Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DragonGirl
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la DragonGirl » 16 mar 2015, 17:51

Nerminovic je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ne vidim zašto Vedad ne bi trebao biti starter protiv Andore, ne pričamo o Njemačkoj, Argentini, niti čak i o nekoj prosječnoj reprezentaciji
Kipar je dokaz da se ne igra s dva napadaca. :kafa:
Ne znam da bi ta dva napadača baš bila problem da je ostatak tima bio postavljen kako treba, nije to bio prvi put da igramo protiv nekog takvog tima, ali smo ih do te utakmice prolazili bez problema ... :kafa:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 mar 2015, 17:53

emil02in je napisao/la:Yebiga malo ste zaboravni,ako već Vedo ne igra u klubu normalno da mu moramo dati šansu protiv Andore i Austrije da se vrati u život.Ako je iko zaslužio da mu se pomogne onda je to Vedo,a ovi će otpasti nakon Austrije germanci u to ne sumnjam.
Ne svidjaju se meni neki od ovih poziva. Na osnovu cega ce izbaciti Avdiju osim da ga stavi da igra protiv Austrije. Ista stvar vazi i za Hadzica. Ako ubaci ovu dvojicu debakl nam nije daleko a to nam bas ne bi dobro doslo. Ja po navljam napredak je ocit ali boga mi je ostalo materijala koji nam ne garantira niti bodove na Cipru. Avdiju gledam dovoljno dugo da mi je to vise i smjesno pricati. Hadzic ista stvar. Sramota me prijateljima vise objasnjavati ovu sjekiru u nasoj repki. Mateo Susic je mogao biti isproban i ja tu protiv nacionalnog kljuca ne bi imao nista.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 mar 2015, 17:55

Andora je kvalifikaciona utakmica, ako ce Mesa nesto testirati neka to radi protiv Austrije, ove prve treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Vels se dobro namucio da ih pobjede, Bale iz slobodnog udarca cini mi se dao pobjednicki gol.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 mar 2015, 17:56

calcio je napisao/la:Andora je kvalifikaciona utakmica, ako ce Mesa nesto testirati neka to radi protiv Austrije, ove prve treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Vels se dobro namucio da ih pobjede, Bale iz slobodnog udarca cini mi se dao pobjednicki gol.
Slazem se 100 posto.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 mar 2015, 18:06

Nerminovic je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ne vidim zašto Vedad ne bi trebao biti starter protiv Andore, ne pričamo o Njemačkoj, Argentini, niti čak i o nekoj prosječnoj reprezentaciji
Kipar je dokaz da se ne igra s dva napadaca. :kafa:
Naravno. Zato Vedo sam a ne onaj levat :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2015, 18:31

Odlican spisak,zvao je potencijalne koji su najblize reprezentaciji,vjerujem da ce vremenom otpasti oni koji ni kod Safeta nisu zasluzili pozive,ali uredu je sto zeli i on da se uvjeri na okupljanju da li su zaista reprezentativni kalibar.
Samo mi smeta forsiranje nase lige u vidu treceg golmana samo da bi se povecao broj igraca iz nase lige na spisku.
Nad tobom sunce najljepše sja

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 mar 2015, 18:39

To Mesa pripazi malo plavu bracu i tebi je Zeljo valjo.U napad Dzeko i Djuric kakav Ibisevic otiso na zivcima skroz.
Sastav.Sehic Mujdja Lulic Besic Zukanovic Cocalic Stilic Pjanic Dzeko Visca i Djuric.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 18:40

Alipasino je napisao/la:To Mesa pripazi malo plavu bracu i tebi je Zeljo valjo.U napad Dzeko i Djuric kakav Ibisevic otiso na zivcima skroz.
Sastav.Sehic Mujdja Lulic Besic Zukanovic Cocalic Stilic Pjanic Dzeko Visca i Djuric.
Zasto Pjanic a ne Hasanovic? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 mar 2015, 18:44

Sabinho je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:To Mesa pripazi malo plavu bracu i tebi je Zeljo valjo.U napad Dzeko i Djuric kakav Ibisevic otiso na zivcima skroz.
Zasto Pjanic a ne Hasanovic? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Reprezentacija Zeljmania Sportagentur Gmbh. :rol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 mar 2015, 18:45

Zašto Mesa ne obrati pažnju na Scuka?
Vec smo se uvjerili u nekvalitete Hadžića.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 mar 2015, 18:50

Sabinho je napisao/la:
Može i Pjanić i on je Željovac ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 18:52

Jeste, sjecam ga se kad je dao gol protiv Posusja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2015, 18:52

Ja samo cekam da neko pocne pisati o teorijama zavjere oko Mahumutovica, sto nije pozvan !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 mar 2015, 18:55

Sabinho je napisao/la:Jeste, sjecam ga se kad je dao gol protiv Posusja.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-n ... elju/36621" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 mar 2015, 18:57

Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko pocne pisati o teorijama zavjere oko Mahumutovica, sto nije pozvan !!!
dobro de nam ti reci sto nije pozvan i jel to mozda nije zasluzio poziv svojim igrama

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 mar 2015, 19:09

@samoposteno, na osnovu cega je Mahmutovic zaslužio poziv ? 3 nastupa u Plzenu i 1 gol, kad sabereš cijelu sezonu i golove u prethodnom klubu onda je u 18 nastupa zabio 7 golova. Solidan igrac, rutiner, dobro ce doci reprezentaciji u budućnosti ali nije Ronaldo kako ga neki ovdje žele predstaviti..

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 16 mar 2015, 19:14

Mahmutović jeste zaslužio, ali u ovom trenutku je ispod i Đurića i Džeke, i naravno UVIJEK treba da ima jedan igrač iz domaćeg prvenstva, nadam se da će i ovog momka zvati u narednih par utakmica, a nekako i vjerujem da će se to desiti, jer glupo bi od Meše bilo da sada čitav tim izvrne, a Ajdin je zaslužio da obuče reprezentativni dres tako da očekujem da će Meša to i uraditi u budućnosti, samo ne vidim zašto bi ga se sada zvalo, teško je ubaciti tu još napadača, ali za razliku od Herr Safeta sada barem imamo napadače.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2015, 19:17

:lol: :lol: :lol:

Pa jbt nama ne moze niko ugoditi.
Uvijek ce biti nezadovoljnih grla.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2015, 19:49

A sto nema Scuka, Mahmutovica, Eldina Hadzica, Ermina Zeca, Harisa Duljevica, Zije Polje, Tomislava Spahovica, Dzevada Poturka, Dzenana Poturka, Mase i medvjeda :mrgreen: :urnebes:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 mar 2015, 19:54

Mesa bravo za sve,mozda mi ovaj Cimirot ne odg,ima bokjih ifraca u Sarajevu,Duljevic mi je prije trebao dobit poziv,ja ne znam sta ljudi vide u Cimirotu stvarno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Blackwargreymon, GoldenLilies, hurem, invincible1921, Maverick i 55 gostiju.