NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

lumani
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la lumani » 15 mar 2015, 21:13

filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Upravo gledao tekmu Litvanskog prvenstva i samo mogu reci :clap: :clap: Domacin pogada 0,9 sec do kraja za prednost,a gosti uzvracaju zadnji napad sa Alley-oop za pobjedu.

na kojem kanalu si to gledao?

Stream ;) litvanci prenose svaku tekmu..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 mar 2015, 21:43

Prati li neko kinesku CBA ? Nekad bude i po 270-280 poena, igra se totalno revolveraski samo sto ne mogu da nadjem nikad dobarih streamova. Ima tamo dosta bivskih NBA igraca. Recimo Von Wafer biljezi 32.4p. 5.5s, 5.7a, Domique Jones 36.8p, 7.8s, 8.4a. :urnebes: Pa onda Blatche, Jordan Crawford...

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 mar 2015, 21:47

Dion Waiters ce biti MVP iste za 2-3 godine
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 mar 2015, 21:49

Majke mi ovaj Von Wafer ima najukusnije ime u sportu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 mar 2015, 23:30

Liga je sta reci, vrlo dobra kad peti strijelac te lige igra za Partizan..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 mar 2015, 23:32

Igrao je i Warren u Szolnoku prosle sezone, strucnjaci su pricali tada da je jedan od najboljih amera koji je ikad igrao u jadranskoj ligi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 mar 2015, 01:31

Zar je Von Wafer ziv jeb.te :rol:

Koja je on furka bio ono malo u Rocketsima

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 mar 2015, 06:27

alemsa je napisao/la:Zar je Von Wafer ziv jeb.te :rol:

Koja je on furka bio ono malo u Rocketsima

bio nesto malo cini mi se i u olimpijakosu

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 mar 2015, 17:56

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 mar 2015, 18:04

Izuzetna kolumna,kao i uvijek. . .
A.F.C. Bournemouth!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2015, 18:55

rambo16 je napisao/la:Izuzetna kolumna,kao i uvijek. . .
Samo sto je bio jedan od glavnih kriticara Irvinga, te je ismijavao Cavse. Istina, lijepo je procitati da je dosao tobe i uvidio o kakvom se igracu radi. Lijepo je i sto je naglasio da su mu tek 22 godine.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 mar 2015, 19:00

Sjećam se tog perioda (iskreno nisam siguran šta je Kyrie-u najviše zamjerao),ali on će i pohvaliti ako treba
A sad definitivno ima razloga za to. . .

A zar misliš da Cavsi nisu bili tema za ismijavanje?
Ja mislim da jesu.
A.F.C. Bournemouth!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 mar 2015, 19:08

adriano_leite je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Izuzetna kolumna,kao i uvijek. . .
Samo sto je bio jedan od glavnih kriticara Irvinga, te je ismijavao Cavse. Istina, lijepo je procitati da je dosao tobe i uvidio o kakvom se igracu radi. Lijepo je i sto je naglasio da su mu tek 22 godine.
Bio je kritikovan kada je zaslužio kritike, sada kada zaslužuje pohvale hvali ga se. Logično.

A Cavsi su bili tema za ismijavanje svima osim navijačima Cavsa i nekim na silu korektnim navijačima ostalih timova. I to sa razlogom.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2015, 20:00

rambo16 je napisao/la:Sjećam se tog perioda (iskreno nisam siguran šta je Kyrie-u najviše zamjerao),ali on će i pohvaliti ako treba

Ja mislim da jesu.
Ne, nisu bili za ismijavanje jer je to bila ekipa koja je promijenila 2 trenera, puna mladih igraca, bez ikakvog iskustva, a jedini pravi veteran je bio Varejao koji je imao bruku nenormalnih povreda. Evo recimo, Orlando se hvali kao talentovana ekipa, a sa istim rekordom Cavsi su bili ismijavani. Logicno? Ja mislim da ne...

Mes Que Un Club!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 16 mar 2015, 20:22

rambo16 je napisao/la:Sjećam se tog perioda (iskreno nisam siguran šta je Kyrie-u najviše zamjerao),ali on će i pohvaliti ako treba

Ja mislim da jesu.
Ne, nisu bili za ismijavanje jer je to bila ekipa koja je promijenila 2 trenera, puna mladih igraca, bez ikakvog iskustva, a jedini pravi veteran je bio Varejao koji je imao bruku nenormalnih povreda. Evo recimo, Orlando se hvali kao talentovana ekipa, a sa istim rekordom Cavsi su bili ismijavani. Logicno? Ja mislim da ne...
Orlando nije imao dva prva picka i jos dva lottery pika i to bolja nego sto ovo Orlando ima..Realno Cavsi su imali velika ocekivanja ali u NBA ce ekipa napravljena iskljucivo od visokiha pikova uci u PO jednom u ne znam ti ni ja koliko godina,jer je NBA previse kompleksna za tu djecu koja pucaju po 30% na koledzu i misle da su kojekakve zvijezde..meni je veliki minus Irvingove karijere jer nije usao u PO bez Jamesa i 90% navijaca pa usudim se reci i nekih strucnjaka ce mu to zamjerati jer je realno trebao to uraditi,isto kao sto ce SvG biti na udaru jer nije uveo Detroit u PO jer je to realno jedno od negativnijih stvari u zadnje vrijeme u ligi
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 16 mar 2015, 20:23

Ako se dobro sjecam i ti si ismijavao Celticse.. a isto mlada ekipa, novi mlad trener, los skor.. A Cavsi su cak imali bruku top pikova, za razliku od Bostona.

Ako moje sjecanje lose, onda ti se unaprijed izvinjavam zbog ove konstatacije, jer mi nije namjera da pripisujem nekome nesto sto nije rekao.
Bio je kritikovan kada je zaslužio kritike, sada kada zaslužuje pohvale hvali ga se. Logično.
Sustina svega.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2015, 20:46

dscile je napisao/la:Ako se dobro sjecam i ti si ismijavao Celticse.. a isto mlada ekipa, novi mlad trener, los skor.. A Cavsi su cak imali bruku top pikova, za razliku od Bostona.

Ako moje sjecanje lose, onda ti se unaprijed izvinjavam zbog ove konstatacije, jer mi nije namjera da pripisujem nekome nesto sto nije rekao.
Sustina svega.
Boston je imao Ronda kojeg se naziva najboljim playom lige, Sullya su navijaci Bostona prozvali novim Garnettom, vecina ih je ismijavalo Cavse i iz tog sam razloga i ja ismijavao Boston.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2015, 20:50

Slatinash_7 je napisao/la:

Ja mislim da jesu.
Orlando nije imao dva prva picka i jos dva lottery pika i to bolja nego sto ovo Orlando ima..Realno Cavsi su imali velika ocekivanja ali u NBA ce ekipa napravljena iskljucivo od visokiha pikova uci u PO jednom u ne znam ti ni ja koliko godina,jer je NBA previse kompleksna za tu djecu koja pucaju po 30% na koledzu i misle da su kojekakve zvijezde..meni je veliki minus Irvingove karijere jer nije usao u PO bez Jamesa i 90% navijaca pa usudim se reci i nekih strucnjaka ce mu to zamjerati jer je realno trebao to uraditi,isto kao sto ce SvG biti na udaru jer nije uveo Detroit u PO jer je to realno jedno od negativnijih stvari u zadnje vrijeme u ligi
Svako normalan zna da biti prvi pick ne znaci i biti najbolji igrac na draftu, tj. prvi pick ne bude uvijek najbolji igrac drafta. Ne tako davno i Williams je bio drugi pick pa je tropa. Takodjer ni Cousins nije uveo ekipu u playoff pa ga se naziva jednim od top 5 centara lige. Jedan igrac ne moze uvesti ekipu u playoff ako se ne zove Durant ili James. U playoff ide tim a ne jedan igrac. Da je bilo do Irvinga on bi i u rookie sezoni isao u playoff, ali kosarka je timski sport.

Mes Que Un Club!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Svaštara

Post Postao/la JoseMourinho » 16 mar 2015, 20:53

Al ti zaboravljas da ti je Irving imo dion "Dwayne Wade" waitersa, denga, antony "proradice jer je dobar na treningu" benetta i još neke super talentovane igrače (za ABA lige) kada je ta prica bila prošle godine ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 16 mar 2015, 20:59

dscile je napisao/la:Ako se dobro sjecam i ti si ismijavao Celticse.. a isto mlada ekipa, novi mlad trener, los skor.. A Cavsi su cak imali bruku top pikova, za razliku od Bostona.

Sustina svega.
Boston je imao Ronda kojeg se naziva najboljim playom lige, Sullya su navijaci Bostona prozvali novim Garnettom, vecina ih je ismijavalo Cavse i iz tog sam razloga i ja ismijavao Boston.
Pa mogu ti reci da je to dosta licemjerno.

Ajde to sto ismijavas Boston, pa onda govoris kako nije logicno da neko ismijava Cavse od prosle ili pretprosle godine.. A dobro znam da si i pred pocetak prosle sezone, jer sam citao forum i prije nego sto sam se registrovao, pisao kako Cavsi imaju tim za plej-of i ono, standardno, nahvalio sve u rosteru.

A ovo sa Sullingerom.. Ne znam da je iko rekao da je on novi Garnett, a ti to tako olako pises, dok ti smeta i lozis se sto ti neki ubacuju u usta kako si rekao da je Waiters novi Wade.. Dakle, suma sumarum, radis isto na sta se zalis da drugi rade.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.