Iako dzabe to sve kad se kod Talijana uvijek isti treneri (kao i igraci) spominju.Nove ideje i kreativnost nula bodova.Ocekivao bi bar od Thohira da tu nesto promijeni,a onda i on Mancinija uzme za prvog trenera.
Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A kako je pobedio 2x u PrimeriSampiJuve je napisao/la:Sjecash li se mozda sastava te Valencije, kad vec govorimo o sreci.Nije nista morao raditi, sve igraci na zalasku, bez ikakvih uspjeha, zeljni trofeja, on solidan takticar, npr. u finalu poginuli ljudi i pobijedili onakav Marsej. Drogba, Bartez, Skoroitd.
U Liverpool doshao kao trenerska velicina, poklopile se stvari, kao sto kazesh za Mancinija, dobio ultra nafuranog Gerarda i fin tim, kao i raspored, uz dvije utakmice izuzetka.Po meni to je najjaci Liverpool koji sam gledao je onaj koji je preuzeo, dok on nije poceo sa svojim pojacanjima, Degenima, Rierama itd. Unistio ekipu.
E sad prichash ne iz glave, nego iz dupeta.Sta je u Interu, Celziju uradio? Koliko je repica dobio? U Napoliju takodjer.?Koliko ste potrosili na pojacanja u ove dvije sezone?Gdje ste sada? Gdje ste bili i pod Mazzarijem.
Slozhicemo se da se ne slazhemo, glede odnosa RB-RM.Mancio je upravo klasa Beniteza, odnosno ni jedan ni drugi nisu klasa, vec prosjecni treneri koji imaju jednu dvije dobre karatkeristike, ali im fale ostale tri, cetiri.
Ali kao sto uvijek pisem, neka vama rumenog josh 100 godina.
Inter's last six Serie A goals have come after half-time.
Hernanes has scored two goals in four Serie A matches against Cesena - he is yet to start a league game since last 17th of January.
Cesena have not conceded any goals in the last two Serie A games. However, they have conceded at least one goal (24) in every away game.
Cesena have won only one away game this season (Parma 1-2 Cesena), drawn two and lost nine.
Palacio has seven goals and one assist in his last 12 matches.
Inter have scored at least one goal in the last 17 games against Cesena in Serie A.
Cesena have only one win (back in 1975) in 25 Serie A meetings against Inter (17L, 7D).
Da,da,za Tuchela sam pričao.Mozda bi ga se i dalo nagovoriti,ali sumnjam da ga je itko uopće ikada imao u planu.effe_sa je napisao/la: @SiamoNoi: Ako sam dobro upratio ti si govorio o Tuchelu kao treneru kojeg bi volio vidjet u Interu. On je svakako jedan jako dobar trener, čak je i bolji taktičar od Kloppa. Kloppu je jača strana motiviranje tima, dobar je strateg ali nije on sada toliki taktički genije. Tuchel je taktički dosta dobro potkovan trener. Samo po nekom osjećaju vjerujem da on baš ne bi u Italiju.
Iako onaj presing koji je igrao Inter u prvoj utakmici protiv Wolfsburga, na samom početku utakmice, dobro bi se uklapao u koncept Tuchela....
ma nemoj, već znaš koliko ste jadniSiamoNoi je napisao/la:1-1 sa je*enom CesenomNe znam sad bi li uopce gledao snimku...
Eto,ne trebam gledat sve znamIzgubljene lopte:1.Guarin [29]
Mancini's numbers at home:
2W 2D 3L
Icardi with his second assist in a row. He has been involved in 23 goals for Inter this season (20 goals and 3 assists).
Palacio has now 8 goals and one assist in his last 13 matches.
Ovo je pretpostavljam bio gol Cesene:Inter have not won a game when conceding the first goal in this Serie A season. But managed to make it to a draw 7 times.
bio je to cist gol, a jos jednom je sviran offside kad je iso jedan na jedan(sto bi znacilo jos jedan gol)Biscione je napisao/la:Možel neko pronaći video onog (neopravdano) poništenog Icardijevog gola škaricama? Mogao se fino osamostalit na listi strijelaca da mu sudijska bagra već drugi put ove sezone ne poništaju čist gol.
PalacioRodrigo Palacio je od početka sezone do danas primio 27 tzv. blokada. Da vam malo približim što je "blokada". Ono što Rodrigo dobija nije ista "blokada" koju daju kod nas kad neko pođe kod DR pa reče dao mi blokadu ukočio sam se ovo je nešto posve drugo.
Bokada ili ispravnije rečeno dijagnostičko-terapijska infiltracija je nešto sasvim drugo.
Daje se u kičmeni kanal pod kontrolom rentgena.
Postoje samo dva razloga zašto neko dobija injekciju u kičmu
Prvi razlog je kada znate što je uzrok tegobe, tada postoji opasnost od oštećenja nerava, a pacijent ne možže na operaciju. Ovo je slučaj Palasija. S tim što on može ali NEĆE da se operiše jer je prije 4 mjeseca rekao da neće ostaviti tim na cjedilu. E kad je tako htio onda su doktori morali selektvnim blokadama da ublažave bolni sindroma a pritisnuti nerv se čuva do operacije.
Drugi razlog je kada se ne zna šta pacijenta boli. Tada se daju selektivne blokade kako bi se našao uzrok a posle se liječi.
Dalje ljekovi koji se daju su su lokalni anestetik, koncentrovani alkohol, glicerol i kortikosteroidi. Duga primjena kortikosteroida uništava imuni sistem čovjeka i ostavlja trajne posljedice na organizam. Da vam dočaram količina tih ljekova koje je Palasio primio bi obalila konja.
To je to.Samo jako.Transfer ili Mancinijeva glava jer ovo ovako nema smisla.During the second half of Inter-Cesena there was a visible discussion between Roberto Mancini and Mateo Kovacic. Mancini asked Kovacic to show himself more and be less lazy, the reply he got from Kovacic was: “why do you always only reprimand me?” This was heard by Sky’s Andrea Paventi on the sidelines.
Guarin in particular found space centrally, however this situations weren’t exploited as the Colombian showed poor intelligence in his decision making.
U jednoj utakmici ga prokuzili.with the midfield doing well to reduce Inter’s ability to develop strong attacks whilst the poor intelligence of Guarin lead to a number of attacks failing for the away side.
Shaqiri to miss Inter-Wolfsburg due to injury. Out for one week.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.