' će sada ove završne kvalifikacije za one do 19 godina, računa se na njega, šta to on mora biti iznad ostalih. :?

Vjerovatno ima mogućnosti da zaigra i za mladu, ali zašto da se žuri sa njim? :D Sad se navlače neke priče o pozivima iz Srbije i nekim ultimatumima koje on daje našem Savezu. Ko si bola? :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 23:12

zizu1991 je napisao/la:Moguće, ali ja u njegovom pozivanju vidim sve osim prevencije. Logičan je put od mlade do A selekcije. Počeo igrat' redovno, pokaz'o se protiv šampiona, razgovori sa novim selektorom i na kraju poziv.

Sva ta priča poprilično spada u teoriju zavjere, i pokušaj da se izjednači njegov poziv u A sa nepozivanjem Mihojevića u mladu selekciju. Ne kontam u čemu je problem što tip ide korak po korak. Igrat' će sada ove završne kvalifikacije za one do 19 godina, računa se na njega, šta to on mora biti iznad ostalih. :?

Vjerovatno ima mogućnosti da zaigra i za mladu, ali zašto da se žuri sa njim? :D Sad se navlače neke priče o pozivima iz Srbije i nekim ultimatumima koje on daje našem Savezu. Ko si bola? :kafa:
Ne ne ja nemam pojma o tim pricama, ono sam napisao u slucaju da je istina da postoji interes nasih komsija. Zelio sam takodje reci da se treba boriti za svakog igraca od kadetske do A selekcije.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2015, 23:17

Kontam ja tebe, ali ne možeš se boriti za njega, i da bi zaštitio svoje interese ukoliko je tačna ta mahalska. Jedino bi mogao da se zaštitiš pozivanjem istog u A selekciju, ali dečko nije neki wunderkind da se pravi drama od svega.

Treba se boriti za svakog igrača, ali kažem, ako uslovljava svoje prihvatanje poziva za igranje pod nacionalnim grbom - igranjem samo za određenu selekciju, da si mi ćaća, odyebi. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AdinTR, EdinjoBos i 10 gostiju.