Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
I? Jesmo li spremni za male Katalonce?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Consigliere
- Kontakt:
Mislim da Cristiano ne podnosi Balea... Na terenu je to jasno, a ne vjerujem da su i u privatnom zivotu najbolji jarani. Sinoc dosta blijedo, Camp Nou im je svima prilika da se vrate u zivot. Mislim da ce se Carlo postaviti kao protiv Bayerna prosle godine u gostima, i tu je bitno da se iskoristi jedna od prvih sansi, kasnije je sve samo zavrsavanje posla....Ako ispusimo, zbogom titula... jos jedna. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne gledah cijelu tekmu pa ne kontam ?Sveti je napisao/la:Ronaldo pocinje vec opasno da iritira ovim ponasanjem.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ma meni je najvise zasmetalo kad je nastavio da mase rukama i nakon sto je bejl dao prvi gol. Onda yebem ti njegovo psihicko stanje ako ce toliko grohnuti nakon sto ga jedna kurawa ostavi. Nakon sto ga je ova ostavila covjek je neprepoznatljiv totalno, a ne mogu a da ne primijetim koliko manje se trudi da zaganja protivnicku odbranu, jednostavno stoji i cega da mu neko gurne loptu.madridist je napisao/la:Ne gledah cijelu tekmu pa ne kontam ?Sveti je napisao/la:Ronaldo pocinje vec opasno da iritira ovim ponasanjem.
naprijed rejal
Stoji to,od NG naovamo nije onaj "dark avenger" na kakvog smo navikli.Sveti je napisao/la:ma meni je najvise zasmetalo kad je nastavio da mase rukama i nakon sto je bejl dao prvi gol. Onda yebem ti njegovo psihicko stanje ako ce toliko grohnuti nakon sto ga jedna kurawa ostavi. Nakon sto ga je ova ostavila covjek je neprepoznatljiv totalno, a ne mogu a da ne primijetim koliko manje se trudi da zaganja protivnicku odbranu, jednostavno stoji i cega da mu neko gurne loptu.madridist je napisao/la:Ne gledah cijelu tekmu pa ne kontam ?Sveti je napisao/la:Ronaldo pocinje vec opasno da iritira ovim ponasanjem.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma nema to veze sa Bejlom. Isto bi bilo da mu je jaran Coentrao zabio. Jbg, covjeku je par centimetara falilo do golcine i to ga je dodatno iznerviralo jer nije imao srece ni kod one stative.
A isto tako nema to veze sa Irinom iako se pocetak lose forme poklopio sa raskidom.
Zbog Ancelottija citava ekipa igra slabije od nove.
Iako on i u ovom sistemu moze bolje ali ne treba sad ocekivati Bog zna kakvu konstatnost u 30-im iako on u 4-4-2 moze biti najbolja devetka svijeta sto je uostalom i demonstrirao.
Na Nou Campu bod ko kuca. Ja jednostavno ne mogu vjerovati da je ova ekipa sa potencijalom da bude najbolja ekipa Real Madrida ikad u ovakvoj poziciji i da vrlo vjerovatno zavrsava sezonu bez titule.
Sa izmorenim Kroosom i Iscom koji takodjer zadnjih utakmica pokazuje umor i daleko je to od nivoa kakav je imao pocetkom godine, napadom totalno van forme, ne znam sta ocekivati.
A isto tako nema to veze sa Irinom iako se pocetak lose forme poklopio sa raskidom.
Zbog Ancelottija citava ekipa igra slabije od nove.
Iako on i u ovom sistemu moze bolje ali ne treba sad ocekivati Bog zna kakvu konstatnost u 30-im iako on u 4-4-2 moze biti najbolja devetka svijeta sto je uostalom i demonstrirao.
Na Nou Campu bod ko kuca. Ja jednostavno ne mogu vjerovati da je ova ekipa sa potencijalom da bude najbolja ekipa Real Madrida ikad u ovakvoj poziciji i da vrlo vjerovatno zavrsava sezonu bez titule.
Sa izmorenim Kroosom i Iscom koji takodjer zadnjih utakmica pokazuje umor i daleko je to od nivoa kakav je imao pocetkom godine, napadom totalno van forme, ne znam sta ocekivati.
Mene kao navijaca/simpatizera Real Madrida jako zasmeta kad vidim onakvo mahanje rukama Ronalda pri postizanju gola suigrača. Daje jako ruznu sliku kako navijacima tako i suigracima, kako da nekome padne na pamet da nesto odradi pred golom a da pritome nije pogledao gdje je CR. Mora se malo trznuti i da izdominira Barcelonu kako zna i umije 

Real Madrid
Real Madrid
Da imamo u ekipi 11 ludjaka kakav je Ronaldo,koji nakon toliko golova gubi zivce kad promasi to bi bila najbolja ekipa u istoriji igre,zamjerat mu na srcanosti i fanaticnoj predanosti busenja protivnika ne mogu nikako.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
E pa koliko je god srčan ima da se raduje suigračevim golovima, makar na silu. Ne dovodi se u pitanje uopće njegova požtrvovanost, fulio si poantu
OT: [youtube][/youtube]
Osjetno poboljšan vezni red njegovim povratkom
OT: [youtube][/youtube]
Osjetno poboljšan vezni red njegovim povratkom

Real Madrid
Real Madrid
[youtube][/youtube]
Posebna noc. Klaun Pinto kaze 'pucaj u desnu', baca se u lijevu al ne zna kakva muda ima Ronaldo.
Posebna noc. Klaun Pinto kaze 'pucaj u desnu', baca se u lijevu al ne zna kakva muda ima Ronaldo.

- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, ponovo zvizduci Ikeru, iako je bio na klupi...
Dakle, ovo je vec odavno preraslo navodne lose partije, i cilja se bas na igraca.
Ne znam... Bezbroj puta sam bio ponosan na publiku na Bernabeu, na stadionu na kojem su su zasluzene aplauze dobijali Maradona, Ronaldinho, Del Piero, Iniesta.... Dakle, navijaci su pokazali koliko cijene fudbal kao sport i najvece majstore istog.
Ali ovo sve sto se dogadja u zadnje vrijeme mi je jednostavno ogadilo nase navijace, ili bolje da kazem publiku. Razumijem da nisu svi, ali ogroman dio jeste. Ko su ti ljudi koji kupe ulaznicu, imaju dres Reala i zvizde ikoni tog kluba?
Evo, usporedba. Milan i Man Utd. Dva kluba koja su s nama u vrhu najuspjesnijih i najpopularnijih. I dva kluba koja prozivljavaju teske trenutke u zadnje 2-3 godine, i koji se bore (svim silama) za nastup u LP. Ja na Old Traffordu nisam cuo zvizduke... Tuce ih kuci Newcastle, ide izmjena- aplauz cijelog stadiona: dres- svetinja! Sta bi bilo na Bernabeu da smo sa peti i da strahujemo za LP? Ja mislim da bi igraci bili zivotno ugrozeni!
Shvatam odredjenu dozu razmazenosti, ali ovo je fakat previse
Sjecam se kad je Camacho dobio otkaz nakon sto je sezonu otvorio sa 3-4 tvrde utakmice, sve pobjede po 1:0... Idu bijele maramice, kao igra nije dostojna Reala, Perez ga odmah sutnuo, a pobjedu nisamo vidjeli narednih nekoliko kola s Barca nas silovala u prvenstvu. Ovo je nesto slicno, ne znam sta hoce koji qurac! 

Ali ovo sve sto se dogadja u zadnje vrijeme mi je jednostavno ogadilo nase navijace, ili bolje da kazem publiku. Razumijem da nisu svi, ali ogroman dio jeste. Ko su ti ljudi koji kupe ulaznicu, imaju dres Reala i zvizde ikoni tog kluba?
Evo, usporedba. Milan i Man Utd. Dva kluba koja su s nama u vrhu najuspjesnijih i najpopularnijih. I dva kluba koja prozivljavaju teske trenutke u zadnje 2-3 godine, i koji se bore (svim silama) za nastup u LP. Ja na Old Traffordu nisam cuo zvizduke... Tuce ih kuci Newcastle, ide izmjena- aplauz cijelog stadiona: dres- svetinja! Sta bi bilo na Bernabeu da smo sa peti i da strahujemo za LP? Ja mislim da bi igraci bili zivotno ugrozeni!
Shvatam odredjenu dozu razmazenosti, ali ovo je fakat previse

Zvizdalo se samo njemu i treneru,ako doista nisi primijetio formu u kojoj je Iker vec trecu sezonu onda u qrac sa svime,pa decima je visila zbog golmanske greske da ne nabrajam koliko losih procjena unazad dvije ili cak tri godine a i dalje je bio starter.I sad je kao cudno sto se zvizdi,molim te,samo lobotomci nedoyebani se jos tome kao cude pa svi koji aktivno prate klub bilo na tv bilo srecnici koji mogu doc na stadion vide da ovo nije.ni 50 posto Ikera u prajmu .Consigliere je napisao/la:Dakle, ponovo zvizduci Ikeru, iako je bio na klupi...Dakle, ovo je vec odavno preraslo navodne lose partije, i cilja se bas na igraca.
Ne znam... Bezbroj puta sam bio ponosan na publiku na Bernabeu, na stadionu na kojem su su zasluzene aplauze dobijali Maradona, Ronaldinho, Del Piero, Iniesta.... Dakle, navijaci su pokazali koliko cijene fudbal kao sport i najvece majstore istog.
Shvatam odredjenu dozu razmazenosti, ali ovo je fakat previseSjecam se kad je Camacho dobio otkaz nakon sto je sezonu otvorio sa 3-4 tvrde utakmice, sve pobjede po 1:0... Idu bijele maramice, kao igra nije dostojna Reala, Perez ga odmah sutnuo, a pobjedu nisamo vidjeli narednih nekoliko kola s Barca nas silovala u prvenstvu. Ovo je nesto slicno, ne znam sta hoce koji qurac!
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Ne bi bilo Lisabona da nije bilo Ikera. Decima je visila puno ranije, a on jedan od najzasluznijih sto se uopste doslo do finala. I sta sad? Zato sto ne brani kao kad mu je bilo 25 godina, zasluzuje zvizduke? Jadno...madridist je napisao/la: Zvizdalo se samo njemu i treneru,ako doista nisi primijetio formu u kojoj je Iker vec trecu sezonu onda u qrac sa svime,pa decima je visila zbog golmanske greske da ne nabrajam koliko losih procjena unazad dvije ili cak tri godine a i dalje je bio starter.I sad je kao cudno sto se zvizdi,molim te,samo lobotomci nedoyebani se jos tome kao cude pa svi koji aktivno prate klub bilo na tv bilo srecnici koji mogu doc na stadion vide da ovo nije.ni 50 posto Ikera u prajmu .

Ne treba zvizdati ikoni kluba. Xaviju se ne zvizdi, Totti u 40-toj ganja licnu statistiku i uglavnom igra ko qrac, Giggs i slicni nikad nisu dobili zvizduke, Ronaldo u Unitedu isto nikad nije dobio zvizduke itd. Yebem ja tu publiku.
Sto neke rece, rasiri transparent na tribinima da hoces Navasa ali ovo covjek koji je zivot posvetio ovom klubu ne zasluzuje.
Covjek uostalom ne brani aman Bog zna kako lose. Uostalom, ima gospon na klupi koji tog istog za navijace kloca Ikera stavlja u prvi sastav pa bujrum opleti po njemu.
Ova djubrad bi i Raulu danas zvizdala.
Sto neke rece, rasiri transparent na tribinima da hoces Navasa ali ovo covjek koji je zivot posvetio ovom klubu ne zasluzuje.
Covjek uostalom ne brani aman Bog zna kako lose. Uostalom, ima gospon na klupi koji tog istog za navijace kloca Ikera stavlja u prvi sastav pa bujrum opleti po njemu.
Toti,xavi ili giggs nisu nikad igrali u najvecem klubu na planeti i pred najzahtjevnijom publikom na planeti, ja zaista vas ne kontam,pa zvizdalo se Zidaneu pa sad i Ikeru jednostavno jer ljudi nisu zadovoljni igrom koju pruzaju,koji je vama vrag sad pa se cudite,gospoda sociosi koji sjede na tribinama klub smatraju svojim i s punim pravom negoduju kad vide losije partije igraca. Nije zvizdanje izmisljeno sad za mandata Pereza,majku mu imate youtube de malo potrazite..geoxx je napisao/la:Ne treba zvizdati ikoni kluba. Xaviju se ne zvizdi, Totti u 40-toj ganja licnu statistiku i uglavnom igra ko qrac, Giggs i slicni nikad nisu dobili zvizduke, Ronaldo u Unitedu isto nikad nije dobio zvizduke itd. Yebem ja tu publiku.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nisam nimalo zacudjen ali me inace nervira ovakvo ponasanje. Raul bi isto tako bio izvizdan nakon par mjeseci van forme.
Nezahvalna djubrad, eto sta su.
Nezahvalna djubrad, eto sta su.
Fakat ne znam sta je publika trebala nakon onog meča sa Šalke34 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.