[youtube][/youtube]Neandertalac je napisao/la:
Suze

[youtube][/youtube]Neandertalac je napisao/la:
Dobro postavi ovaj video, taman jedan vaš "akademac" na njemu.BordoArmy88 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
![]()
ako niti dnaaaoofedeltafrotta je napisao/la:medo, bebe... gorica hz![]()
Najjači klip još od SeverineAjzea je napisao/la:Mene samo zanima koji je pacijent ovo napravio. Ko god da je svaka mu čast![]()
![]()
![]()
![]()
Ma pored Misimovića, Drine itd, meni je najjače na 0:15 kad lupi šakom od stol, to je zapletzeljeznicar1 je napisao/la:Mi...Misi...Misimović![]()
Ma nadoći će, samo polakoterabajt je napisao/la:Ova druga slika sto je postavio i sto je momak rekao je srz samo u njegovoj glavi je ovo kao smijesno a da malo bolje razmisli sj.ebo bi se do bola.
Vidim neku kvalitetnu robu koristiš, daj broj dilera ?amidzaTan je napisao/la:Nema amidza para da kupi Selju![]()
![]()
, ali zato ima Svrakic
![]()
![]()
![]()
![]()
Bitno je da ste vi na pravom putu da nadjete domaceg investitora kao sto ste i palnirali, a kud bolje nego Svrakic?
Kazu da hoce da zahebe GRAND produkciju i da Hayat produkcija preplavi trziste, a studio pravi na istoku i to bas na Grbavici, jer je opste poznato da ovi istocnjaci koji su dosli sa cirom (koji se pokvari u presudnom trenutku pa tako i oni ostadose u SA) su vrhunski talenti i nevjerovatno muzikalni....
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Giuseppe1, Mostarska i 38 gostiju.